Küçük Düşün Büyük Olsun!

Biz de eşimle 1+1 ev alarak başladık ev konusuna. Ve 6 yıl oturduk. Siz çocuğunuzla çok rahat 1+1 de oturursunuz. Bence güzel bir karar fakat neden ihtiyaç kredisi konut kredisi faizi daha düşük.

Neden boşanmıyorsunuzki.tabi özeliniz yazmak isterseniz... Mahkemeniz devam ediyorsa yakın zamanda bitecekse biraz erteleyebilirsiniz. Ama kiraya verilen parayı krediye ödersiniz. Ailenizin desteği olacaksa çok iyi bir şekilde bitiyor geçiyor yıllar.

Resmi olarak evliyiz fakat ayrı yaşıyoruz .boşanma durumu arafta suan ihtiyaç kredisi çekip evide ailemden birinin üstüne geccem yapabilirsem hem kiradan kurtulcam hemde o evden kötü anilarimdan ...

yok canim gitmem ben.
kaynanamla gorusmuyorum ki zaten
Güya bekliyomus
Kalabaliga giremiyorum

tr_lelli
Geçmiş olsun lelli, bende kayınvalideden çekenler grubundanım, elti kızlarının sana yaptığını burdan km öteden ben hazmedemedim nasıl bir çelişki bu anlamlandıramadım. Canın misafrcilik oynamak istiyorsa yaparsın evinden tatlını-tuzlunu-salatanı gelirsin yinede çok tercih ettim bir yöntem değildir. Ama bu ne bir fincan kahve içmeye diye yola çıkıyorlar, çayı, yemeği devam ediyorlar. Babalarının evleri zannettiler zaar senin evi.
Birde güya iyi niyetle seni annelerinin tertiplediği mevlüte çagırıyorlar, kaynananda bekliyormuş, elini öptürecek herhal canım benim koronoyu bahane bile etme, sen onları gayet iyi tanıyorsun bence bir adım daha atmalarına müsaade etme güzel bir ayar çekmenin zamanı gibi geldi. Kusura bakma cümlelerim elti kızlarına biraz sert oldu ama yazmadan da duramadım.

S sariyapraklar
Hakkınızda hayırlısı olsun, madem ayrılma aşamasına geldiniz. Ev gibi hayırlı bir işe kalkıştınız, fazla bekletmeyin derim malum ev fiyatları artıyor faiz oranları artıyor. Bir kadın olarakta tebrik ederim, özgüveninizden dolayı ev almaya karar vermek bile bence ödemeye başlamanın yarısıdır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hoş geldiniz yazılarınızın devamıda gelir inşallah.

güzel dilekleriniz için çok tesekkur ederim

Bugün kız 8:30 da uyandı. Dün gece onun odasında yattım. Sabah anne şimdi oyuncak demesiyle uyandım. Onu kahvaltı yaptırdım.ardından çizgi film şarkı istiyor açtım. Bu ara ingilizce şarkıda söylemeye başladı birşey istemediğinde no no no diyor
O arada benim kahvaltı saatim geldi kahvaltımı yaptım. Sonra evi toparladım. Biraz süpürdüm üzerinden. Sonra hamur oynadı. Ben de o ara ona özbek mantısı yapacaktım çok seviyor. Onun hamurunu ve içini yaptım.tabi hamur yoğururken rahat bırakırmı ben de ben de dedi yoğurdu o da :) Sonra biraz boyama ve kesme yaptık. Sonra ona meyve verdim. Ben ona süt burger yapayım dedim evde. Pankekini yapmıştım. Kremasını yaptım. Markettekini seviyor bakalım bunu yiyecekmi. Şimdi de uyuttum. Tabi uyursan parka götüreceğim dedim. Bugün erken uyandığı için öğleden sonra götüreyim dedim. Sabah götürünce eve gelene kadar geç oluyor.

merhaba
çok iyi fikir
şuan ziraat ve teb normla kredi için fiyatı iyi
hiç düşünme al
aldığın yanına kar
ama gizlimi alacaksın
içinde oturacakmısın

kızlar selam
bu iki gün çok koşturmacalı geçecek gibi
öğlen pasif spora gittim
son seansımdı
çok şükür bitti
canım çok acıyordu
artık dayanamıyordum

birde sahibi değil çalışan kız beni çok gerdi
herşey muhalefet
ne dersem sürekli değişik tepki veriyor
en son bugün sakin kalarak tepki vermedim
kibarca bir benzettim
sanırım benden sonra sahibi hanım onu haşlar :)

dün kayınvalde aradı
cuma akşam yemege davet ediyorum dedi , sanırım doğum günüm için düşündü
sağ olsun. görümcemelrde gelir yüksek ihtimal

dün arkasından bir arkadaşım daha aradı, öğleden sonra yerindemisin
seni görmek istiyorum dedim :)
dedim gel şubedeyim ...

bu arada pazartesi günü wc deyken 2 hafta önce çok kırıldığım ve arama mesafe koyduğum bir arkadaşım peşimden geldi .işte seninle yemek yemek istiyoruz dedi. bende bakarız dedim .
olmaz öyle tarih ver dedi. iyi dedim cuma olsun ve snr çarptım çıktım kapıyı.

çünkü 5 kişlik bir grubuz akşam çıkıyorlar 2 kez unuttuk ayağı çektiler
bende o zaman mesafe koyarım dedim ve koydum
bugün o gruptan hiç hatırını kıramayacağım eski müdürüm aradı
önce hoş beş ettik, sonra yarın yemek yiyelim istiyorum dedi. olur dedim
demek ki msj yerini buldu dedim.

yarın gelen giden yoğun bir gün olacak :)

merhaba
çok iyi fikir
şuan ziraat ve teb normla kredi için fiyatı iyi
hiç düşünme al
aldığın yanına kar
ama gizlimi alacaksın
içinde oturacakmısın

Konut kredisi olarak cekersem benim üzerine olur öyle olmasını istemiyorum herhangi bir ayrılık olursa hak iddia edebilir üç fazla vercem faize artık kafam rahat olacak evide ailemden birinin ustune yapicam ve orda oturmayı planlıyorum inşallah becerebilirim ama şu döneme virüs falan biraz tedirgin oldum

yani ailden birisi çekim , daha sonra tapuyu size verecek isen en fazla 2 kez tapu masrafı olur
ama evi eşine kaptırmazsın
virüsü boşver , düşünüyorsa bir an önce koyul
krediler artabilir.

şuan zaten bireysel krediler bile konut ayarında
bireysel çekip ödersen daha uygun olur
ekspertsiz ve konut kredi komisyonu olmaz

pes yaniii
çok rahatlar
bu kadar olmaz

Slm kızlar
Markete cıktık mecbur kızla
Krema ,mantar,labne peynir 26 tl.
20 tl baton pasta aldık ufak
314 tl gram aldım tutumlu anneden param yattı.
Buay 2 gram oldu cok sükür daha da alamam zaten para yok
Kremalı mantar yapcam kendime
Bide markette üzüldüm ya
Kasada bekliyorz
Travesti 2 kız alyayı seviyorlar karsıdan
Ben hic korkmam onlardan,insan insandır.
Bitanesi yanagını sevmeye kalktı
Ellemeyelim lütfen dedim
Kız ay cok özür dilerim dedi
Ben kusura bakmayın virüsten korkuyırz dedim
Ozel durumuyla alakası yok cidden
Kim olsa aynı tepkiyi veriyorm.
O kendini anlatmaya calıstı ben kendimi
Karsılıklı özürler
Üzüldüm ins yanlıs anlamamıstır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…