Küçük Düşün Büyük Olsun!

ouf hayat devam ediyor tüm hiziyla kosturmacasiyla.

Bugun mercimek corbasi, orman kebabi, pilav, makarna yaptim.
Oglan 3 ogun yiyor malum.
Simdi meyve, ıhlamur falan verdim.
cupcakelerde bitti.
Yarin esime yufka aldirimde gül boregi yapim biraz.
Oglan evde yesin.

Allah korumuş limiti de çok fazlaymış. Geçmiş olsun.

Ya ben de bu 5 2 0 olayını yaptığımda normalden daha fazla harcamıştım

Arkadaşıma sorunca var ki harcıyorsun geliyor ki harcıyorsun demişti

gecmıs olsn lellicim ben de şey duydum lokantada içeri verıyosun falan hesap ödemeye ya orda alan bile oluyomus

gecmıs olsn lellicim ben de şey duydum lokantada içeri verıyosun falan hesap ödemeye ya orda alan bile oluyomus
ayy olurmu olur canim.
Esime kalsa ben fark ederim falan diyor ama dalgin o biliyorum ben.
Kartini cikarir misal uzatir o ara telf. calar (telf. yogun) adam resmini ceker anlamaz.

Korkutmak için demiyorum kuzum benim babam 2 kez kalbi durdu müdahaleyle iyi oldu 3 durdu kardeşim gördü ben yetisemedim dudakları morarmış bacakları şismisti ddi o geceyi çıkaramadık malesef doktora herşeye hazırlayın kendinizi demişti 2 saat için de vefat etti rabbim sevdiklerine bagışlasin

Evliliğin sorumlulukları zor ama işte maddi konudaki sorumluluklarda kadına binince iyice sıkılıyor insan. Biz de çok zor günler gördük. Bazen artık isyan edesim geliyordu. Bu günler de geçer canım. Gerçekten geçim artık çok daha zor. Onun Maaşını ve giderinizi sen biliyorsun Ona göre hesap yap Canım. Biz de eksiye girşyoruz her ay Allahtan patronu veriyor sonraki ayın maaşından da para alabiliyor inşallah bu günler de geçer. Bazen düşünüyorum ahh kızım diyorum ne kadar da bahtsızmışsın seninle kavuştuk ama ilk aylarında ekonomik kriz yaşandı.sonra üstüste felakatler. Çocuklarımızı daha kötü bir dünya bekliyor olması çok üzücü.

Bizim daha kız yokken biberon temizleyici alacaktım. Ebebekteyiz. Tabi o zamanlar eşimin acabaları vardı kızı severmiyim vs benim kafamda yer etmişti. Neyse işte tam alacaktım bana dedi ya ne gerek var ona zaten bence o para kazanma politikası vs almadık. Öyle ağrıma gitmiştiki anlatamam aynı gün arabanın ön kısmını sürttü kırıldı ona vermediğinin kaç katını araba için verdi.
tabi şimdi kızı için canını varını yoğunu verir o ayrı ama mama parası eşime de çok ağır geliyordu. Bir de doktor süte geçebilirsin deyince ben hemen geçmemiştim eşim de niye geçmiyorsun süte deyip durdu

ben de evden çıkmıyorum hastaların artması canımı sıktı. Tedirgin oldum. Bir de ablam anlattı (Acıbadem hast. Bodrum yeni doğan yoğun bakım sorumlusu da )Hastanede toplantı yapılmış.18 kişi ise 100 ile çarpın denilmiş önlemler alınmış. Ablam da astım var. Kronik rahatsızlıkları olanlar izine çıkarılmış. O da bugün tedirgin oldum diyor.
bakalım sonumuz ne olacak. Dikkat etmek lazım.

Amin

Beren çok güldürdün ya geçmiş olsun kuzum

Kızlar ben de bugün bir iş yapamadım yahu zamanmı bana yetmiyor anlamıyorum. evi topladım kızın tırnaklarını kestim. kızı banyo yaptırdım.uyuttum. Uyuyunca çorba yaptım ona yemek yaptım bana yemek yaptım. Herkese ayrı yemek ben diyette o herşeyi yemez malum. Sonra köfteyi yoğurdum yaptım. Birazını ıspanaklı yaptım. Ispanak yesin :) buzluğa attım.
Sonra uyandı yemek yedirdim ben yedim. Tabi mutfak dağıldı topladım.bulaşık mk boşalttım. Mutfak yatak oda ve kızın odasına süpürge üstünden. Ona meyve verdim. Sonra mısır istedi verdim.eşim geldi kış çayı yaptım.
evi de çocuk var kedi var diye sürekli süpürüyorum hayatımda bu kadar ev süpürdüğümü hatırlamam
neyse bugün de böyle geçti yine kendimle de ilgilenemedim. Zaman yetmiyor yetmiyor

Canim bende bir hasar kalacagini dusunuyorum yasarsada cunku 20dk organlara oksijen gitmemesi az bisi diil.
Kadin surekli icine atti dik durmaya calisti ama kizina falanda uzuluyordu.
Kendine hic dikkat etmiyordu terli terli camlari falan aciyordu.
24 saat kritikmis organlarina bakacaklarmis nekadar zarar gormus.
Hic bir aciklama yapmiyorlarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…