• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

evde yalniz kalmak istemediginden. Ee onunla da ben gitmek istemiyorum. Sıkılıyor.çünkü Erkekler işe gidiyor o bayanlarla kalıyor. Zaten izni de yok sonuçta çalışıyor. İznini tatilde kullanacak. Her yıl aralık ayında izne çıkınca giderdik.bu yıl evde geçirdik. Böyle yani durum. Ne olacak biraz evde biz olmsdan kalsa bilmiyorum. He ben gidersem de zaten biraz teyzesinde kalıyor biraz evde kalıyor.
bakıyorum bazı arkadaşlar annesinde 1 ay kalıyor eşleri birşey demiyor. İşte böyle ya😏
1 ay da cok okadar benim esimde bir yerde birakmaz.
10 gunden sonra ya gelip aliyor ya da gel demeye basliyor.
Ama ailen uzakda ozlersin tabiki 20gun kalsan iyi gelirdi sanada kizada.

1 ay da cok okadar benim esimde bir yerde birakmaz.
10 gunden sonra ya gelip aliyor ya da gel demeye basliyor.
Ama ailen uzakda ozlersin tabiki 20gun kalsan iyi gelirdi sanada kizada.
Ayni ya benimki de bir hafta geciyor basliyor en fazla 2 hafta kalabildim. Calisirken zaten kalamiyordum. Önceki yaz kaldım.

Gunaydın kızlar
Bu sabah erken kalktım
10 a kadr uyuyorum sonra gün yetmiyor🤦🏻‍♀️
Yesil mercimek attım ocaga hemen
Yumurtalı ekmek yaptm kociye,kepekli ekmek yemiyor.E bende ekmek yemem cok,alısmamısım.
Bitiremiyorm.
Yemiceksen alma bana gazlıyosun diye diye yedi🤦🏻‍♀️
Kızın ütüleri var bugun yapılcak.
Ayılmak icin kahve yaptım
O uyurken vileda atcam
Aslında toz almam lazım önce ama ,bibloları falan kaldır indir uyanır🤷🏻‍♀️
Toz alıp süpürge atarım.
Kardesimin kız dün okula gitti,hasta gelmis cocık ya😔
Anlamadık
Sabah gitcekler bakalım ates varmıs ,dr ne dicek😕
Geçmiş olsun kuzu okulda çabuk bulaşıyor hasta oluyor çocuklar insallah çabuk atlatır

A
Müge Anlı batagına düstüm
Onlarca kisiyi dolandırmıs bos bidona altın koymus ,gazoz kapakları koymus.Altın dogurcak diye🤦🏻‍♀️
İnsanlar buna inanmıs ya
Hayvanlarını verenler var😨
Mardin tarafında genelde.
Ay Allah akıl fikir versin.
Anam akillanmiyor adamlar bende bakıyorum genelde gelmiş 70 yaşına 30 una gelmemiş kiz aliyo ne bekliyor birde kendi karısına bisey yapmamış zamanında bunlara dünyalari seriyorlar müstehak o altın mevzusunu haberde de gördüm bilmedikleri insana niye altının var diyorlar eve alıyorlar anlamiyorum😝😝

Selam hanımlar dün bütün gün ev temizledim. Dantelleri yıkadım, ben vazgeçemedim dantel koymayınca ev çıplak gibi geliyor. Onları yarın ütüler sererim temizlik yapıyorum genelde perdeleri yıkadım. Ama tüllerim epey kötü renkleri gri oldu. Değiştireceğim herhalde, ben böyle düşünüyorum eşimde atla devemi diyor. Anlamıyorum hemen karar verip değiştireyim diye mi söylüyor aceleye getirmek istemiyorum ama o da her perdelere bakışımı yakalıyor. Dert etme bu kadar taksitle yaptırırız diyor. Ben de öyle çok dımdımcı biri değilim ama erkekler hiç sorun istemiyor. Yapılacaksa yapılsın diyor eşim. Kredi ödüyoruz, kredi kartları var, çocuk okutuyoruz, İstege bağlı hayat sigortası var ikimizin de diğer faturalar var ve en önemlisi doğalgaz faturası var. Neyse bakalım önümüzde ki aylara artık.

Mutfakdan biktim artik yemek yapmak istemiyorum diyip mutfakdan çıkamayış😒😒
Lanet olsun icimdeki insan sevgisine kiyamayrum.

Sarma yaptim 4 sıra cikti.
1 tepsi acma 1 yepsi hashasli börek
1 tepside dereotlu pogaca yaptim.
Oglanada pizza yaptim.
Hamurlarin tepsi mayasini bekliyorum.
Hepsi pismeyi bekliyor firin isindim mi pespese pisiririm Oglanin gelmesine yakin.

Mutfagi yani dagittiklarimi arkami topladim.
Kendimi kanepeye attim boynum agriyor.

Yarim saat uzanimde firini acarim.

Geriye kofte, patates pilav kaldi.
5 gibi yaparim artik onlarida.

Bugun supurge acmicam toz falan almicam.
Mutfak yedi beni zaten.

