• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Haklisin ya insan bekliyor aynisini yapamasa bile insan bir parca bisi alabilir neticede.
Cok durmasinada gerek yok bi 15-20dk ugranabilir.
Benimde hediye alacagim biri var baska semtde oturuyor eski bir komsumuzun kizi.
Annesi bu semtde alayimda diyorum gidemesemde annesine veririm.
Cocuk 2 aylik oldu.

Bi ablamiz vardi dernekden tanidik.
Gelin aldilar gelinle oturuyor dul kendisi.
Cok anlasamasada mecbur bir sekilde.
Gelini sadece nikahina gittigimizde gorduk..
Dogum yapti ablaya dedim ki bebek gormeye gelmek istiyoruz annemle siz nezaman musait olursaniz haber verirsiniz dedim.
Gelinle de anlasamiyor ya bizde neticede o ablanin hatrina onu tanidigimizdan ayip olmasin diye gitmek istiyorduk gelin sanirim kimseyi istemiyormus. Öyle anladim.
Bu ablanin ablasi ve kizi gelmis onlarin arkasindan eve agirlik geldi demis.

Aman geri kalsin ben hani gelmedi demesin abla diye gitmek istiyordum ne cins tipler var.
Gormeye gelmeseler niye gelmedi derler gitsen arkandan konusurlar..
Bazilarini anlamak cok güç.
Ben de toparlanınca müsait misiniz derim
İstemiyorsaa kendi bilir
Bu ark.degisik
İnsan yalandan sanada gelemedik kusura bakma flan der yani ilginc

Hayırlı cumalar kızlar dışarı çok güzel hava hastalık var diye çok dolasmadık ciktik 4 market dolaştık bi küçük temizlikçi var orda buldum bir büyük bir küçük şişe aldim 28 tl verdim 2 paket eldiven 1 şişe ace aldim 41 tl buraya onur markete ordada kolonya girdim yoktu ordan kiyma beyaz sirke 1 şişe elma portakal armut havuç kivircik ceri ve az salatalik 2.5 tu fiyatı aldim nar eksisi oğlana meyveli süt 1 koli yumurta aldim 70 buraya verdim bu ara çok çıkmam markete kahvaltik ve yumurta var süt yogurt var şu alicam yarin ins. Esim evde iki gün kahvaltidada az kavurma ve salam var almam onları da

Günaydın kızlarr
Hayırlı cumalar
8 den beri ayaktayız🤦🏻‍♀️
Dus aldım biara kociye bırakıp kızı
Kahvaltı hazırladım
Wpdan arkadas yazmıs hamileymis istiyordu🙏🏻
Benim kıza gelmeyen bi ark.var grupta.
Ben ona dogumda hastaneye cicek yolladım
Eve de gidip gram taktım.
Gelmedi daha
Kızlar geldiğinde hastayım kusura bakma dedi
Esi calısmıyor
Anladım durumu yok.
Napsn kız.
Sabah yazmıs 2.yi istiyomus😂
Allah her isteyene versin de
Esi hala calısmıyor masallah🤷🏻‍♀️
Valla dogurursa ben de gitmicem
Hic gidip bide takı takamam
Takısını gectim insan bi süt alır hayırlı olsna gelir ya
Valla insanlar garip🙈
Garip gerçekten insanın parası olmayabilir iki parça kıyafet alabilirdi bence o kadar kötü olsa durumu heralde çocuk yapmak istemez şuan benim arkadaşın oğlunun d günü oldu kendi aralarında sevdiğimde bi arkadaş. Esim bi ara calismadi goturemedim oğluma aliyo ddim alcam kızdı. Bana valla oyle dusunursen kizarım dedi eşim başladı şükür geçen lcw sweat aldim ogluna

Gun bitsin artik zira isler bitmiyor🤪
yemek yaptim.
Cupcake ve kibris tatlisi yaptim.
Mutfagi topladim
dus aldim.

Oglan cupcakeleri gorunce icine dustu hemen.
Yemekden sonra koydum ona.

Esim gelse de yemek fasli bitse kanepeye tünerim yine.
Atarim ıhlamuru ocaga icsinler.

Midem bugun iyi seytan kulagina elma,yogurt,muz, makarna yedimde yedim.
Aksam da tatli yicem iyiyken sömürim😁

Esim oturalim burda diyen adam yani dun aksam diyorki 2 kira ancak buranin kirasini aidatini öduyo olaya bak girerim krediye ev alirim yahu diyo.
Ne sandiydin olommm öyle oturalim kolaymi masraflar artıyor.
Yani ev yapılsa gitsek olayina gelecek.
Tek balkon olacakti yine cift balkona donmus olay😲
Ben balkon yikamayi sevmedikce resmen kaderim😂
Neyse birini direk kapaticam ötekini yikar silerim artik yapcak bisi yok esim sigara kullaniyor salon balkonu isine yarar.
mutfak balkonunu kapattiririm oraya planlarim var yaz kis orada yiyip iceriz gibi dusunuyorum kucuk bir tv koyup.
Cim hali, bahce-cicek desenli duvar kagidi falan dusuncelerim var.
Rabbim nasip ederse.

