Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dolap uygulaması ev esyası da acmıs
Kullanmadıgım fincanları flaan ucuz ucuz yükledim
İns giderde evde yer acılır ya
Mudo tabaklarım flan var onları da yüklücem
Karaca yılbası serisi tabaklarım var onları da gözden cıkardım
Evde yer acılsın.

Valla aman kuzu buyuk konusma bende öyle derdim.
Ama ne yazikki basina gelince bir de kendi evladin olunca yapıyorsun
Ben gaddarım galiba ya
Ihlamur verdim icmedi
Israrla verdim , kahvaltılarını ıhlamurla yaptım falan suan lıkır lıkır ıcıyor
Tabi dillenince ben icmiyorm bunu der o ayrı

Bir de uykusuzluğu yorgunluğu öyle gelip tv karşısında uyuyamamayı görünce daha da yok olmasın 3. Diyecek
Kuruyemiş biz de eskisi gibi alamıyorum. Genel de kıza alıyor babası. Biz de işte çekirdek çitliyoruz az alıyor bize arada işte.

Ben de senin gibi diyordum hatta inanılmaz derecede kızıyordum yemediği için. Zorla yemek yedirenlere de kızıyordum. Yok ne yaparsan yap en son diyorsun aman aç kalmasın da yesin yeterki.

Ayyy ben de zaman ayırıp hepsini yükleyeyim en iyisi ev gereksiz seyler dolu ya.

Ben gaddarım galiba ya
Ihlamur verdim icmedi
Israrla verdim , kahvaltılarını ıhlamurla yaptım falan suan lıkır lıkır ıcıyor
Tabi dillenince ben icmiyorm bunu der o ayrı
Aynen büyüdükçe değişiyorlar. Geçen yıl karnıbahar kapuska pazı vs vs yedirdim. Ama bu sene ağzını açmıyor. Mümkün değil yediremiyorum

Kız 1.5 saat uyudu bugün. 2 de uyandı. Çorba içirdim. Biraz evde geçirdik. Oyun hamuru oynadık. Sonra çimlere inip top oynayalım dedim. Aşağıya indik. Bir baktım yağmur atıştırıyor. Öyle bir yürüdük tur attık bahçede. Bir de nerden öğrendiyse yapmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan bakıyor şarkısını söylüyor sonra neyse top oynadık koştu vs. Akşam da yemek yedik eşim gelince yürüyüşe çıkalım dedik arabada dururmu indi bir kaç defa neyse ben yürüyüş yaptım eşim ilgilendi. Uyur diye düşündğm hala uyumadı. Bugün full enerji nedir anlamadum.

Ayy bir de bayağı yordu bugün. Mutfağı topkarkem sandalye tepelerinde ayakta in kızım yok. Gözümün içine baka baka yapıyor. Şekilden şekile giriyor sandalyede. Bir de halının altında kaç defa girdi halının altına.kızdım ağladı.

Iyi geceler kizlar anneme geçtim öğleden sonra kardeşimin d günü yarın gidemem diye tatli aldim giderken annem tavada bazlama yaptı kahvalikla yedik kardeşim beğendi hediyesini bıraktı aksam saolsun yarin arkadaşı iptal ettim amnemdeyken msj attım kaynanam gelcek diye yolda aradi kaynanam yarin gelcekmis erken kalkarlarsa kahvaltiya gelcek diğer gün günümüz var 32 tatlı ya verdim 4 tl yola oğlan aciktim ddi börekci gördük inince minibüsten 5tl börek meyve suyu tuttu ç tesi 150 gün vercem 1 ay önceden 200 ayırmıştım esime diyip unuttuysa ne âlâ 150 alır diğerini zula yaparim

Ben de sık kanguru kullanıyorum, hafif bir
sırt çantasına 2 bez ı,slak mendil, bir yedek kıyafet ve emzirme örtüsünü atıyorum valla uzun süre dışarda kalıyorum. Tek başına takıp çıkarmaya zamanla alışıyorsun ya sıkıntı olmuyor, AVM lerde ve çoğu cafe de zaten alt değiştirme yeri oluyor yada cafe de tenha köşede koltuk üstüne de aldığım da oldu zorda kalınca. Biz 2.aydan itibaren haftada bir gün kızımla kahve pasta günü yapıyorduk da ben emzirme örtüsü ile her yerde her koşulda emzirdiğim için hiç zorluk yaşamadım

Hastami olucam(hic zamani diil bukdar zaman olmadim hayir ya)
Nolcam anlamis diilim.
Aksamdan bu yana tüm kemiklerim ağrıyor.
Sanki dayak yemisim.
Esim baya masaj yapti biraz rahatlatti ama devam ediyor
Parol iciliyordu diye biliyorum icmim diye direniyorum ama adim atmaya mecalim yok

Esime dedim tetikde ol her an acile gidebiliriz kendimi iyi hissetmiyorum.
Oralarda mikrop yuvasi.
Sabah ıhlamur yapicam hemen balli limonlu.
Pesine sehriye corbasi.

#direnlelli..

Ben de deneyimlicem.
Oglumda kullanmamistim ilk olacak

Günaydınlar
Bugun kızın kontrol günü
Sabah bonus yatmıs hemen harcadık amann atlamayalım harcayalım
59 tl kıza mama
36 tl de hısırtlı yıkanabilir kitap aldım
Aksm icin buzluktann rulo börek pisircek
Yalancı dolma yaptım sabahtan
Regliyim kolum kanadım kalkmıyo hic ya

Kardeşim oralarda oturdu benim orda ev aldılar iş yüzünden taşındı kendi evi kirada ama onun o taraf pek güzel değildi ben arnavutkoydeyim hiçte sevemedim eski yerimi özlüyorum valla
Ben bu tarafları çok sevdim daha önce de avcılardaydım. Sakin havası daha temiz. Market pazar yakın. Eşimin teyzesine gidiyoruz Fatih e nefesim daralıyor nemden.
arnavutköy e hiç gitmedim. Hiç bilmiyorum nasıl.

Gecmis olsn kuzu
Drna sor ıhlamur ve parol icmistim ben hamileyken.

Canım senin doğum ne zamana görünüyor yani sezeryan ya doktor ne zamana diyor

Günaydın
Ben de 8 de uyandım tekrar uyumadım bugün. Oturdum biraz arkadaşla konuştuk. Çamaşır katladım. Kız hala uyanmadı. Eşim de dün diyor. Sabah erken uyansa geç yatmaz. Erken uyansa 12 de uyur. Sonra 7 gibi uykusu gelir uyutsam yine uyanır.
Aaa şimdi uyandı. Annecimmm gelll diyor ona kahvaltı hazırlayayım

Ya bizimki de 9 da kalkardı cocjk bu hafta 7 de kalkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…