- 1 Mart 2010
- 45.492
- 116.326
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İcmis kadar olduk zahmete girme canım
Ne demek partileriz tabiİcmis kadar olduk zahmete girme canım
Ama doğumdan sonra kahve +truffa geliriz
Ben yapicam![]()
Canım bu erteleme işi nasıl oluyor,nasıl başvuruluyor?Hangi banka senin kredi kartı?Her bankada varmı yoksa sizin bankayamı özel?Benimde kredi kartı çok gelecekte faizsiz erteleyebiliraem ödeyebildiğim kadarı ödeyip kalanı ertelerim iyi olurSelam kızlar
Bugün maaş günüm konut kredimi ve tüketici kredimi ödedim yarın aidat 100₺ otomatik ödenecek faturalar için para ayırdım.
Dolapçıya 1000₺ veririm 5000 borcum kalacak
Kredi kartı borcum 5-6 bin arası gelecek yarısını yatırıp kalanı faizsiz diğer aya öteleme diye bir kampanya var yılda 2 defa yapılıyor ona başvuracağım.
Maaştan talimat vermiştim 1 gr altın almış sistem (sıkışınca sonra bozuyorum borç ödemeye ama bu sefer bozmayacağım unutacağım)
Gece netten selpak tuvalet kağıdı pudra kokulu 32 adet 40₺ idi uygun geldi 3 paket aldım.
Fair platinum 115 adeti 101 TL idi o da uygun geldi 2 paket aldım.
2 el kremi 2 topuk kremi (birer tane de anneme veririm kremlerden o niyetle aldım) ve 1 kitap sipariş verdim netten alınca sanki herşey bedava gibi geliyor şunu da atayım sepete şunu da diyorum
Toplam 414₺ tuttu.Tek çekim yaptı sistem sonra internete bankacılığından sıfır faiZle 6 taksite böldüm az az öderim.Ama ihtiyaçtı tuvalet kağıdı ve bulaşık tableti baya gider
Bazen evde kalsam işe gitmesem diyorum ama maaşım yatınca borçları da ödeyince çok şükür diyorum Beren söylenme şükret diyorum moral oluyor
Bizim kuş da çok batırıyor evi sabah kardeşim diyor abla açma kapısını her yeri kirletiyor diyor
Ben kıyamıyorum.Geçen akşam kardeşime korona oldum öleceğim galiba dedim kuş ağzıma giriyor hep bana bakıyordu öleceğim deyince bir ısırdı beni yavrum benim kızdı bana
Babam da kuşa hasret kalmış 1 aydan fazladır göremiyor kuşla yatıp kuşla kalkıyormuş kuşu istiyormuş ama vermeyi düşünmüyorum ayrılamam kuşumdan ☺
Canım öyle düşünme lütfen.Kim ne derse desin önemli olan sağlığın.Kilolusun diye çirkin değilsin,öylede hissetme.Bende son 2 yılda 20 kg aldımBir de netten zayıflama çayı sipariş verdim 130₺
Bıktım bu kilodan geçenlerde birisi babama demişki bankaya gittim bereni gördüm ne olmuş öyle düğünden önce de düğünde de ne güzeldi çok değişmiş demiş
Nette gezerken kilo veren birini gördüm instgramdan bir çay almış araştırdım kapıda ödemeli sipariş verdim 130₺ normalde güvenmem ama buna güvenesim geldi denemek istiyorum aldığım kilolarla kendimi çok çirkin hissediyorum inş kilo veririm![]()
Çok komiksiniz kizlar, ilkin bı anlamadım ama anlayincatemizligimi kiskandiysan demek
Çok komiksiniz kizlar, ilkin bı anlamadım ama anlayinca![]()
Terbiyesiz dolu etraf, bana da evlendigim günün sabahı mi akşamı mi gelen bı misafir kayinbabama dedi ki gelinin ne kadar kilolu bu ne ( benim yanımda) ben de hiç bozuntuya vermedim hee dedim bı kahkaha attım, siz beğenmediniz beni çok üzüldüm şu an dedim. TerbiyesizlerBir de netten zayıflama çayı sipariş verdim 130₺