Ozaman rahatlarim maddi olarak hem de.

Ya su para ve altinlarimin tamamini 100bine tamamlamak istiyorum
40bin tl lazim.
6-7 binlik bilezigimi yapabilirsem meblayi asagi sekerim hedefime bir tık daha yaklasirim.

Benim hedefim simdilik böyle.

Esim oturalim burda diyen adam yani dun aksam diyorki 2 kira ancak buranin kirasini aidatini öduyo olaya bak girerim krediye ev alirim yahu diyo.
Neyse birini direk kapaticam ötekini yikar silerim artik yapcak bisi yok esim sigara kullaniyor salon balkonu isine yarar.
mutfak balkonunu kapattiririm oraya planlarim var yaz kis orada yiyip iceriz gibi dusunuyorum kucuk bir tv koyup.
Rabbim nasip ederse.

40bin tl lazim.
6-7 binlik bilezigimi yapabilirsem meblayi asagi sekerim hedefime bir tık daha yaklasirim.

Tam ben yazacaktım yine çok balkon diye birini kapatmak iyi oluyo canim benim balkonda kapalı kışın camasirligi seriyorum hem toz olmuyo hem soğuk olmuyo orası

Rabbim nasip ederse.

40bin tl lazim.

Bende aksine balkon seviyorum ya köyden alışmışız açık havaya kapattirmiyorum balkonu iyi geliyor bana
Maşallah diyelim rabbim gonlunuzdekini nasip etsin vallahi bende bundan sonra birikime ağırlık vereceğim 3,5 demeden köye ev yaptırmak istiyorum ne kadar biriktirebilirsem kardır misal bu ay 2 Gr aldım bu ay kredi borcumuzda bitti çok şükur önümüzdeki ay 3 Gr alacağım 4 gram için zorlayacagim bakalım ki inşallah alabilirim
Nisanda koltuklarimi yikatacagim, halılarını yıkamaya vereceğim 400 TL bütçe ona ayırdım Mayıs ayindada fitre ve zekat verilecek onun için ayiririm
Hayallerime adım adım inşallah

Bende aksine balkon seviyorum ya köyden alışmışız açık havaya kapattirmiyorum balkonu iyi geliyor bana
Maşallah diyelim rabbim gonlunuzdekini nasip etsin vallahi bende bundan sonra birikime ağırlık vereceğim 3,5 demeden köye ev yaptırmak istiyorum ne kadar biriktirebilirsem kardır misal bu ay 2 Gr aldım bu ay kredi borcumuzda bitti çok şükur önümüzdeki ay 3 Gr alacağım 4 gram için zorlayacagim bakalım ki inşallah alabilirim
Nisanda koltuklarimi yikatacagim, halılarını yıkamaya vereceğim 400 TL bütçe ona ayırdım Mayıs ayindada fitre ve zekat verilecek onun için ayiririm
Hayallerime adım adım inşallah
Koylerde balkon guzelde ist. da evler dip dibe🙄
Sevmiyorum aksam oturuyoruz ancak.
ama kapali balkonu temiz hava gelecek kadar acarim orada takiliriz yazin falan.
filmli cam yaptiririm zaten.

Tam ben yazacaktım yine çok balkon diye birini kapatmak iyi oluyo canim benim balkonda kapalı kışın camasirligi seriyorum hem toz olmuyo hem soğuk olmuyo orası
Vallahi beni buluyo😨
Camasir falan icin ya da sigara icen icin guzel ama yikamasini hic sevmiyorum ya😑
bi de 3er m2.😮
Bakalim nolcek

Babam pazar gunu gelin dedi.
Müteahhit abide gelecekmis
o da artik aileden oldu mac izlemeye falan geliyor babamlara yemek yiyor alistik onada.
Ciger yapalim dedi babam.
Iyi dedim.
piyaz yapicam bende.
Salata pilav falan erken giderim ben anneme hem pazardanda peynir falan alicam.
Esim oraya gelir..

Garip gerçekten insanın parası olmayabilir iki parça kıyafet alabilirdi bence o kadar kötü olsa durumu heralde çocuk yapmak istemez şuan benim arkadaşın oğlunun d günü oldu kendi aralarında sevdiğimde bi arkadaş. Esim bi ara calismadi goturemedim oğluma aliyo ddim alcam kızdı. Bana valla oyle dusunursen kizarım dedi eşim başladı şükür geçen lcw sweat aldim ogluna
Hersene büyük dogumgunu yapıyorlar valla
Bende anlamadım
Bide 15 günlük flandı bebegi biz de toparlansın öyle gideriz dedik
Ay bi carladı bize wpdan gelmediniz diye
Valla apar topar gittik🤷🏻‍♀️

Bizde bugun 0 harcama
Dısarı cıkamıyorz
Sehir hastanesinde bi vaka varmıs🤦🏻‍♀️😨
Bide bi teyze bin yasında umreye gitmis,ordan getirmis yakınları flan karantinadaymıs🙈
Allahım sen koru

Eklentiler

• 0B693387-A7F1-4442-ABB0-AD20AF418911.webp
    0B693387-A7F1-4442-ABB0-AD20AF418911.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 120
Back
X