• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

ayyy kızlar kafayı yicem bir virüs daha çıkmış.yeni haber.yien çinden hanta virüsü doğru habermi bilmiyroum ama bu çin ne illet yahu. yaptıkları işkencelerin karşılığı belki de.
Annemde soyledi bugun telf.da😨
Vallahi hamile hamile basiyor beni soldan soldan geliyorlar.
Halimemi uzulim, bebegimemi uzulim, hastanelere hic guvenmiyorum ona mi yanayim.
Stresten erken dogurcam diye korkuyorum

ayy geçmiş olsun kuzum ya, inşallah kimse hasta olmasın bir an önce kurtulalım şu illetten.bitirdi ülkeyi. zamanla alışıyoruz galiba ilk günler psikolojim bozulmuştu.yeni yeni kendime geliyorum. soğuk savaş gibi birşey bu. çok üzücü

sağol cnm bir an önce kurtuluruz inşallah 🙏🏻

Eşime başım ağrıyor diyorum.ateşin de varmı diyor :))))) ne olduk ya
Bende esime öyleyim.
Hafta sonu hep basi agridi.
dun de tv izliyo diyoki izledikce korkuyorum izlemicem diyo.
O kendinden korkuyor.
Dün fabrikayada dezenfektan kapisi kurmuslar.
2 defa gecmis benim ki delimisin hep ıslanmissindir grip olcan dedim.
İslanim vurusler gitsin varsa yeterki diyo
maske eldivenle geziyor.
normalde esim arabaylada is yapiyo prim olarak arabaya kimseyi bindirmiyorum diyor.
Nolcak bakalim

Halimemi uzulim, bebegimemi uzulim, hastanelere hic guvenmiyorum ona mi yanayim.
Allah korusun canım
İyi düşün iyi olsun
İş yerinde ablanın kızı 5 aylık doğurdu inşallah pazartesi hastahaneden çıkacakmış.O anlatmış kadının biri hamile virüslüymüş kadıncağız doğum yapmış.Allah yardımcısı olsun.
İyi düşün iyi olsun dışarı çıkma canım dikkat et sen de

Bende esime öyleyim.
O kendinden korkuyor.
maske eldivenle geziyor.
normalde esim arabaylada is yapiyo prim olarak arabaya kimseyi bindirmiyorum diyor.
Nolcak bakalim
Benim de 2 gündür başım ağrıyor ya yarın bakalım geçeçek mi dinlenince

Canım abim Dr.. Bu yeni çıkan virüs insan dan insana geçmiyor dedi.. Pandemi yspmaz panik yapmayın dedi.. Sende hamilesin.. Stres yapma cnm.. Geçecek inşallah bı günlerde
. 😔

Allah korusun canım
İyi düşün iyi olsun
İş yerinde ablanın kızı 5 aylık doğurdu inşallah pazartesi hastahaneden çıkacakmış.O anlatmış kadının biri hamile virüslüymüş kadıncağız doğum yapmış.Allah yardımcısı olsun.
İyi düşün iyi olsun dışarı çıkma canım dikkat et sen de
Hep dua ediyorum.
Burnumu cikarmiyorum
Her gun dus aliyorum.
Her gun evi siliyorum.
ellerim kabardi esime gosteriyorum dün stresten mi oldu acaba diyorum kasiniyor kabardi ellerimin uzeri.

Bir de böyle herkes ahh vah diyo.
Bugun kuzenim telf. da tühh seninde dogum falan tam zamanina geldi diyo.
Baska biri ahh ya tam kötu zaman diyo.
Annem bile keske gecen sene dogursaydin bu sene buyumustu diyo.
Vela havle sanki benim elimde olan bisi

Hep dua ediyorum.
Burnumu cikarmiyorum
Her gun dus aliyorum.
Her gun evi siliyorum.
ellerim kabardi esime gosteriyorum dün stresten mi oldu acaba diyorum kasiniyor kabardi ellerimin uzeri.
Kuzu zeytinyağı sür ellerine. Bulabilirsen cay ağacı yağı. Kasintini da alır. 1 gün de hiç yemek ve temizlik yapma hemen geçer. Geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda Şifa versin İNŞAALLAH

Hep dua ediyorum.
Burnumu cikarmiyorum
Her gun dus aliyorum.
Her gun evi siliyorum.
Benim elim de eldivenden mi ne çizik çizik ellerim kollarım evdeyken geçeçek mi bakıcam

Bende esime öyleyim.
O kendinden korkuyor.
maske eldivenle geziyor.
Nolcak bakalim

ya güldüm insan keselenecek nerdeyse :)) benim eşim de eve geldiğinde maske eldiven.hiçbirşeye değmeden banyoya. kıza bile sarılamıyor ya.çok üzücü.öpemiyor bile varsa kıza geçmesin diye bir de illetki kaptığın gün ortaya çıkmıyormuş.Allahın taktiri dua edeceğiz.sürekli Allahın isimlerinden çekiyorum.

Canım abim Dr.. Bu yeni çıkan virüs insan dan insana geçmiyor dedi.. Pandemi yspmaz panik yapmayın dedi.. Sende hamilesin.. Stres yapma cnm.. Geçecek inşallah bı günlerde
. 😔
nasıl geçmiyor canım bulaşıcı diyorlar tüm dünyayı sardı.maskeler takılıyor vs.nasıl açıklıyor bu konuyu merak ettim.biz ni yanlışbilgilendiriliyoruz

nasıl geçmiyor canım bulaşıcı diyorlar tüm dünyayı sardı.maskeler takılıyor vs.nasıl açıklıyor bu konuyu merak ettim.biz ni yanlışbilgilendiriliyoruz
Yok cnm coronayı demedim ben.. Bugğn haberlerde öıkan hantavirüsü dedim.. Fareden geçen.. Corona tabiki maalesef geçiyor 😔

Hep dua ediyorum.
Burnumu cikarmiyorum
Her gun dus aliyorum.
Her gun evi siliyorum.
evde o kadar silme canım sonuçta eve giren kişiler belli.ellerin deterjandan kabarmıştır.

Bir de böyle herkes ahh vah diyo.
Bugun kuzenim telf. da tühh seninde dogum falan tam zamanina geldi diyo.
Baska biri ahh ya tam kötu zaman diyo.
Annem bile keske gecen sene dogursaydin bu sene buyumustu diyo.
Vela havle sanki benim elimde olan bisi

kuzum ya başa gelen çekilir. nereden bilecektin böyle olacağını bilsen hamile kalmazdın. kuzumun bahtı sonradan açık olur inşallah.

Back
X