• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayy Allahim bayilazammm
19 yasinda kız kocasini birakmis netten buldugu 18yasindaki cocuga kacmis.
Cocuk madde bagimlisi.
Bi de altinlarini parasini almis yanina cocuga yedirmis.
Babasi kocasi agliyo
Kocasi hala ben seni seviyorum diyo🤮
Kiz ben seni istemiyorum Arifi seviyorum diyo.
Arifi alip gelip babasinin elini opecekmis🤬
Ayy vallahi kusturdular bu ne ya

Nasil cocuklar nasil nesiller yetisiyor.
O kizin malliginami yanayim kocasinin mallaginami tukurim.

aiyy vallahi sistim
19 yasında 2.kocaya gidecek cesareti nerden buluyor bunlar ya😨
Allahım evlerden ırak.
Adamdaki de mide😨

Günaydın kız lar bu boğaz ağrısı nasıl geçecek 6 gün oldu ilacta kullanıyorum hepimiz pert öksürük boğaz ağrısı kız dün yine ateşlendi doktor antibiyotik verdi

Düğün konusuna gelince ben de istemedim düğün eşim tutturdu yapalım yemekli olsun. Az kişi çağırdık curcuna olmadı. Takılanlarla da ödedik. Zaten ikinizin de aile desteği olmadı kendi başımıza yaptık. Çok şükür kimseye verecek hesabımızda yok.
Ama nişanlıyken eşimle birgün bayağı kıyamet kopmuştu telefonda bayağı tartışmıştık. İşte neymiş teyzelere diyecekmişki perdeleri onun ailesi yaptı yaptı bilsinlermiş. Bana para verecekmiş onların yanında ona verecekmişim. Sanki destekleri oldu. Kıyafetlerine kadar eminimki bana taktıkları bileziği de eşim almıştı eminim. Çünkü arabayı satmıştı parası bendeydi. Düğün üzeri istedi verdim bir baktım paranın bayağısı yok. Dayıya da 400 verdim demişti 10 yıl öncenin parasıyla. Yani ona 400 verdiyse hoş bilezik alacak güçleri yoktur bence. Ailemin yapıp yapmasığı konusunda laf etmeye hakları yoktu ve onlara ispatlama derdine düşmesine ayar olmuştum. ama tabi o zamanlar eşim teyzem dayım diye ölüp bitiyordu. Bazen diyorum çok şeye sabretmişim ya😅 tabi hep geri döndüren de o oldu kızgınlıklarımda. Tartışma kavgamızda. Şimdi çok değişti tabi. Çocuk çok şey kazandırdı bize. Değişmese belki de şimdi böyle olmazdık.
yine de evliliğin bana kazandırdığı en güzel şey kızım diye düşünüyorum.ve çok kötü bir durum olmadıkça çocuklu evliliklerin bitmesini istemiyorum.Sanki çocukların psikolojisi çok etkilenecek gibi geliyor bana. Bu konuda hassasım.
nisanda set takıldı bana yarısını koci verdi,yarısını kpderin kartından gectiler kuyumcuda.
Nisanda herseyi esim yaptı,o setin yarı parasını taksit takst aldı babası!
Kızlarına bu arada otelde nisan yapmıs!
Evlendik 1 bilezik taktılar.
Teyzesi bizs bisey takmadı,teyzesin yani insan bi ceyrek takar.
2 sene once teyzesinin toruna sünnet yaptılar,dedim kvdeye ben bisey takmıcam haberiniz olsun.
Bana bi ceyrek bile takmadı düğünde dedim
Ne dese begenirsin,aa bızım taktıgımız bileziğin 800 tlsini teyze verdi demedik mi biz size😏
Esim sok yoo anne demedin dedi.
Danaya girer gibi bileziğe girmisler💆🏻‍♀️
1250 tl flandı ozman bilezik 400 tl vermis bunlar iste.
Bizim düğünden sonra evin beyaz esyalarını degistirdi biz borc öderken.
Onları da eline konu komsu zarf vermis,onla yaptı.Bide söyledi su zarf verdi,bu para verdi haberiniz olsn diye.
Ama zarfları asla görmedik🤣
Hic de helal etmiyorm hakkım varsa cıksın valla.