Bıktım bu kilodan geçenlerde birisi babama demişki bankaya gittim bereni gördüm ne olmuş öyle düğünden önce de düğünde de ne güzeldi çok değişmiş demiş
Nette gezerken kilo veren birini gördüm instgramdan bir çay almış araştırdım kapıda ödemeli sipariş verdim 130₺ normalde güvenmem ama buna güvenesim geldi denemek istiyorum aldığım kilolarla kendimi çok çirkin hissediyorum inş kilo veririm![]()
Tövbe yarabbim densizler yaa.Terbiyesiz dolu etraf, bana da evlendigim günün sabahı mi akşamı mi gelen bı misafir kayinbabama dedi ki gelinin ne kadar kilolu bu ne ( benim yanımda) ben de hiç bozuntuya vermedim hee dedim bı kahkaha attım, siz beğenmediniz beni çok üzüldüm şu an dedim. Terbiyesizler
vela havle neler duycaz daha.Terbiyesiz dolu etraf, bana da evlendigim günün sabahı mi akşamı mi gelen bı misafir kayinbabama dedi ki gelinin ne kadar kilolu bu ne ( benim yanımda) ben de hiç bozuntuya vermedim hee dedim bı kahkaha attım, siz beğenmediniz beni çok üzüldüm şu an dedim. Terbiyesizler
yarasin canim.Merhaba kızlar okuyorum hep ama yazamıyorum takipteyim topiğimizi
Günler evde geçiyor malum virüsten dolayı
Eşimde öğretmen olduğu için evde
Keşke şu virüs olmasaydı normal hayat devam etseydi
Çok korkuyorum ve tedirginim küçük ilçede olmama rağmen burdada İstanbulda gelen birisi koronalı çıktı vede öldü köy karantinada
İnş bi an önce geçer
Bu olaylar olmadan martın başında ev yapma işine giriştik ve kredi çekmiştik
Şuan proje çiziliyo inş aksilik olmadan başlayabiliriz ve benimde kendime ait müstaki evim olur
Şimdilik Uşaktaki dairemizi satmadık inş satmak zorunda kalmayız ileridede
Çünkü giden mal yerine konmuyo malesef
Tek dileğim ülkemizin bu illetten kurtulup normal hayata dönmemiz ve evime girip kiradan kurtulmak inş
Bu arada ne zamandır namaza başlamak istiyodum sonunda başladım 15 gündür elimden geldiğince kılmaya başladım inş bırakmadan devamı gelir böyle daha huzurluyum
Benden havadisler şimdilik bu kadar :)
tr_lelli şuandada senin sütlaç tarifini deniyorum bakalım :)
Bı de kalabalıktı yani birsuru misafir vardi. Ben gerçekten çok kiloluydum 35 kg verdim hala zayıf degilimvela havle neler duycaz daha.
Valla hic edep kalmamis milletde.
Canim kilo konusunda insanin hastaligi olabilir, insulin direnci olabilir.Bı de kalabalıktı yani birsuru misafir vardi. Ben gerçekten çok kiloluydum 35 kg verdim hala zayıf degilimama umrumda hiç değil, canım ne isterse onu yParim
Özelden yazıyorum cnmCanım bu erteleme işi nasıl oluyor,nasıl başvuruluyor?Hangi banka senin kredi kartı?Her bankada varmı yoksa sizin bankayamı özel?Benimde kredi kartı çok gelecekte faizsiz erteleyebiliraem ödeyebildiğim kadarı ödeyip kalanı ertelerim iyi olur
Terbiyesiz dolu etraf, bana da evlendigim günün sabahı mi akşamı mi gelen bı misafir kayinbabama dedi ki gelinin ne kadar kilolu bu ne ( benim yanımda) ben de hiç bozuntuya vermedim hee dedim bı kahkaha attım, siz beğenmediniz beni çok üzüldüm şu an dedim. Terbiyesizler