• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

iyi akşamlar hanımlar. perşembe günü babam beyin kanaması geçirdi, halen yoğun bakımda. lütfen ona ve bütün hastalara dualarınızı esirgemeyin. işe gitmeden ve çıkışta hastanede oluyoruz. gün içinde kulağım hep telefonda. uzaktan gösteriyorlar, yanına almıyorlar. akşamları da anneme ve kardeşime destek olmak için baba evinde kalıyoruz. kardeşim çok etkilendi, onun da hasta olmasından çok korkuyorum. hiç uyumuyor ve sürekli ağlıyor. güçlü olmamız lazım, özellikle de annemin ve benim. :KK43:(((( bir yandan babannemi teskin etmek, bir evladımı kaybetmeye dayanamam diyor hep. allahım canım babama ve bütün hastalara şifa versin. :KK43:((((
Allah acil şifalar versin biran evvel iyileşsin baban inşallah.

iyi akşamlar hanımlar. perşembe günü babam beyin kanaması geçirdi, halen yoğun bakımda. lütfen ona ve bütün hastalara dualarınızı esirgemeyin. işe gitmeden ve çıkışta hastanede oluyoruz. gün içinde kulağım hep telefonda. uzaktan gösteriyorlar, yanına almıyorlar. akşamları da anneme ve kardeşime destek olmak için baba evinde kalıyoruz. kardeşim çok etkilendi, onun da hasta olmasından çok korkuyorum. hiç uyumuyor ve sürekli ağlıyor. güçlü olmamız lazım, özellikle de annemin ve benim. :KK43:(((( bir yandan babannemi teskin etmek, bir evladımı kaybetmeye dayanamam diyor hep. allahım canım babama ve bütün hastalara şifa versin. :KK43:((((
umarım tez zamanda toparlanır baban, çok çok geçmiş olsun

@amelia2 geçmiş olsun

ya kızlar be kısmaya çalıştıkça bir yerler arıza veriyor bide hep üst üste geliyor 3 gün önce tv aldık hala eve gelmedi bu hafta içi gelecek
bu günde şohpen gitti ne zamandır tamire gidip geliyordu
bu gün banyo yapamadık rezil olduk resmen
misafirim de vardı yatılı
akşama doğru termesifonlara baktık ama eşim takmış dijital ekranlıdan alalım onuda bulamadık
kullanan varmı demir döküm termosifonlu 65 litre öneririmisiniz

Çocuklara duruma göre ciddi narkoz vermiyorlar. Sunnette oğluma çok hafif verdiler sedasyon yani hafif sersemlik uyku versin diye. Ağzından gaz şeklinde sanırım. Ben ameliyat salonuna gitmedim ama çıktığında hafif sersemdi. İyi de oldu durmazdı
Sizin ameliyat anladığım kadarıyla çok ciddi bir operasyon değil. Ben alma işlemini kısa sürede yapıyorlar. Çocuğun durması için demişler ya hafif bir sersemlik verirler hareket etmesin diye
Endişe etmemelisin kolayca biter
Sonrası biraz sorun olur yürüyemeyince bir kaç gün yatmaktan bunalır
Sıkıntı yapma annesi Allah büyük dert vermesin

aslında biliyorum dr ler işin en iyisini bilir ama ne bileyim insan bir tuhaf oluyor ameliyat lafını duyunca
eşimde diyor den gelme ben götürür getiririm
normalde panik biride değilim

@amelia2 geçmiş olsun

ya kızlar be kısmaya çalıştıkça bir yerler arıza veriyor bide hep üst üste geliyor 3 gün önce tv aldık hala eve gelmedi bu hafta içi gelecek
bu günde şohpen gitti ne zamandır tamire gidip geliyordu
bu gün banyo yapamadık rezil olduk resmen
misafirim de vardı yatılı
akşama doğru termesifonlara baktık ama eşim takmış dijital ekranlıdan alalım onuda bulamadık
kullanan varmı demir döküm termosifonlu 65 litre öneririmisiniz
Biz aristonun elektrikli şohbenini kullanıyoruz. Dijital ekranlılardan. Aldığımız yerde demirdöküm de vardı ama bunu tavsiye ettiler. İçi çelikmiş. Ortalama 40 tl fazla geliyo elektrik faturası. Ama sürekli kullanıyoruz. Hergün duş alır eşim ve oğlum. Bende sıcak suyu sürekli kullanıyorum. 5 yıl oldu alalı. İyiki almışız diyoruz.