Bizim eşyaları eşim aldı düğünü de eşim yaptı kv ler destek oldular eşim maaşını annesine gonderirmis bekarken oda bilezik yapmış maaşın bir kısmıyla da eşim ev eşyalarını almış evlendigimde bütün eşyalarım vardı sadece mutfak çeyizini getirdim ben birde havlu,bornoz yorgan yastik falan getirdim
Düğünde 4 tane 15 Gr bilezik takıldı kupedir,alyanstir,saattir falan bunlar takıldı .
Düğünde de 15 ceyrek,1 tane yarım takildi 1000 lirada para takılmıştı ceyreklerle kv 25 Gr bilezik yaptılar.paraylada evime gelince eksikleri aldık gıda alışverişi yaptık.
5 bilezigim düğünden var,1 tane eşimin doğum hediyesi var 16 Gr bir tanede oğluma gelen takılarla yaptık 17 Gr toplamda 7 bilezigim var 119 Gr yapıyor kb arada isteyecek gibi oluyor ama kv sağolsun ona o fırsatı vermeden susturuyor .zanmanin da kayinbabasi onunkileri alıp vermemiş o yüzden müsade etmiyor kb ma .

nisanda set takıldı bana yarısını koci verdi,yarısını kpderin kartından gectiler kuyumcuda.
2 sene once teyzesinin toruna sünnet yaptılar,dedim kvdeye ben bisey takmıcam haberiniz olsun.
Ne dese begenirsin,aa bızım taktıgımız bileziğin 800 tlsini teyze verdi demedik mi biz size😏
Onları da eline konu komsu zarf vermis,onla yaptı.Bide söyledi su zarf verdi,bu para verdi haberiniz olsn diye.

Bizim eşyaları eşim aldı düğünü de eşim yaptı kv ler destek oldular eşim maaşını annesine gonderirmis bekarken oda bilezik yapmış maaşın bir kısmıyla da eşim ev eşyalarını almış evlendigimde bütün eşyalarım vardı sadece mutfak çeyizini getirdim ben birde havlu,bornoz yorgan yastik falan getirdim
Düğünde 4 tane 15 Gr bilezik takıldı kupedir,alyanstir,saattir falan bunlar takıldı .
Düğünde de 15 ceyrek,1 tane yarım takildi 1000 lirada para takılmıştı ceyreklerle kv 25 Gr bilezik yaptılar.paraylada evime gelince eksikleri aldık gıda alışverişi yaptık.
5 bilezigim düğünden var,1 tane eşimin doğum hediyesi var 16 Gr bir tanede oğluma gelen takılarla yaptık 17 Gr toplamda 7 bilezigim var 119 Gr yapıyor kb arada isteyecek gibi oluyor ama kv sağolsun ona o fırsatı vermeden susturuyor .zanmanin da kayinbabasi onunkileri alıp vermemiş o yüzden müsade etmiyor kb ma .
Masallah ne güzel aile🧿
İnsan zaten fazlasını istemiyor azcık destek olsalar neler yapardık,2 kisi calısıyorduk.
Bugunumuze sükür.
Benimkiler cidden sinsi.
Bunu yeni anlıyorm😅

Ilkkez duydum bi tane takar kendisi yapar insan ortaklaşa bilezikmi olur bide az daha koysa teyze tek bilezik alip seninkiler takısız kalcakmis

Günaydın kız lar bu boğaz ağrısı nasıl geçecek 6 gün oldu ilacta kullanıyorum hepimiz pert öksürük boğaz ağrısı kız dün yine ateşlendi doktor antibiyotik verdi
Gecmis olsun.
Dun bende yutkunurken baktim bogazim agriyor malum ilacda kullanamiyorum hemen bol limonlu corba, limonlu cay, kivi,mandalina,portakal yedim. Aksam uzeride turpa limon sıktım yedim c vitamini cok turpda. bugun bogazim iyi cok sukur.
limonlu bal yicem bugunde.
Yürek yemis o kız bide onu bırak onla evlen iyi cesaret ya nebilim benmi çok urkektim anlamadım 4 sene sonra evlendim esimle tanıştıktan sonra bunlar bir haftada onla evlrniyo
Simdikiler cok cesur.
Ne cesaret bilmiyorum.
Benim etrafimda da var mesela kocam ölse evlenirim diyorlar.
Yahu yasiniz kac olmus nasil cesaret edebilceksiniz diyorum.
Cocugunuz var.
Baska birine alismak, cocuklar falan.

Kardesimin patronu evlendi 2. adam 45 yaslarinda kadinda 38yasindaymis.
Kadin baska sehirden ist. geldi evlenip yani.
O sehirde butigi varmis 18yasinda da kizi varmis.
Adaminda 2 oglu var biri unili biri oglumla yasit.
Yahu kizin var adamin 2 oglu var.
+isin var ne koca pesindeler ben anlamiyorum.

