- 27 Şubat 2013
- 14.947
- 42.687
- 798
İyigecelerr
Suraya kvdesinden ayların hıncını cıkarmıs bi gelin bırakıyorm
Kvdem cagırılmadıgı yere duymus gelmis kızı diye
Neysse yemek yendi,cay iciyorz
Bana dedi bu kız büyüdü dogur bitane daha
Yavrusunu kaplan kapmıs ceylan gibi bi dönmüsüm
Pardon dedim?
Kim bakcak ona?
Ben bakarım dedi baba ba
Olana niye bakmadın dedim??
Baktım ya dedi
Kime baktın dedim
2 kızının ismini söylüyo bana
Bana baktın mı bana dedim
Bi bardak su vermedin sen bana lohusalıgımdadedim
E annen vardı
Bak demedin ki diyo
Sen bitane debana dogur diyo bak yoldurcak bana kendini
Doguramam ben sana güvenip cock dedim
Cevirdim kafamı
Ohhh hıncımı aldım
Kocie dedim kız durmuyo kalkalım dedim
10 dk sonra kalktık
Bizden önce kostu bindi arabay
Kocasıyla gitmedi bi sokak yola bizle geldi.
Sonra dedim kociye anan aranıyo dedim
Farkettim dediğini dedi güldü
Onun da icinin yagları eridi bence
Pardon da senin kayinvaliden cimri degil miydi. Bir de. Nasıl böyle konuşabiliyor. En ufak bir masrafa karışan kadın yeni bir torun istiyorİyigecelerr
Suraya kvdesinden ayların hıncını cıkarmıs bi gelin bırakıyorm
Kvdem cagırılmadıgı yere duymus gelmis kızı diye
Neysse yemek yendi,cay iciyorz
Bana dedi bu kız büyüdü dogur bitane daha
Yavrusunu kaplan kapmıs ceylan gibi bi dönmüsüm
Pardon dedim?
Kim bakcak ona?
Ben bakarım dedi baba ba
Olana niye bakmadın dedim??
Baktım ya dedi
Kime baktın dedim
2 kızının ismini söylüyo bana
Bana baktın mı bana dedim
Bi bardak su vermedin sen bana lohusalıgımdadedim
E annen vardı
Bak demedin ki diyo
Sen bitane debana dogur diyo bak yoldurcak bana kendini
Doguramam ben sana güvenip cock dedim
Cevirdim kafamı
Ohhh hıncımı aldım
Kocie dedim kız durmuyo kalkalım dedim
10 dk sonra kalktık
Bizden önce kostu bindi arabay
Kocasıyla gitmedi bi sokak yola bizle geldi.
Sonra dedim kociye anan aranıyo dedim
Farkettim dediğini dedi güldü
Onun da icinin yagları eridi bence
kuru kayisi, kuru incir, hurma aklimda (Oglumda wc cikman gerekiyor demislerdi yoksa lavman yapariz denmisti) Benim aklimda tek o kalmis gazla ilgili bak aklima hic bisi gelmedi.Canım bende okumusken bir fikir vereyim sezeryan sonrası gaz çıkarma problemine karşı elma suyu götür iyi gelir.:) hosaf kaynat hem süt getirir hem yarar sana birde sallama rezene
yaaaaKızlar bugün atlattık pedogog ev görüşmesini.güzel geçti. Adam oturduğu an bizim kız yanına sığışıverdi hemen. Çünkü ilk onunla konuştu. Biraz onunla vakit geçirdi. Sorular sordu ona sonra kalem verdi defterine karalattırdı birlikte resim yapalım dedi falan vs. Sonra ikinizi ayrı ayrı alayım çocuk konuşacaklarımızı duymasın dedi. Sonra bana sorular sordu ayrı ayrı odaya aldı bizi sorular sordu. Tabi bizim kız duramadı gelmek istedi. Sonra adam dedi çok güzel kızınız çok sevimli cana yakın. Sonra evi gezdi deterjanları ve tehlikeli şeyleri koyduğum dolabı görmek istedi. Sonra kızın odasına kıyafet dolabını açıp baktı. Tabi bizim kedi de miyav miyavbir yanında kedi bir yanında kıZ . Çok şanslı kızınız sizin gibi bir ailesi olduğu için dedi. Eşim de biz şanslıyız onun gibi bir kızımız olduğu için dedi. Bakalım raporda ne yazacak. Birkaç güne görürüz uyapta.
bugünümüz böyle geçti. Tabi gelmeden evi toparladım evin çok toplu olması için kesinlikle hiç oturmamam ayrıca kızla ilgilenip vakit ayırmamam gerekmiş sanırım bunu daha iyi anladım.
