- 21 Ağustos 2015
- 32.246
- 97.919
- 798
- 38
Finans kart var kocinin adına onda acil limt varbabyloading87
bizimde bir sefer başımıza geldi ama kabahat bizimdi. Heray gelecek fatura bedelini tahmini tutup bankada para okadar bırakıyorduk. Tabi o kış gününde güneş enerjisinin patlama ihtimalini düşünemedik biz işten gelene kadar yagmur gibi sular akmış, faturaya da para yetmemiş ödenmedi, sonra bankadan aradılar biraz kredili hesap açtılar hesapta kalmasa bile oradan takviye oluyordu.
Bazi urunlerde guzel indirim oluyor ama.Hanımlar hepsi buradadan alışveriş için ürünlere bakıyorum gerçekten bazıları market fiyatında akşam çay ve deterjan siparişi verdim. Acillik koduna göre veriyorum, geçtiğimiz hafta da ampul verdim 10'lu paket hala gelmedi. Şimdi tuvalet kagıdı, kagıt havlu zeytinyağ, yine deterjan onsuz olmuyor çünkü, benim evim 4 kat inanın soluyarak çıkarıyoruz eşimle hiç olmasa kargo getiriyor kapıya kadar.
Ahh bu erkekler hiç kontrol yok ya. Benim eşim muhasebe finansta çalışıyor. Yine de kaç defa ne kredi kartı kontrol ettiğini görmedim ne de otomatik ödemeyi. Ben her ay excelde hesao tutardım. Bu ay nereye ne harcamışım. Kartımı kontrol ederdim faturaları kontrol ederdim hala da öyleyim.Evet 3 aylık yedik faizi
Hayır insan bi bakar cekiyo mu cekmiyor mu
Faturayı asagı bırakıyolar görmüyorz cogu zamn
Otomatikde diye güvenmis
Ben de öyleyim kenarda param olunca kendimi çok iyi hissediyorum. Zaten eşim savruk hesapsız olmasa ben hesaplı giderdim hep. Mesela para sıkıntım varsa alacağımı yapacağımı ertelerdim ama eşim öyle olmadığı için malesef ben de çok yapmayayım erteleyeyşm demiyorum. Sonra sinir sinir acayiiip sinir oluyorum.Öyle cogu erkek bizim gibi dusunmuyor malesef..
Düz mantik.
Ben calismak istemiyorum calismiyorumda
Ama her ay elime gecen bir mebla olsa her ay bir miktar kenara koyabilsem acayip güven veriyor bu haz bana.
Seviyorum.
Nasip hersey bugunume sukur diyorum
Yine de dikkat edin evde saklama konusunda. Heryer hırsız dolu.Aiyy benim altinlar evde asiri korkuyorum ozellikle dogum uzeri sanirim annemin evde saklicaz.
Ben hastanede falan kalicam malum annemlerde babam hep evde genelde bir de saklanacak daha iyi yerler var.
Ben ancak baza alti falan.
Annemin gardrobu falan asiri agir hantal arkaya atsak usenir anacim hirsiz cekemez zaten
Evdeyken cikarip seviyorum minnoslarimi.
Hafta sonu kurana gidersem takicam 1-2 tane kenafir gözlere kursun yagsin
Elti catlatir anacim bilezik
Bi de esime alacaksin bilezik bisi dedim dogum zamani.
Bir tane bana dogum gunum gunumde almisti kalin onu takicim ozellikle sorana kociskom aldi hamilelik seysi dicem
Aiyy ben cok fena bisi oldum ama ozellikle onlarin ici gidiyor ya iyi oluyor.
Geçmiş olsun şimdi nasıl canımSelam kızlar ancak yazabiliyorum oğlumun ateş çıktı akşam ateş düşürücü verdim ama ne zmndir vardı surup hatirlayamadim iki kere verdim ıslak bez yaptim gece uyandi ateşi vardı yine düştü sonra uyuyamadim düz gün eşim diyor bende kalkarım uyanirsa gece valla horul horul uyudubide diyi uyanması heralde gece iyiydi hee ddim sen mışıl mışıl uyudun
Hahaa kuzu altinlarla aklını al şunların sana gelces diyemesinlerAiyy benim altinlar evde asiri korkuyorum ozellikle dogum uzeri sanirim annemin evde saklicaz.
Ben hastanede falan kalicam malum annemlerde babam hep evde genelde bir de saklanacak daha iyi yerler var.
Annemin gardrobu falan asiri agir hantal arkaya atsak usenir anacim hirsiz cekemez zaten
Bir tane bana dogum gunum gunumde almisti kalin onu takicim ozellikle sorana kociskom aldi hamilelik seysi dicem
gecmiis olsun canimSelam kızlar ancak yazabiliyorum oğlumun ateş çıktı akşam ateş düşürücü verdim ama ne zmndir vardı surup hatirlayamadim iki kere verdim ıslak bez yaptim gece uyandi ateşi vardı yine düştü sonra uyuyamadim düz gün eşim diyor bende kalkarım uyanirsa gece valla horul horul uyudubide diyi uyanması heralde gece iyiydi hee ddim sen mışıl mışıl uyudun
Dicem sizi altinlarimla döverim pis fakirlerHahaa kuzu altinlarla aklını al şunların sana gelces diyemesinler
Haha bende kv göstermesin var ama yok bilezik evlenince takamadim.ama su borçları biriyim alçam şöyle kalinlarindanDicem sizi altinlarimla döverim pis fakirler
Bu eltimin kizinin dugununde 5inide takmistim aiyy eltim gozleriyle kolumu yemisti.
Anem bile fark etmisti
Bacım ben de dugun bileziklerimi hic takmadim.Haha bende kv göstermesin var ama yok bilezik evlenince takamadim.ama su borçları biriyim alçam şöyle kalinlarindan
Canım kimsenin senin altınları kıskanmaya hakkı yok. Evini kendin temizliyorsun. Dışarıda yemek yemiyorsun. Sigara da içmiyorsun altınlarını güle güle kullan. Rabbim korusunAiyy benim altinlar evde asiri korkuyorum ozellikle dogum uzeri sanirim annemin evde saklicaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?