Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynı fikirdeyim. Mücadeleyi öğrenmeleri lazım. Öğrensinlerki olumsuzlukla karşılaştıklarında güçlü olabilsinler.
ben kızıma ev bırakamıyorum ama o zamana yaşayıp yaşamayacağım da belli değil. Zaten erken evlenmesini hiç istemiyorum. Tabi büyük konuşmayayım.
kızımın her daim yanında olurum.

Ben de 10-18 arası yemek saatim olur. Ahh bir de başlayabilsem
Şuan gayet bana en uygun olan diyet sanırım. İşe giderken karatay diyeti yapıyordum. O da o zaman çok uyuyordu bana.
bu diyette de 3 öğün değil 2 öğün yeter sanırım bana. Hep iki öğün besleniyırum.Bu saatlerde acıkma olabiliyor onu da ufak birşeylr öğle yeneği gibi geçiştiririm o zaman.

Ben de kaç doktıor gezdim eşim de gitti doktora. Hepsine ayrı para işte. Sen anlattıkça hatırlıyorum eşime de ameliyat demişlerdi. Tabi başka doktorda ameliyatla vakit kaybetmeyin yumurta hiç kalmayabilir demişti öyle başladık.
iyiki daha da uğraşmamışız çok şükür. Sağlık versin evlatlarımıza amin

Salon buyuk diye mak. yikanan halilarimdan atmistim 2 tane yan yana.
Ama surekli altina ek yerinden falan bisiler gidiyor.
Kusun yemi, pisligi, tuyu vs.
Egilip her seferinde kaldirip altlarini supuremiyorum artık.
Bende topladim 1 tane 4m2 hali attim.
6m2 hali artik yok malum evler kutu gibi alsamda bir daha nerde kullancam almadim.
Bu a salonda paspas gibi kaldi
Ama supurup silmesi kolay oldu.

Ne sersem olmuyo zaten napim ev sicak idare ederiz boyle artik.
Benim bi arkadasim evde hic hali sevmez.
Havalar isindim mi asla sermez.
Daha cok toz cikiyo diyo hakli aslinda ama alismisiz her yeri haliyla kapatmaya.
Ben öyle halisiz durunca tasiniyormusum gibi geliyo evi sevemiyorum öyle ciplak geliyor.
Sanki tasiniyorum ya da yerlesmeye calisiyorum gibi.

Eşimin teyzesi öyle zaten sürekli temizlik yapar. Kış günü de halı yok yerde. Ondan dolayı iki yıldır hiç kalmadım onlarda. Çocuğu nereye yatıracağım. Allahtan şimdi gittiğimizde yere bir paspas gibibirşey var onu atıyor.

Baba babyloading 87 halleder de
biz her şeyi saklıyoruz
bir yere mi gidiyoruz
gelince söyelriz
detay bahsetmeyiz
benim eşim hoşlanmıyor çünkü
kendi ailesi bile olsa karışılmasına tahammülü yok

aman kalma zaten
ben hemen daralıyorum başkasında

Kızlar ben de bugün koltuk sildim lelli senin dediğin gibi lifle sildimyaptım açtım camları çıktım. Ama bir kir çıktı kaç defa sildim. Bir daha makinayla yıkayacağım koltuğu. Kaçtır elde siliyorum kir kalıyor gibi sanki. Daha kurumamış petekleriaçtım. Kurur akşama.
dışarı çıktım para harcadum yine. Gr altın aldım. Şükür. Çıkabildim. Sonra kıza ışıklı top istedi aldım. Bir de toka aldım. Etkinlik yapacağım onun içinde tüylü tel aldım. Renkli ponpon da alacaktım da her renk yoktu. Küçük büyüklüydü almadım.
dönüşte parka uğradık. Tabi zor çıkardım parktan. Gelince yatış hemen uyudu.

Bereketli olsun canim gr.

Aslinda benimde 2-3 defa silmem gerekiyor yani durulama vs ama malesef gucum yetmiyor agirlik vermek istemiyorum karnim geriliyor.
Bir kat aldim iste en azindan lekesi falan varsa gitmis oldu.
En guzel yikatmak.
Ancak yazin yikatabilirim kurumaz suan.

Tek tesellim kumasin leke tutmamasi ıslak mendille dahi cikiyor lekeler.

Aiy hemen aradilar dun geldi ya
Yenge iste biz senin evin ordan geciyoruzda musaitsen sana kahveye ugricaz
Bende soguk konustum
Napiyosun dediler tabi kafadan yatiyorum midem kötu falan dedim..
Sonra yine buyrun dedim ne diyim.
Sonra 10dk falan gecti yenge sen dinlen biz yarin ugrariz demezler mi!
Hic yarin musaitmisin falan yok.
iyi degilim iste daha ne yarini
Desenize sabah kahvaltiya gel sana degisiklik olur falan.

Yarin bahane bulcam.
Zaten ilac yazdirmaya cikicam saglik ocagina ordan anneme giderim disaridayim dicem.

Gelselerde yine gece yarisina kadar gitmiceklerdi hos
Okadar rahatlar ki biz yapariz kahve diyorlar bi de.
Ayy sogukda konussan hastayimda desen bunlara hayir etmiyo.

Baba babyloading 87 halleder de
biz her şeyi saklıyoruz
bir yere mi gidiyoruz
gelince söyelriz
detay bahsetmeyiz
benim eşim hoşlanmıyor çünkü
kendi ailesi bile olsa karışılmasına tahammülü yok
Bizimki söylüyor ya
Zaten adam günde en az 1 kez arıyor bisey istemeye
Genelde araba ister

Kızla migrosa cıktık 30 tl;10 tane eti gofret,brokoli,çöp ve buzdolabı poseti 1 er tane.(indirimde bunlar)
Giderken baktım 1-2 cock var ip tutan.10 gofret aldım.
Cıkısta bisürü olmuslar
Yetmeyenlere bozukluk verdim
Selpak satan cocklar ne kdr mahcup alıyolar ya kıyamam
Kızla dagıta dagıta geldik
Ögrensin o da

MAAŞALLAH ne kadar bol gonullusunuz.

Ay kendi evlerinde icsinler kuzu ya seni görmek istiyorlarsa seni onlar cagirsinlar su halinle senden hizmet bekliyorlar öff çok benciller

Iyi yapmışsın kuzum Allah kabul etsin seviniyor cocuklar

Selam kızlar hayırlı kandiller herkese bugun orucluydum enerjim diplerdeyi gece gec yattım sabah oğlan erken uyandi saat geçmedi doğru düzgün bir işte yapmadım tarhana çorbası yaptim yeşil mercimek dunde n makarna salatası vardı şimdi kahve içiyorum saolsun komşum helva kavurmus verdi eşim ş dışına gitcek aksam işten yarin aksam gelir bugün tekiz oglusla hava çok rüzgârlı aksam üstü yağmur başladı bugun disari çıkmadık harcama sıfır bende bugun

Orası da öyle cnm bu da mantıklı

Ay kendi evlerinde icsinler kuzu ya seni görmek istiyorlarsa seni onlar cagirsinlar su halinle senden hizmet bekliyorlar öff çok benciller
Bekliyordum gelicem demesinide bukadar erken diil daha dun geldi
Yapmicam hic bisi.
Zaten artik tasiyamdigimdan indirimleride takip edip cok market gezemedigimden zulada yapmiyorum bazi seylerde.
Yani yicek bisi bulamazlar
Zeytin peynir yerler ancak.
Abur cubur dahi pek almiyorum biskuvi ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…