Iste insan yalniz kalamiyor vs diyorlar ee o da ölse napcan? yinemi evlencen yalniz kalamiyorum diye.
7 kocali hurmuz gibi.
Zaten yas aldikca hastaliklarla ugrasiyosun bi de elin kahrini cekicem.
Bana absurd geliyor

güzel bir fikir :)
ben ekim ilk haftası keratin bakımı yaptırım
bunca yıl neden yaptırmadım dedim
ipek gibi yumuşak bir saç ve her daim derli toplu düz duruyor
topuzdan kurtuldum :):)
çakıl taşı geizyordum
epilasyon konusunda bende tüm vücut yaptırım 6 yıl olcak daha bacak hiç aldırmadım yani
ama bikini tek tük kaldı
ona yapacak bir şey yok,
arada gidip aldıryorum :)
kesinlikle tavsiye ederim
benim bikinide toplam 15 adet vardır onlarıda ince olduğu için görmüyor yani
Hangi tip lazere gittin canım

Kaldı 1 cam.
Ama boyle temizlik yapinca oturup izlemesi pek guzel oluyor.
Hele temiz nevresim kokusu bayilirim..
su koca 3 blokda 1 cam silen gormedim tullerimde hep acik.
Millet senede 1 mi siliyor aceps.
Nasil rahat ediyolla acaba.
o leke leke olunca bana batiyor
Gerci yagacak yine ama ma napim tozu camuru gitti en azindan.

Esime dedim cok sıkıldım Bir yere gidelim.
Kartepeye gidelim diyo hee dedim cok karlarda oynamalik halim var zaten benimde tam kaymaligim vela havle.
Su kacsak dedigim yerede kacamadik gitti.
Yani ben rezervasyon yaptirmadim
Oglan evde yalniz kalirim diyor.
Anneme gitmiyor.
Aklim kalir.
Kardesime sorcam gelip kalirmi 1 gece ona gore bakicam.
Darlandim ya.

En azindan hafta sonu esimin demesi gibi uludag, kartepe bisi yapiyorduk ayda 1 de olsa.
Bunaldim

Masallah ne güzel aile🧿
İnsan zaten fazlasını istemiyor azcık destek olsalar neler yapardık,2 kisi calısıyorduk.
Bugunumuze sükür.
Benimkiler cidden sinsi.
Bunu yeni anlıyorm😅
Yazdıklarınızı okuyunca annenize cidden hak vermiyor değilim ama yapacak bişi yok işte bu sebeple de insan yuvasını dağıtamaz boş verin hiç olmazsa basiniza kalkamiyor şunu yaptım bunu yaptim diye kv niz
Rabbim evladiniza can sagli versin size sağlık versin gerisi hallolur en azından kimin ne olduğunu anlamissiniz ona göre mesafeli olursunuz

Ilkkez duydum bi tane takar kendisi yapar insan ortaklaşa bilezikmi olur bide az daha koysa teyze tek bilezik alip seninkiler takısız kalcakmis
Sinsi kız diyorm ya
Kızlarına gönlüferah otel var bizim burda meshur.Orda nisan yapmıslar.
Olmasa hadi dersin.
Bunlardaki zihniyet erkek cocuk kendi yapar.

Günaydın kızlar..
Evlilik düğün konuşulmuş. Eskiden bahsetmiştim aslında. Ben de eşimle çıkmaya başladığımız ilk günden cebimiz bir oldu.
Nişan kına düğün, ev eşyaları hepsini beraber aldık. Eşimin o zaman Bi arabası vardı onu sattı 11 tane 25 gr bilezik aldı 2 tane de emanet almıştık. Bizim bu taraflarda çok altın alınır bilirsiniz. O sebeblr eksik görünmek istemedik.
Buna rağmen çevreye göre altınım azdı.
Annem 22 çeyrekli bilezikler oluyor ondan taktı, babam çeyreğin yarısı pullu kolye taktı, kızkardeşim 25 gr kaburga bilezik taktı. 3 tane abim her biri ayrı ayrı bilezik taktı. Ailemden gelen altın da çok oldu.
Bi de eşimle benim çevremiz çok, ve düğünümüz inanılmaz kalabalık oldu ve takı da çok iyi geldi. Moralimiz düzelmiş ti takı merasiminden sonra :)
Salon parasını düğün sonunda gelen takılardan nakit paranın Bi kısmı ile ödedik.
Düğünden 5 ay öncesinde eşinle beyaz eşyaları almıştık, ben iş için yurtdışına gidince iş yerinin verdiği paralar cebime kalmıştı, dönüşte onlarla beyaz eşyalardan buzdolabı, bulaşık makinası ve çamasır makinası almıştım eşim de 1000 TL eklemişti.
Ev eşyalarını da uyguna seçtim taksitle ödedik. Halı ve perde işini de çok kaliteli almadım.
Evimdeki herşeyi biz aldık. Kv tarafı katkısı olmadı. Kadının durumu da belliydi isteyemezdik.
Kp ile küsler yıllardır, Kp altı dolu ama kuruş yardımı olmuyor kimseye.
Şükrü kimsenin minneti olmadan evlilik hayatımıza adım attık.

