Evet birikim her zaman aklımda, elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum. İnsan kendini çok iyi tanır kendimden biliyorum. Müsrifliği asla sevmem ama arada az da olsa ekmek ve yemeğimi çöpe atıyorum. Yılda birkez bile olsa çok üzer bu ziyanlık beni. Eşim tasarruflumu, müsrif mi diyecek olursak. Tek zaafı arabası ona göre arabaya aksesuar ve bir tık ses gelse arabadan hemen servise götürür tamirci ne derse harfiyen yapar. Bana bu harcamaları her zaman fazla gelir. Yapılması gereken harcamalar zaten yapılıyor ekstralar olunca çok kızıyorum. Kendime gelince çok fazla kıyafet almıyorum gibi geliyor ama alıyorum. Şimdi de başladım bir tayt alıyorsam şimdi aynı tayttan iki tane alıyorum. Herşeyi iki iki almaya başladım. Ama artık yapmayacagım, ihtiyacım yoksa asla para vermek istemiyorum. Her ay kenara para atmaya çalışıyorum ama az ama çok mutlaka biraz birikince altın ya da döviz alıyorum. Zulamı artık eşime söylemiyorum. Yıllar önce sigarayı bıraktığım dönemde 56 tane küçük altın biriktirmiştim arabayı değiştirdi altınlarla. Yine biriktirdim 7 tane bilezik, ata altın ve küçük altın vardı onları bozup kredi çekip oturduğumuz evi aldık. Yani hep biriktirdiklerim gitti. Bu yıl arabamızı değiştirdiğimizde asla göstermedim birikimimi kredi çektik. Bundan sonra daha fazla para ayırmak istiyorum Allah sağlık verirse hanımlar.