Aksam esimden muz, kivi, elma isticem.
Ömrume yemedigim kadar meyve yedim ki meyveyle aram yoktur ama bu hamileligimde canim istiyor.
Araniyorum bitince evde meyve.

Kahvaltiliklar az az kaldi.
Onlari benim bakip almam lazim.
Esim incelemez simdi alir atar sepete.

Disari cikmaya niyetleniyorum sonra useniyorum.
Bakim yarin usenmezsem artik

Cumartesi bizim buranın semt pazarı aman Allahım etiketleri görünce hemen pazardan yazacaktım size 2.5 kilo portakal ve elma 10 tl muz-kivi zaten uçmuş. Ama pazarın en ucuzu taze fasulye idi 6 tl kilosu gayet güzeldi. Neyse yeşillikler 1 tl ben şok oldum. 1 kilo domates cerry, yarım kilo salatalık, 2.5 kilo elma ve portakal. İki yeşillik, pancar, kereviz,pazardan bir iki bişey daha aldım eşim ne kadar ödedi bilmiyorum. Sonra markete gittim Muz 10 tl kilosu tane ile aldım 6 tane muz 13.650 tl yogurt aldım bir iki ıvır zıvır 39 tl oraya bıraktım. Bittimi asla alış veriş bitmiyor dün sıfır harcama ama bugün toptancıdan nescafe aldım eşim iş yerine götürüyor. Margarin aldım 37 tl toptancıya. Bime gittim bazı ürünlerde indirim yapmış 12 tuvalet kagıdı aldım, 1 kilo çay, 2 paket gofret, yufka ekmegi çocuklara çikolata 47 tl oraya gitmeseydim param cebimde kalıcaktı diyorum ama görüyorsunuz ihtiyaç harici hiçbirşey almadım. Çayı sadece stok için aldım.

Eşim akşam coşmuş gelirken pasta almış, onu tüketmek üzereyiz. Bu gün daha birşey yapamam çok yoruldum kahvemi aldım sizlerle zaman geçiriyorum. Bir makina çamaşır yıkandı astım. Bir makina daha var birazdan da onu atarım. Akşam için sabah bir kilo kıymayı yoğurdum bu akşam için birazını ayırdım kızartırım akşama, kalanını da hazırlayıp dondurucuya koydum. Zeytinyağlı kereviz ve kuru biber dolması yaptım pancardan da pembe sultan diyorlar ondan yaptım. yemek işi da tamam. Bu günde böyle geçti.

Cumartesi bizim buranın semt pazarı aman Allahım etiketleri görünce hemen pazardan yazacaktım size 2.5 kilo portakal ve elma 10 tl muz-kivi zaten uçmuş. Ama pazarın en ucuzu taze fasulye idi 6 tl kilosu gayet güzeldi. Neyse yeşillikler 1 tl ben şok oldum. 1 kilo domates cerry, yarım kilo salatalık, 2.5 kilo elma ve portakal. İki yeşillik, pancar, kereviz,pazardan bir iki bişey daha aldım eşim ne kadar ödedi bilmiyorum. Sonra markete gittim Muz 10 tl kilosu tane ile aldım 6 tane muz 13.650 tl yogurt aldım bir iki ıvır zıvır 39 tl oraya bıraktım. Bittimi asla alış veriş bitmiyor dün sıfır harcama ama bugün toptancıdan nescafe aldım eşim iş yerine götürüyor. Margarin aldım 37 tl toptancıya. Bime gittim bazı ürünlerde indirim yapmış 12 tuvalet kagıdı aldım, 1 kilo çay, 2 paket gofret, yufka ekmegi çocuklara çikolata 47 tl oraya gitmeseydim param cebimde kalıcaktı diyorum ama görüyorsunuz ihtiyaç harici hiçbirşey almadım. Çayı sadece stok için aldım.
Bu hafta ucuzmus bizim pazar annem cikmis.
Ama yarin ve persembe hava sicakligi dusecekmis yagmur kar gosteriyor fiyatlari ucurur kesin

selam kızlar
hafta sonu eşimle kaçamak yaptık
çok yorulmuştuk açıkcası
iyi geldi
cumartesi izin kullandı bir gün
sabah çıktık önce devrek te kahvaltı yaptık
sevdiğimiz bir kahvaltıcı var oradan amasraya geçtik
otelimize yerleştik biraz gezdik akşam yemeğine gittik sahildeki balıkçılara
dönüşte çok güzel bir yer de keşfettik
kısa ama dinlendirici bir tatil oldu
yakıt +yemek+otel toplam 1.000-TL harcadık
dönüşte köylü teyzelerden taze yumurta , kıvırcık,ıhlamur,kekik,pırasa,nar aldık
500-TL ben 500-Tl de eşim ortaklaşa harcadık
haberler böyle benden

selam kızlar
hafta sonu eşimle kaçamak yaptık
çok yorulmuştuk açıkcası
iyi geldi
cumartesi izin kullandı bir gün
sabah çıktık önce devrek te kahvaltı yaptık
sevdiğimiz bir kahvaltıcı var oradan amasraya geçtik
otelimize yerleştik biraz gezdik akşam yemeğine gittik sahildeki balıkçılara
dönüşte çok güzel bir yer de keşfettik
kısa ama dinlendirici bir tatil oldu
yakıt +yemek+otel toplam 1.000-TL harcadık
dönüşte köylü teyzelerden taze yumurta , kıvırcık,ıhlamur,kekik,pırasa,nar aldık
500-TL ben 500-Tl de eşim ortaklaşa harcadık
haberler böyle benden
Bende ozledim hafta sonu kacmayi.
Firsat bulamadik hala cok iyi yaptiniz kuzucum insan nefes alıyor resmen