Şimdi son durumda borçlarımı :
2000 euro ve 5000 dolar
5 yıllık ev kredisi (930 tl aylık)
4000 tl kredi kartı borcumuz var
Ama birikimi borçlar için yapıyorum.
40 gr bilezik
2 tam altın
2 çeyrek altın var
Birikimi yapıp döviz borcunu kapatmak hedefimiz. Başladık şükür gerisi hallolur inşallah.

Dün aksam isyan bayraklarini cektim.
Ben artik yemek yapmak istemiyorum diye soylendim.
Esim rahat ya yapma diyor.
ee ne yencek yemek diyosunuz ama dedim.
Gercekden ev temizlim, asim,toplim ama yemek yapmak istemiyorum😞😞
Oglanda evde malum bunaliyorum yemek yaparken.
Bir an once yapimde cikim su mutfakdan diye yalap salap yapiyorum resmen.
Icimden yapmak gelmiyor.

Gecer umarim
Gecmezse daha cok soylencem gibi.

Ya artık tv izleyesim gelmiyor. Zaten çocuk var diye açmamaya çalışıyoruz. Gündüz programlar çok saçma. Dizilerde de o onun kocasıyla diğeri onun karısıyla bir de lüks bir hayat özentisi yaratılıyor. O villalarda acaba kaç insan yaşıyor gerçekte. toplum nasıl olsun işte onları örnek alıyor gençler.
bir de içki bardağı kapatılıyor çocuk onun içinde içki olduğunu nereden anlayacaksa ama silah açık yayınlanıyor. Hep filmler silahlı vurdu kırdılı. Çocuklar silaha özenmesinmi. Ayy neyse çok uzattım. Yani Ele avuca gelir birşey uok gibi tv de.
Canım ben eski dizileri baştan izliyorum YouTube dan 😂 çok güzel aile dizileri vardı şimdikiler güzel değil cidden.
Annem bana diyor sen 20 yıl geriden geliyorsun.🤣🤣 Bizimkileri bitirdim Kızlar yurdunu , Baba evini şimdi de süper babayı izliyorum 😂 ama bizimkileri de alıştırdım onlarda bakıyor

Bu yıl hedeflerim bahsetmiştim brezilya fönü yaptırmak.,
Bi de tüm vücut lazer.
Bugun itibari ile araştırıp kararımı vereceğim.
Ben lazerden korkuyorum acaba kansere davetiye çıkarır mı diye.Ama ben de sıkıldım bu tüylerden bugün kuaföre gideceğim tüm ağda için her ay her ay da sıkıyor

Yazdıklarınızı okuyunca annenize cidden hak vermiyor değilim ama yapacak bişi yok işte bu sebeple de insan yuvasını dağıtamaz boş verin hiç olmazsa basiniza kalkamiyor şunu yaptım bunu yaptim diye kv niz
Rabbim evladiniza can sagli versin size sağlık versin gerisi hallolur en azından kimin ne olduğunu anlamissiniz ona göre mesafeli olursunuz
Aminn cnm cümlemize🙏🏻
Evet kakamaz ama insan yine de üzülüyor.
Esim kendi eliyle ondan sogumama sebep oldu,hep derlerdi lohusalıkda eslerde sogukluk olırmus,nasıl olurki,en mutlu günlerin derdim.
Heleki bebek isterken.
Ama öyle olmuyomus.
Simdi sabah olsn adam gitsin,dolanmasın ortalık da diye bakıyorm😔
Annem hala süt veriyosun,lıhusa sayılırsın hala gececek diyor.
İns gecer🙏🏻

Back
X