Küçük Düşün Büyük Olsun!

Finans kart var kocinin adına onda acil limt var
Hesapta olmasa bile cekiyor aynen.
Elektrik otomatik odemede onda heray kontrol ediyorm cekmis mi diye?
Bizimkinin rahatlıgı iste

Hanımlar hepsi buradadan alışveriş için ürünlere bakıyorum gerçekten bazıları market fiyatında akşam çay ve deterjan siparişi verdim. Acillik koduna göre veriyorum, geçtiğimiz hafta da ampul verdim 10'lu paket hala gelmedi. Şimdi tuvalet kagıdı, kagıt havlu zeytinyağ, yine deterjan onsuz olmuyor çünkü, benim evim 4 kat inanın soluyarak çıkarıyoruz eşimle hiç olmasa kargo getiriyor kapıya kadar.

Bazi urunlerde guzel indirim oluyor ama.
Ben bir cok seyi artik netten aliyorum.
Hem magza gezmek yoruyor.
Baska semtlere gitmek durumunda kaliyorum bazen yol parasi yemek falan derken boynuz kulagi geciyor.
Avmler zaten ucuk.
trendyol indirimden yumusatici, dus jeli falan almistim kasimda.
2li almistim.
Hala onlari kullaniyoruz..

tr_lelli
Katılıyorum dediklerinize, duş jeli, şampuan kozmetik ihtiyaçlarını gratisten aldım saç boyama kadar çok ama çok hesaplı oldu. Yeni yeni başlıyorum deterjanı, temizlik malzemelerini almaya internetten evde asansör yok olsa taşınabilir ama elde taşıyınca zor oluyor.

Evet 3 aylık yedik faizi
Hayır insan bi bakar cekiyo mu cekmiyor mu
Faturayı asagı bırakıyolar görmüyorz cogu zamn
Otomatikde diye güvenmis
Ahh bu erkekler hiç kontrol yok ya. Benim eşim muhasebe finansta çalışıyor. Yine de kaç defa ne kredi kartı kontrol ettiğini görmedim ne de otomatik ödemeyi. Ben her ay excelde hesao tutardım. Bu ay nereye ne harcamışım. Kartımı kontrol ederdim faturaları kontrol ederdim hala da öyleyim.
bizim de bu eve gelince doğalgaz faturasında aynı şey olmuştu. İhbarname yazmışlar söyledim otomatik ödemeye almıştım dedi.bende unuttu almadı bana öyle diyor kızacağımı bildiği içinAllahtan azdı sadece ocak için kullanıyoruz biz.

Ben de öyleyim kenarda param olunca kendimi çok iyi hissediyorum. Zaten eşim savruk hesapsız olmasa ben hesaplı giderdim hep. Mesela para sıkıntım varsa alacağımı yapacağımı ertelerdim ama eşim öyle olmadığı için malesef ben de çok yapmayayım erteleyeyşm demiyorum. Sonra sinir sinir acayiiip sinir oluyorum.

Kızlar ben de artık internetten alıyorum. Eşimle gidiyoruz pazar günü yok kalabalık yok sıra var yok ondanmı alıcan yok öyle yok böyle. Çocuk tabi bir yandan onla uğraşıyoruz markette. En iyisi internet ya. Hatta kampanyalar da çok oluyur. İstegelsin e çok takıldım bu ara. Süper kampanyaları oluyor. Ürğnler de çok olmasa da toplam tutardan %25 35 gibi kampanyalar var. Şimdi de denizbonus ve vodafone lulara kampanyası var. Carrefourdan alıyorum onda da ürün kampanyaları oluyor.
hepsi buradadan da şampuanlar güzel fiyattı. Şimdi de ıslak mendil ve kıza hikaye kitabı attım sepete ayın 3. Deki paraf günümü bekliyorum. Ya da paraf günümü değiştirip alacağım ürünleri.

