Amin canim Rabbim sifa versin.Çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun canım
Anlattığına göre iyi birisi teyze inşallah iyi olur
5.2.0 para geliyormuş ummadığın yerden 9.3.8 demek de aşkı çekiyormuşAyni kisiyi mi takip ediyoruz acaba cnm astrolog var p paylaşıyor birde kismetliyim fln diyodun denedinmi sayilar ne ise yariyo acaba
Allah korumuş limiti de çok fazlaymış. Geçmiş olsun.yok onada sordum anne ben babamin kartini hic elime bile almadim ben nerden bilicem kartin nosunu dedi.
O sormadan bisi yapmaz para bile almaz.
Kartin nosunu girmis bunu yapan kisi arkadaki guvenlik no girememis
o sebeple uyarmislar.
2-3 defa olunca biz hemen iptal ettik demisler.
cunku limiti 30bin kadar var.
Ya biri gordu on yuzunu sansini denedi
Ya da atmlerde kopyaliyorlarmis esim atm para ceker genelde bankanin atm diil de opetlerden ordan burdan atm ceker.
Bi de esim kollamiyor kiziyorum misal arabada birakiyor.
Ceketinde birakiyor ceketini cikarip atiyor bi kenara.
Arabasina binenler var is geregi.
sagolunAllah korumuş limiti de çok fazlaymış. Geçmiş olsun.
Selam kızlar
Sabah baktım arabanın lastiği patlamış geçen kardeşim servise bakıma götürmüştü ordan çivi girmiş galiba.Toplu taşımaya da binmek istemedim taksi çevirdim işe taksiyle gittim 21 ₺ taksi parası verdim sabah sabah.Akşam da kardeşim iş çıkışı beni de aldı eve geldik lastikçi getirdi yaptırdı.20 ₺ de lastikçiye kardeşim verdi.
Bir de 520 demek para getiriyor dedim benim paralar gitti
gecmıs olsn lellicim ben de şey duydum lokantada içeri verıyosun falan hesap ödemeye ya orda alan bile oluyomusyok onada sordum anne ben babamin kartini hic elime bile almadim ben nerden bilicem kartin nosunu dedi.
O sormadan bisi yapmaz para bile almaz.
Kartin nosunu girmis bunu yapan kisi arkadaki guvenlik no girememis
o sebeple uyarmislar.
2-3 defa olunca biz hemen iptal ettik demisler.
cunku limiti 30bin kadar var.
Ya biri gordu on yuzunu sansini denedi
Ya da atmlerde kopyaliyorlarmis esim atm para ceker genelde bankanin atm diil de opetlerden ordan burdan atm ceker.
Bi de esim kollamiyor kiziyorum misal arabada birakiyor.
Ceketinde birakiyor ceketini cikarip atiyor bi kenara.
Arabasina binenler var is geregi.
ayy olurmu olur canim.gecmıs olsn lellicim ben de şey duydum lokantada içeri verıyosun falan hesap ödemeye ya orda alan bile oluyomus
Enteresan olabilirYa ben de bu 5 2 0 olayını yaptığımda normalden daha fazla harcamıştım
Arkadaşıma sorunca var ki harcıyorsun geliyor ki harcıyorsun demişti
Korkutmak için demiyorum kuzum benim babam 2 kez kalbi durdu müdahaleyle iyi oldu 3 durdu kardeşim gördü ben yetisemedim dudakları morarmış bacakları şismisti ddi o geceyi çıkaramadık malesef doktora herşeye hazırlayın kendinizi demişti 2 saat için de vefat etti rabbim sevdiklerine bagışlasinKadin cok yapiciydi.
Hep oglum mutlu olsunda diyordu.
Ama surekli kollarim agriyo hastayim diyord.
Bence kalp kollara vuruyor ondandi.
20dk kalbi durmus
vucudu sismis.
Suan yogunbakimdaymis.
Yani Allah korusunda organlari zarar gormustur 20dk oksijensiz kalmak ne demek.
Rabbim şifa versin elden gelen bisi yok.
Sor tabi ama kullanırsan rahat edersindr. vermedi bana
Bu sefer soylicem dicemde son 1 ay kaldi zaten ne bilim verirmi gerek var mi.
Arkadasima dr. vermis benimki vermedi.
Evliliğin sorumlulukları zor ama işte maddi konudaki sorumluluklarda kadına binince iyice sıkılıyor insan. Biz de çok zor günler gördük. Bazen artık isyan edesim geliyordu. Bu günler de geçer canım. Gerçekten geçim artık çok daha zor. Onun Maaşını ve giderinizi sen biliyorsun Ona göre hesap yap Canım. Biz de eksiye girşyoruz her ay Allahtan patronu veriyor sonraki ayın maaşından da para alabiliyor inşallah bu günler de geçer. Bazen düşünüyorum ahh kızım diyorum ne kadar da bahtsızmışsın seninle kavuştuk ama ilk aylarında ekonomik kriz yaşandı.sonra üstüste felakatler. Çocuklarımızı daha kötü bir dünya bekliyor olması çok üzücü.MAlum kredi günü yaklasıyor
Benin adam borc istedi bendenKrediyi ödemek zorundayız, dedim nakit yok karttan cek nakit avans
Yoksa gramım gitcek
Noldu ben ceyrek bozup kartı hafifletcekfim dimi
Bu ay 500 oldu
160 da karttan kullanmıs benzin icin
Dedim hacı benim maas 1000 tl biliyorsun dimi
İZİn verde biz de maasımızı harcayalım dedim
Valla gerilmek istemiyorm ama geliyorlar bana
Sonra bunaldım evlilikden diyince neyin eeksik diyor bana
Cidden bunaldım,bekarlık günlerimi arıyorm
Tek güzel tarafı kızım
Bizim daha kız yokken biberon temizleyici alacaktım. Ebebekteyiz. Tabi o zamanlar eşimin acabaları vardı kızı severmiyim vs benim kafamda yer etmişti. Neyse işte tam alacaktım bana dedi ya ne gerek var ona zaten bence o para kazanma politikası vs almadık. Öyle ağrıma gitmiştiki anlatamam aynı gün arabanın ön kısmını sürttü kırıldı ona vermediğinin kaç katını araba için verdi.Neyse sakin olcam
Saglık olsn dicem avutcam kendimi yine.