Bu işlemler bitince kızı uyuttum eşime bıraktım ben avm ye kaçtım. Lcw de değişim yapavaktım onu yaptım. Carrefıura uğradım. Domates biber falan aldım 12 tl harcadım. Kıza yemek yoktu ondan çok gezemedim yoksa gezmeye niyetim vardı
Amin canımm duaların sana da dönsün sağlıkla kavuş kızınayaaaa
Rabbim ayirmasın
Valla bak bugune kadr demedim biseyAyy yuuhh ya daha kaç aylık bebişin. Ne kadar saçma düşünüyorlar arka arkaya pırtlatmak moda olmuş onlarda
Akılları fikirleri çocuk doğurmak. Nasıl bakılacak çocuklar ve anne ne hallere düşecek onu düşünen yok bacım. İyi geçirmişsin lafları ağzına sağlık. O baksa bile daha ilk çocuğundan bişey anlamadan hamilelik doğum ikinci çocukla uğraş hiç akıllıca değil
Kendine göre bisy yokPardon da senin kayinvaliden cimri degil miydi. Bir de. Nasıl böyle konuşabiliyor. En ufak bir masrafa karışan kadın yeni bir torun istiyor
Doğum sonrası 2 gün gaz için hastanede kaldım. 2.cocukta temkinli gittim elma suyu faydali. Doğum sonrası lavman oluyor mu bilmiyorum tabi bosaltmak önemli. Ben acil sezeryan olunca daha doğrusu kızım gelmek istemeyince öncesi olmuştu. Senin minik Ceylan da sağlıkla huzurla gelsin inşaallahkuru kayisi, kuru incir, hurma aklimda (Oglumda wc cikman gerekiyor demislerdi yoksa lavman yapariz denmisti) Benim aklimda tek o kalmis gazla ilgili bak aklima hic bisi gelmedi.
Sagol canim
Sagol kuzumDoğum sonrası 2 gün gaz için hastanede kaldım. 2.cocukta temkinli gittim elma suyu faydali. Doğum sonrası lavman oluyor mu bilmiyorum tabi bosaltmak önemli. Ben acil sezeryan olunca daha doğrusu kızım gelmek istemeyince öncesi olmuştu. Senin minik Ceylan da sağlıkla huzurla gelsin inşaallah
Amin kuzumAmin canımm duaların sana da dönsün sağlıkla kavuş kızına
Hem kel hem fodul hesabı ya senin kv.Valla bak bugune kadr demedim bisey
Kendi halinde dedim
Lafını bilmiyo dedim
Bana ne desin?
Annen kardesine 2 taneye baktı sana da bakcak dedi
Bir döndüm ordan sonra kopmusum
Sinsiye bak neler düsünüyo
Köle mi benim annem
Pike al canım senin evde sıcak oluyor belli yaz günü hiç battaniye örtmedim ben. Hatta bazen pike bile örtmediğim oldu. Annem müslin bezi gibi bez dikmişti o bile yetti. Müsllin örtü aldınmı. Gece için pike kullanabilirsin.10 kiloyla devam ediyorum artik 30.hafta 8.ay
Hep son aylarda kilo alinir derler ama arkadasima doktoru demiski en cok kilo 6.7.ayda alinir
38 e ne kaldi böyle yaklastikca bi ates basiyor.
3lere kadar yine rahattim aman var daha diyordum bi 30lara gelim.
Dr. kontrolum 32.haftayi bulur.
20sinde gidicem.
Yaz icin pike de alsam mi diyorum temmuz agustos sicaklarinda battaniyeyle piser baby.
Burasi epey sicak olacak gibi gorunuyor simdiden basladik biz petek kapatmaya.
2ye 3e kadar gunes tüm odalarda..
Kartin kesilmesine var 15gun daha.
1000tl harcamisim 15gunde
ama nevresimdi ebebek indirimiydi market alisverisiydi nakit harcamadim hep kartla..
2 tane muslin aldimPike al canım senin evde sıcak oluyor belli yaz günü hiç battaniye örtmedim ben. Hatta bazen pike bile örtmediğim oldu. Annem müslin bezi gibi bez dikmişti o bile yetti. Müsllin örtü aldınmı. Gece için pike kullanabilirsin.
Sen basla canim ben sana ancak yetisirim dogurunca.Günaydın
Bugün diyete başlamak istiyorum. Uzun zamandır diyet yapmayınca başlamak bile zormuş. Aslında kolay bir diyet gibi ama bir başlasam. 69 kilo olmuşumBiran önce başlaman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?