Oglanida doyurduguma göre bi dus alip uzanicam dicem ama köfte ve pilav geldi aklima suan🙄
Bitmeyen ev isleri yeminle.
Bugun hic oturmadim desem yeri ya popom yer yuzu gormedi ama yine bitmedi yine bitmedi.

Selam hanımlar dün bütün gün ev temizledim. Dantelleri yıkadım, ben vazgeçemedim dantel koymayınca ev çıplak gibi geliyor. Onları yarın ütüler sererim temizlik yapıyorum genelde perdeleri yıkadım. Ama tüllerim epey kötü renkleri gri oldu. Değiştireceğim herhalde, ben böyle düşünüyorum eşimde atla devemi diyor. Anlamıyorum hemen karar verip değiştireyim diye mi söylüyor aceleye getirmek istemiyorum ama o da her perdelere bakışımı yakalıyor. Dert etme bu kadar taksitle yaptırırız diyor. Ben de öyle çok dımdımcı biri değilim ama erkekler hiç sorun istemiyor. Yapılacaksa yapılsın diyor eşim. Kredi ödüyoruz, kredi kartları var, çocuk okutuyoruz, İstege bağlı hayat sigortası var ikimizin de diğer faturalar var ve en önemlisi doğalgaz faturası var. Neyse bakalım önümüzde ki aylara artık.
Off bu masraflar hiç bitmiyor.ve bazı şeylere sıra gelmiyor. Çok can sıkıcı

Mutfakdan biktim artik yemek yapmak istemiyorum diyip mutfakdan çıkamayış😒😒
Lanet olsun icimdeki insan sevgisine kiyamayrum.

Sarma yaptim 4 sıra cikti.
1 tepsi acma 1 yepsi hashasli börek
1 tepside dereotlu pogaca yaptim.
Oglanada pizza yaptim.
Hamurlarin tepsi mayasini bekliyorum.
Hepsi pismeyi bekliyor firin isindim mi pespese pisiririm Oglanin gelmesine yakin.

Mutfagi yani dagittiklarimi arkami topladim.
Kendimi kanepeye attim boynum agriyor.

Yarim saat uzanimde firini acarim.

Geriye kofte, patates pilav kaldi.
5 gibi yaparim artik onlarida.

Bugun supurge acmicam toz falan almicam.
Mutfak yedi beni zaten.
Sana maşallah ya ben o halde olsam kesin totomu yerden kaldıramazdım. Çok çabuk yoruluyorum. Bakalım çocuk varken enerjin nasıl olacak inşallah öyle devam eder🧿

sağol gülüm
mental yorgunlugu atıyorsun resmen
evet doğal gaz faturası 500-TL gelirken delilik ama kendimizi iyi hissettik
hayat kısa kaçamakta lazım
Ohhh ne güzel ya.Allah artırsın bozmasın. biz de eskiden yapardık. Şimdi hesap yapmak zorunda kalıyoruz. Yine bile fazla harcıyoruz. Ama şu ev kredisi 2000 tl bir bitse oh be diyeceğiz. Bu aydan sonra 16 ay kalıyor. Gözümde büyüyor. Bittiği gün sevinçle sizinle paylaşacağım. Mart ayında eşim maaşına zam alacak bakalım. Çalışmayı işte bu durumlarda çok özlüyorum. Ama işte kızçemi düşünüyorum. Bakacak kimse de yok zaten . Annem uzakta.

Ben de bugum kahvaltı yaptık. Eşim internetten bişeyler almış. Varmı alacağın şey dedi olmazmııı dedim. Kargo ücreti ödemeyelim dedi. Fiyatlara bakmam lazım dedim. Baktım el kremi aldım parfümsüz olanlardan. Çay kampanyadaymış onu aldım. Çamaşır deterjanı da lazım da carrefourda en ucuz.
Neyse biraz onu araştırmakla geçti vakit sonra kızı dışarı çıkartım biraz gezdik tabi gezince harcamamak mümkünmü. Soğan aldım 1.90 kilosu ayva aldım 5.90. Kıza ufak bir oyuncak aldım ıvır zıvır aldım. Köfte aldım kıza buzlukta köftem kalmadı. Sonra parka götürdüm dönüşte. Geldik yemek yedirdşm. Banyo yaptırdım. Uyutmak istemedim ama uyudu. Çamaşır astım. Topladım. Şimdi de oturdum dinlenme faslındayım. Gün ne çabuk bitti dışarı çıkınca. Ama ben de bittim. Hele parkta peşinden koşmak bitirdi beni. 😅

Back
X