Aiyy benim altinlar evde asiri korkuyorum ozellikle dogum uzeri sanirim annemin evde saklicaz.
Ben hastanede falan kalicam malum annemlerde babam hep evde genelde bir de saklanacak daha iyi yerler var.
Ben ancak baza alti falan.
Annemin gardrobu falan asiri agir hantal arkaya atsak usenir anacim hirsiz cekemez zaten
Evdeyken cikarip seviyorum minnoslarimi.

Hafta sonu kurana gidersem takicam 1-2 tane kenafir gözlere kursun yagsin
Elti catlatir anacim bilezik

Bi de esime alacaksin bilezik bisi dedim dogum zamani.
Bir tane bana dogum gunum gunumde almisti kalin onu takicim ozellikle sorana kociskom aldi hamilelik seysi dicem
Aiyy ben cok fena bisi oldum ama ozellikle onlarin ici gidiyor ya iyi oluyor.

Selam kızlar ancak yazabiliyorum oğlumun ateş çıktı akşam ateş düşürücü verdim ama ne zmndir vardı surup hatirlayamadim iki kere verdim ıslak bez yaptim gece uyandi ateşi vardı yine düştü sonra uyuyamadim düz gün eşim diyor bende kalkarım uyanirsa gece valla horul horul uyudu bide diyi uyanması heralde gece iyiydi hee ddim sen mışıl mışıl uyudun

Kız uyudu 1 saatten fazla oyaladı beni uyumadı sonra ben mutfağa yemeğe giriştim. Baktım gitti kendisi yatıp uyudu. Zaman kaybettiğimle kaldım
ben de yemeği yaptım. Fırında Erişteli ıspanak yaptım. Sebzeleri hasladım. Zeytinyağ limon sirke sarımsakla soslayacağım. Dünden kısır var. Yoğurtla da kereviz salatası yaparım. Tam benim adama göre
Kıza da erişte köfte yapacağım. Çorbası da var zaten.

Yine de dikkat edin evde saklama konusunda. Heryer hırsız dolu.

Geçmiş olsun şimdi nasıl canım

Sbah kahvalti edip ortalik topladim bi makine camasir attim havlu beyazlari fln disari ciktik ilaç içine sinmedi ateş düşürücü aldim ateşi oldi başka bi şikayet yok bugün devam ederse yarin doktora götürcem eczacida öyle ddi ilaca 19 verdim a101 e girdik milföy muz yumurta sucuk tam bugday ekmegi kahve kruvasan eşim istedi süt dilimi oglus a aldim ıvır zıvır biseler 51 tl verdim başka harcama olmaz insallah bugün taksit yatırdık ddim esime 80 öyle attim zulaya 3 tl bozukluğa attim cuma ç tesi bise alcam insallah altın yada doviz

Hahaa kuzu altinlarla aklını al şunların sana gelces diyemesinler

gecmiis olsun canim

internet alisverisinin hizinida seviyorum
Hepsiburada, e bebek falan 2 gunde geliyor kargo.
Emzirme yastigimiz geldi simdi.
2 gun once siparis girmistim o gun kargolandi.
Daha e bebek magzasina adim atmadim.
Hep netten.

Bugun cok sohbet edesim var resmen enerji geldi yapacak is kalmadi

Haha bende kv göstermesin var ama yok bilezik evlenince takamadim.ama su borçları biriyim alçam şöyle kalinlarindan
Bacım ben de dugun bileziklerimi hic takmadim.
17 taneydi hemide cogu 3lü burma.
Ne bilim utaniyodum sevmiyordum ozaman bilezik takmayi.
Ben takmam diyordum.
Sonra zaten gitti hepsi.
Ama simdi aldikca heves geldi.
Takinca hosuma gidiyor ama yinede korkuyorum takmaya.
Ancak boyle cok yakin dugunlerde, ya da gozune sokacaksam birinin(ayy Allah affetsin sevmem öyle gosteris ama hak ediyo bunlar)

Canım kimsenin senin altınları kıskanmaya hakkı yok. Evini kendin temizliyorsun. Dışarıda yemek yemiyorsun. Sigara da içmiyorsun altınlarını güle güle kullan. Rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…