• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben diyorm git yasa ananla okadr seviyosn
3 günde tifo bakteri kapıp gelme almam eve diyorum
Bütün hafta kızında cocjk bakıyo
Cmrts mevlüde gitmis
Dün yine kızında toplanmıslar
Aksmına bana geldi
La ne ara evi sildin süpürdün
Camasır yıkadın
Piss resmn💆🏻‍♀️

onu ben de çok diyordum ilk evlendiğimiz yıllarda. Evlenmeseydin zırt bırt teyzeme gidelim diyeceksen diyordum.Tabi teyze de o zamanlar gelmiyorsunuz grlin gelin diye dürtüklüyordu. Ama şimdi başkalarını eleştiriyor. Sürekli anasındaysa niye evlendi diye.
tabi bazı şeyleri o da gördü. Eşim habersiz geldiklerinde kızmıştı birdaha çat kapı gelmeyin haber verin diye. Birara küstü konuşmadı 2 ay falan eşim. Öyle dönemler geçirdi. Tabi artık eskisi gibi hiç değil. Ne karışır ne akıl verme derdine düşer

Bana soldan geldiler yine.
Bu ihlasin robotuyla bayadir supurmuyordum ağır cunku.
Ama gercekden temizliyor icime siniyor boylede.
Halidaki kili saci öyle topluyorki goruyosun o yumagi.
Salona geldim mola.
Galiba koltuklarin kiliflarinida yikicam batiyorlar bana fena.
Örtu sermedim burda koltuklara degisicem ne de olsa tasininca diye.
Kullaniyorum tepe tepe ama silinecek mecbur yazin.
Bendede.ihlasın sulu makinesi hantal ddigin. gibi ama temiz yapıyor. ben haftada. bir onunla çekiyorum dik süpürgem. Var gunlüge onu açiyirum

Esim dun diyor ki cocugun okulu bitene kadar burda dursaydik diyor(okul 7-8 dk daha yakin burdan diger eve gore)
Kaynanamin evime gelmiceni bilse benim ailem kiramida verirler bisi demezler
Ama guvenmiyorlar onlarda

Annem diyor ki gelirse o kadin biz hic bisi yapamayiz 2 cocukla bi de o kadini cekersin.
Sirayla bakicaz derler senin basina atarlar diyor.
Yine ilac kullanmaya baslarsin ataklarin gelir ama yanimizda olursan elimiz uzerinde oluyor diyor.
Hakli.

O kadin yuzunden kendime duzen bile kuramiyorum.
Istedigim yerde oturamiyorum.
Esime guvenmiyorum.
Inşallah olmaz cnm öyle şeyler sıkma canını eşinde düzenini bozmaz bence ama gelmeye kalkarsa ufak fırtına çıkar anlasin gelemiycegini

İşler bitti çok şükür bütün evin ıslak zeminleri ovuldu yıkandı tertemiz olarak ev halkının hizmetine açıldı. Açılışı da ben yaptım temizlik sonrası duş alarak. Yemek dünden var yapmıyacagım, yarın akşama bekar bir arkadaşım var onu yemege davet ettim. Menüyü de kızlar ne istiyorsa onu yapıyorum. Kıymalı pide yaptıracagız, mercimek çorbası, Patates, köfte ve biber kızartırım ortaya. Kızım haydari istiyor. Pancar turşusu ve acı biber turşusu da var Ayran yaparım tatlı olarakta kadayıflı muhallebi yapıcam yeter.

Kızı bahane edip canim.
Gelme gibi bi durum yok yani hic mevzusu gecmedi ama yuzsuz kadin kizina kizimiz oluyo diyomus telefonda guya mujde veriyormus.
Gorucem torunumu (toruncu olur hemen) diye gelmek isterse esim gelme demez getirir onu dusunuyorum naparim diye..
aa yani bu gune kadar o gelicem demedigi icin mi gelmedi canım esinle acikca konusmusundur getiremez bence

aa yani bu gune kadar o gelicem demedigi icin mi gelmedi canım esinle acikca konusmusundur getiremez bence
O talep edememistir gelicem diye cunku ailemle ayni binadaydim ya benim annem babamda tartismisti onunla tee ozamanlar.
Yani yemezdi oraya gelmek.
Burda ailem yok ya yanimda yani surkli yanimda degiller evler uzak firsat bilip comak sokmaya gelebilir.
O gelirse bende anne babami cagircam babam onun hakkindan gelir ancak.

