sagol kuzu takıcam onu ben kosturamamda randevu alip dev. hast. tahlil icin git sonuc icin git oteki falan napim 1 defa veririm aklimda kalmaz en azindaniyi düşünmüşsün
fiyatta iyi
karın ultrasonu herşeyi gösterir zaten
çok geçmiş olsun
Benim sadece gece son aylarda çok kilo kipirdiyordu dışarı fırlıycak sanıyordum birde son zamanlara doğru midem yandı 7 aydan sonraydı galiba beyaz leblebi yiyodum şubat başı doğum yaptim son hafta yanıyorum diyodum resmen yaz gibi dolasiyodumKuzu hic cekmedigim kadar cekiyorum inan.
Yani belki disaridan goren inanmaz halime ama gercekden sanki anlatamiyorum anlamiyorlar beni.
Ben bile kendi halime inanamiyorum.
Cunku hic as ermedim kusmadim gayet enerjik basladi hersey.
Ama su son 1 aydir okadar gerginim ki okadar inliyorum cekiyorum ki.
Yani bu hamile nazi falan diil.
Resmen beni diplere cekiyo bunaliyorum.
carpintilarim var, agliyorum, midemi sanki deliyorlar icerden oyuyorlar.
Gece uyuyamiyorum surekli dua ediyorum.
Ama sanki kimse anlamiyor beni.
Dün aksam hic bisi agzima surmedim zaten kilo alimimda durdu cunku yedigim an fenalasiyorum.
Korkuyorum yemeye.
Balatta o tmmturkuazdaki uzayı biliyorum ben,
oraya yakın hazarköy
Ayyy o ne öyle yaa.Geçen kahvaltıya davet ettiklerinde nasıl atlatmıştın canım?Ya cevap verme bence,bahane bile uydurma, yada doğuma kadar kimseyi kabul etmiyorum de.Açıkca söyle.Bunlar anlamıyorlar bahane ürettiğinden filanda,insan bi anlar ya, isteyecek olsan zaten sen davet ederdin şu gün müsaitim buyrun diye.Ben olsam kabul edip sinirimi bozmazdım.Ayy vallahi kendimi aticam surdan asagi.
Yine yaziyorlar yine yine yine
Musaitsen kahve kahve ulan ne kahveymis arkadas ya
icsinlerde zikkimin dibini kurtulim yeminle ya
kan beynime sicradi kavga etmezsem iyidir sunlar gelince.
Kendimi zor zaptrdiyorum artik abdest alip namaza durdum dedim Allahim nolur bana sabir ver.
Peygamber sabri ver.
Kimseye uymim beni seytana uydurma
Misafir kabul edemiyorzAyy vallahi kendimi aticam surdan asagi.
Yine yaziyorlar yine yine yine
Musaitsen kahve kahve ulan ne kahveymis arkadas ya
icsinlerde zikkimin dibini kurtulim yeminle ya
kan beynime sicradi kavga etmezsem iyidir sunlar gelince.
Kendimi zor zaptrdiyorum artik abdest alip namaza durdum dedim Allahim nolur bana sabir ver.
Peygamber sabri ver.
Kimseye uymim beni seytana uydurma
gelmedıgını kım soylediValla emeklemede falan oraya da gelir bunlar
Aa seninki büyük tabigelmedıgını kım soyledibizimki masallah evi fır dönüyor esıme anneme vs kım varsa ıhtıyac molası dıyıp gıdıyorum valla gecen annem çözmüş olayı bizimki kacıyor diyor
çok sukur canım 7.5 aylık oldukAa seninki büyük tabi
Oyy masallahhh
Ayyy o ne öyle yaa.Geçen kahvaltıya davet ettiklerinde nasıl atlatmıştın canım?Ya cevap verme bence,bahane bile uydurma, yada doğuma kadar kimseyi kabul etmiyorum de.Açıkca söyle.Bunlar anlamıyorlar bahane ürettiğinden filanda,insan bi anlar ya, isteyecek olsan zaten sen davet ederdin şu gün müsaitim buyrun diye.Ben olsam kabul edip sinirimi bozmazdım.
Gercekden artik sinirlerim bozulduMisafir kabul edemiyorz
Hamileyim
Virüs var memlekette de ya
Manyak mı nedir bunlar
Bencede kuzu öyle yap yanlarindada kimseyi almıyorum arkadaşım gelince evime yardım ediyor yardım için geliyor de ayakta duramiyorum de nasıl yuzsuzluk valla pes bu kadar şeyden sonra biri cagirsa gitmek istemem bunaltmamda kimseyi beni de kimsede dürtmesin vallaAnnemi aradim dedim aksam bunlar oturursa babami alip geliyosun msj aticam sana
Bunlarin hakkindan babam gelir ancak.
Benim bildiğim şehir dışından geleni ev sahibi davet eder.Yuh yani.Onlar gelmeden karnını doyur canım, gelincede sadece kahve ver sonra otur.Ay oturamıyorum ben çok de uzan.Bu nedir ya cidden sinir bozucuGercekden artik sinirlerim bozuldu
Bunlar gelmeden kurtalamicaksin sen dedi annem.
Gelsinler 1 defa bir dahada alma.
Gelmek isterlerse hala direk soyle kimseyi istemedigini dedi.
Bu sehir disindan gelen evi merak ediyor bence( bunlarda böyle merak var)
Ama ne olursa olsun bukadar insan bunaltilmaz ki ya
Suratimi asicam.
Surekli sikayetlenicem hele aksam otururlarsa ozaman yaticam kocasinin yaninda kendi utansin kocasi kari kilikli zaten
Üff yok artık yaa kahvelerini içip gitsinler.Yemek filan beklemesinler bi zahmet.Annemi aradim dedim aksam bunlar oturursa babami alip geliyosun msj aticam sana
Bunlarin hakkindan babam gelir ancak.
Geldiler hic kahve falan demediler mutfaga girdi sehirdisindan gelen bildiginiz patates salatasi kisir falan yapiyorBenim
Benim bildiğim şehir dışından geleni ev sahibi davet eder.Yuh yani.Onlar gelmeden karnını doyur canım, gelincede sadece kahve ver sonra otur.Ay oturamıyorum ben çok de uzan.Bu nedir ya cidden sinir bozucu
çok dogru buMisafir kabul edemiyorz
Hamileyim
Virüs var memlekette de ya
Manyak mı nedir bunlar
yok artıkGeldiler hic kahve falan demediler mutfaga girdi sehirdisindan gelen bildiginiz patates salatasi kisir falan yapiyor
Bu aksam burdalar belli oldu
ben sok var mi yok sormak yok.yok artık
pes diyorum
hani kahveydi
kendi evlerinde yapıp getirselerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?