Markete cıkcam gelince isten o
Kıza yedek mama alıncak diyorm.
Yok mu mama diyo
Son kasıga kadr bekleyeyim mi bitmesini dedim
Haberi yok dünyadan
Mantı corbası var aksma bana
Ona da sucukklu kurufasulye yaptm.
HErkes gezmeye yer arıyo ya
Okullar tatil arkadaslar görüselim dedi
Dedim kusura bakmayın ben cıkamam kızı da cıkaramam
Hamile var yeni
O da haklısın ben de cıkamam dedi
Oturun oturdugunuz yerde dedik
Neyse sakin olcam
Saglık olsn dicem avutcam kendimi yine.
Markete cıkcam gelince isten o
Kıza yedek mama alıncak diyorm.
Yok mu mama diyo
Son kasıga kadr bekleyeyim mi bitmesini dedim
Haberi yok dünyadan
Mantı corbası var aksma bana
Ona da sucukklu kurufasulye yaptm.
HErkes gezmeye yer arıyo ya
Okullar tatil arkadaslar görüselim dedi
Dedim kusura bakmayın ben cıkamam kızı da cıkaramam
Hamile var yeni
O da haklısın ben de cıkamam dedi
Oturun oturdugunuz yerde dedik
Ondan da yaptım canım. Pilav ya da çorbasına katıyorum. Bugün de ıspanak kattım yoğurtlu çorbaya. Senin minikkuş kaç yaşındaben sebzeyi mercimek corbasina bolca katip, blenderden geciriyorum. Böyle anlamadan yiyor
AminEsimin kartiyla trendyoldan alisveris yapmaya calisilmis
Ben onun kartiyla hic alisveris yapmadim.
Kendi ek kartim ve hesap kartimla yaptim
Zaten kart nosunu ezbere bilmiyorum ki.
Ben genelde trendyoldan alisveri yaptigim icin beni aradi panikle.
Dedim ben bugun trendyola dahi girmedim ayrica senin kart bilgilerin kayitli diil ki bende dedim.
Biri nasil ulasiyorsa artik kart bilgilerine sanirim alisveris yapmaya calismis.
Hatta defalarca denemis guvenlik kodunu.
Fakat ust uste deneyince kart alisverise kapanmis.
Cok panik olmus cunku o hic sevmez int. alisverisi bana hep karsi cikmisti.
Sonra ben uyguna aldikca yumusamisti simdi bakalim nolcak.
Gerci benim sucum ne ben napim.
Onun limiti yuksek korkuyor.
Canim sıkıldı cekememisler neyseki.
Esime karti iptal ettir baska kart talep et dedim.
no degissin bari demek bilgiler birinde var.
Teyze kalp krizi gecirmis ona cok uzuldum.
yogun bakimdaymis.
Kadin dayanamadi tabi okadar yordular ki
hem kizinin cocuguna bakiyo elti kizi malum kadini somuruyorlar olacagi oydu Dayanamadi.
Durumu kritikmis
12 saat bekliceklermis.
Kizini aramaya yuregim dayanmadi mafolmustur.
Damadi aradim o da agliyo.
Elimizden bisi gelse.
Yasin okucam ya şafi cekiyorum.
Rabbim cocuklarina bagislasin.
Beren çok güldürdün yaSelam kızlar
Sabah baktım arabanın lastiği patlamış geçen kardeşim servise bakıma götürmüştü ordan çivi girmiş galiba.Toplu taşımaya da binmek istemedim taksi çevirdim işe taksiyle gittim 21 ₺ taksi parası verdim sabah sabah.Akşam da kardeşim iş çıkışı beni de aldı eve geldik lastikçi getirdi yaptırdı.20 ₺ de lastikçiye kardeşim verdi.
Bir de 520 demek para getiriyor dedim benim paralar gitti
Canim bende bir hasar kalacagini dusunuyorum yasarsada cunku 20dk organlara oksijen gitmemesi az bisi diil.Korkutmak için demiyorum kuzum benim babam 2 kez kalbi durdu müdahaleyle iyi oldu 3 durdu kardeşim gördü ben yetisemedim dudakları morarmış bacakları şismisti ddi o geceyi çıkaramadık malesef doktora herşeye hazırlayın kendinizi demişti 2 saat için de vefat etti rabbim sevdiklerine bagışlasin
Nerdese 2 yasinda teyzesi. Yemek derdini iyi bilirim malesefOndan da yaptım canım. Pilav ya da çorbasına katıyorum. Bugün de ıspanak kattım yoğurtlu çorbaya. Senin minikkuş kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?