İşler bitti çok şükür bütün evin ıslak zeminleri ovuldu yıkandı tertemiz olarak ev halkının hizmetine açıldı. Açılışı da ben yaptım temizlik sonrası duş alarak. Yemek dünden var yapmıyacagım, yarın akşama bekar bir arkadaşım var onu yemege davet ettim. Menüyü de kızlar ne istiyorsa onu yapıyorum. Kıymalı pide yaptıracagız, mercimek çorbası, Patates, köfte ve biber kızartırım ortaya.
O talep edememistir gelicem diye cunku ailemle ayni binadaydim ya benim annem babamda tartismisti onunla tee ozamanlar.
Yani yemezdi oraya gelmek.
Burda ailem yok ya yanimda yani surkli yanimda degiller evler uzak firsat bilip comak sokmaya gelebilir.
O gelirse bende anne babami cagircam babam onun hakkindan gelir ancak.
gelmez ya insallah aklina getirme hic

Düdüklüm yok benimya
Korkuyorm alamıyorm
Ay tas mübarek öyle bi fasulye asla pismiyor
Alsın ugrassın😏
tefal clipso al
çok rahat 12 yıldır kullanıyorum
birde sebze buhar aparatı var
15 dk patates haşla
derindorucudan taze fasulye çıkarıp orada haşlayıp kavuruyorum
güvenli

Yemin ediyorum icim temiz

Rabbim beni uyariyor.
icime doguyor.
Icim sıkiliyordu durup duruken kaynanam mevzu aklima dustu kadin ilif yapip yollamis saka gibi.
Resmen yol yapiyor.
Ulan ben senin yaptigin ilifemi kaldim.
Gelicem yolu yapiyor kesin.
Allahim sen kecilerime mukayet ol zira ben mukayet olamayabilirim

Yemin ediyorum icim temiz

Rabbim beni uyariyor.
icime doguyor.
Icim sıkiliyordu durup duruken kaynanam mevzu aklima dustu kadin ilif yapip yollamis saka gibi.
Resmen yol yapiyor.
Ulan ben senin yaptigin ilifemi kaldim.
Gelicem yolu yapiyor kesin.
Allahim sen kecilerime mukayet ol zira ben mukayet olamayabilirim
Lif mi?Kiminle yollamışki?Ayy cidden yol yapıyor galiba sakin ol canım geri gönder getiren kişiyle.

Resmen gelirim cocuga bakarim yikarim falan yolu bu.
Ayy oglumda hamileligimin lohusaligimin icine etti yine durmuyor.
Fırsat kolluyo kadinin cigerini biliyorum
Bi de yolladigi lifi gorseniz pardin lifleri.
Sert, minik minik 4 parca ulan bunun neresi bebek yikicak.
Bebek sungeri , bebek lifi var
Yuzsuzlugun bu kadari

Bende bu yaz icin kendimi baya doldurdum.
Kız dogunca hele kaynanam gelicem falan desin lohusa kafasi Allah ne verdiyse olay cikarticam.
Hatta anneme bile dedim.
Bu yaz dananin kuyruguni koparirim bana dotum dotum yanasirsa.
Bana kiralik ev bak sen dedim.
Hele bir gelsin agzima ne gelirse, o bana ettigi beddualardan gircem nerden cikarim Allah bilir.
Esimde anam anam derse nakliyeci abi tanidik bankadaki parayi cekerim evi 2 gunde toplar defolur giderim.
Kafamda plan yaptim.
Esimde ne halt yiyorsa yesin gitsin koye annesiyle
Gercekden cok doluyum bu konuda.
Almanyadaki gorumceme kizimiz oluyo diyomus haspam.
Sen kimsin ki senin kizin oluyo

Bu yaz bizim ev texas
Yüzsüzler ya
Kardesimin arkadası bosandı bugun
Abla karardan sonra acmıs kaynanasına senin ana gibi Allah belanı versin demis kapamıs 🤦🏻‍♀️😂
Dedim haketmistir🤣
Yani hos değil tmm ama son golü atmıs.

hemen annemin evıne hem bizim eve aldım ben ondan fakat daha hıc kullanmadım ıkeadan uzun kollu gıyılıp arkadan cırtcırtlanan önlük var ondan aldım ayy o kadar rahatki ondan da alabılırsın ben kasık falan verıyorum eline alıssın dıye kollarına falan degıyor ıllaki bunda cok rahat çantama koyup dısarı götürmeye bıle basladım 45 tl ye almıstık dur ekliyeyim fotoEki Görüntüle 2587959 l
Evrt ya bunlardan alcm bide
Bana yaramıyor normal önlük
Disleri de kasınıyor diye elimden kasıgı alıp sokuyor agzına🤦🏻‍♀️
Kasık kavgası yaparken heryer püre💆🏻‍♀️

Back
X