Uzun uzun yazdığınız ıcın teşekkür ederım
Evlıyım, emeklıyım
4 çocuğum var ıkısı ünıde
Gelırımız şükür iyi
Bısey gördüğümde begenmıs olmam yetıyor alıyorum almayıp çıkarsam evde nıye almadım deyıp ertesı gunu zor edıyorum tıpik bır hastayım sankı
Bır ıdealım yok benım yasımda ve konumumuzda şükür herseyımız var
Aynen defıgınız gıbı aldığımı unuttuğum o kadar sey varkı gördüğümde kendıme kızıyorum
Sanırım ıhtıyactan almıyorum bır çocuğun kaç montu olurkı 1-2-3 benım kızımın 8 tane montu var hrpsınıde gıyorum hayır tabıkı
Ben ısraf boyutunda rahatsızım özellıke mutfakta
Alıp yapamadıgım curuttugum onca sey çöpe gıderken içim gıdıyor
Dısıplınım yok sanırım
Keşke mutfakta barı makul olup çöpe atmasam
Ha bırde kafam atar evde ne varsa ıhtıyacı olanlar ıcın konteyner lar var onlara atarım sonra yıne bastan alırım
Gerçekten çok rahatsızım
mutfaktan başla. mutfağında ne var ne yok iyice kontrol et, çekmecelerini, raflarını, buzdolabını. ıvır zıvır ne görüyorsun kullanmadığın kap kaçak ve yemekler. evdeki yemekleri tüketmeden yenisini alma. yaratıcı olmayı dene. kullanmadığın kapkaçağı ver gitsin yada kullanıma aç.
daha sonra kıyafetlerine, çocukların kıyafetlerine falan el at ( küçüklerin tabi :) gözünün önüne ser bir bak hangisinden kaç tane var istersen fotoğrafta çek kaldırmadan önce, bakar bakar sinir olursun :)) bence bir senedir hiç kullanılmayanları gönder gitsin, yerine de yenilerini alma.
bir de alışveriş mağazalarına çok takılma gidecek yeni yerler bul kendine :)
ben böyle yaptım işe yaradı, herşeyim var yeter diyip dur kendi kendine :))

Mavimli arkadaşım umarım hamileliğin sorunsuz ve çabucak geçer. Bende geçen yıl 1 kasımda seçim günü öğrenmiştim hamile olduğumu. Bebişimiz sağlıkla doğdu ve şu an nerdeyse 4 aylık olacak. Allah seninde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.

Mavimli arkadaşım umarım hamileliğin sorunsuz ve çabucak geçer. Bende geçen yıl 1 kasımda seçim günü öğrenmiştim hamile olduğumu. Bebişimiz sağlıkla doğdu ve şu an nerdeyse 4 aylık olacak. Allah seninde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
amin canım çok sağolasın dualarınız için. daha önce 7 aylık kaybım var o yüzden temkinliyim tabi. ümitliyim bu sefer olacak inşallah. senin de bebeğini Allah bağışlasın canım ne güzel mutluluk ;)

amin canım çok sağolasın dualarınız için. daha önce 7 aylık kaybım var o yüzden temkinliyim tabi. ümitliyim bu sefer olacak inşallah. senin de bebeğini Allah bağışlasın canım ne güzel mutluluk :KK66:
Amin canım. Benim bebeğim biraz aceleci çıktı. 1 temmuzda doğdu. O gün kadir gecesiydi biliyomusun. Vardır bir hayır diyorum. Sakın kontrolleri aksatma. Sağlıkla doğsun bebişler..

Canım çok üzüldüm..Çok geçmiş olsun..Umarım daha iyidir..Rabbim sizlere bağıslasın..Acil şifalar..

Back
X