Tşk ederim canım benimAyy bende annemleri görmek istiyorm artk ya
Kıza yasak geldi bide hepten cıkamayız
Anneme dicem siz gelin
Bereketli olsun cnm erzagınız
Güle güle tüketin![]()
Bende özledim
Geçen hafta gittim
Ama artık zor
Yasaklar fena
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim canım benimAyy bende annemleri görmek istiyorm artk ya
Kıza yasak geldi bide hepten cıkamayız
Anneme dicem siz gelin
Bereketli olsun cnm erzagınız
Güle güle tüketin![]()
Aman yine de dikkat et canım hamilesin risk grubundasın. Benim eşimde bahçeye çıkmama izin vermiyor dedim kimse yok.sonra akşamüstü diyor teyzeye çayamı gitsek. Ben de dedim bahçede kimse yok risk grubundasın diyorsun sonra çayamı gitsek diyorsunMarkete ciktik zorumla cikmaz olaydik
Burnumdan getirdi.
Ben kahvaltilik bakiyorum yanimda duruyorlar yani insanlarda bakiyo basliyo sosyal mesafeyi korumuyosun, dikkat etmiyosun, sana cikma dedim, senin disari cikman cok riskli, laf dinlemiyosun bidi bidi burnumdan getirdi.
Yahu ben bakiyorum alcaklarima geliyor insanlar bakiyolar napim diyorum yaklasmayin mi diyim onlar dikkat etsin, kaçacaksin diyo.
Yedi beni
Beni markete sokup sira bekletiyosun diyo bisiler bisiler.
Bim ve hapycentere girdik.
Hapycentere dedim sen gelme lutfen ben alip gelirim zaten 2 parca alicam Park yeride yoktu tamam dedi baktim arkamdan gelmis.
Sen kollamiyosun dokunma bana soyle diyo.
Adam iyice geriyor beni
Anliyorum, ama alamiyosun napim beceripde dedim.
Bakkaldan 2kilo unu 11 tl alacakti gecen telf. diyo bana alim. Aldirmadim
Ben bimden 2ser kilo 2 tane aldim 12tl.
1kg tereyag aldik indirimdeydi 46tl.
Salam,sucuk,sosis, havlu kagit, un, yumurta, krempeynir, recel, el sabunu, süt, margarin, nugget falan bisiler aldik 200tl bulduk yine.
Salam sucuk sosis tayfasini eve sokmam oglum sevmese biz yemiyoruz.
Ona kizartiyorum seviyo.
Epeydir sucuk almamistim dedim hadi evde yumurta falan yaparim tost pizza yesin.
Annemede dedim biz markete ciktik sen bi daha eve cikma alalim aldiklarini.
O da Allah razi olsun domates, salatalik, kivircik, limon, patlican, kabak, dolmabiber, taze fasulye,sucuk almis o da 1 kangal, peynir, kasar, muz almis.
Ispir fasulyesi var diyordu kuru ondan koymus ıslattim haslarim buzluga koyarim evde bitmisti.
Eve girdik basladilar 2side aciz.
Menemen yaptim hemen.
Corba vardi dunden
makarna az da ciger.
Salata yaptim yedik doyduk.
Aldiklarimi yerlestirdim.
Fasulye ve biber dolmasini pisircem aksamdan.
Yarin yemekle ugrasmicam bi corba yaparim.
Mutfagi topladim
Bulasik mak. calistirdim.
C.mak durmus onu astim.
Hmur isine vakit kalmadi bugunde.
Aksam mozaik pasta truf koyarim.
İhlamuruda attik ocaga yerini aldi.
Buzlukda, buzdolabida doldu cok sukur.
Baya gider bize.
Esim hergun evde olsa daha cok alisveris yapariz sanki ya o da araniyor evde durdukca.
Seralar ruzgardan yerle bir olmus
Herseye zam gelir yine
Disarisida nasil soguk sanki Aralik ocak☹
Rica ederim.Atiyeyi izledim ben de güzeldi.Bblack list’e bakayım.Teşekkür ederim bizde bblack list ve atiyeye baktik
Bilmediğim şeyler öğrendim bu dizi sayesinde ne tuhaf insanlar varunorthodox ben de ızledım begendim berennaz
Biz çok film izleyemiyoruz canım. Vakit hiç olmuyor. Şimdi evde diye vakit oldu biraz kız uyuyunca fırsar bulutsak izliyoruz. La case de papel izlemiştik. Onun yeni sezonuna devam ediyoruz. Bir kaç film daha izledik de isimlerini hatırlamıyırum. Hatırladığım brıson break ( yarım kaldı ) ve atiye. Tavsiye edeceğin filmler varmı.Canım hangi dizileri izliyorsun ordan.Ben geçen bir tane izlerim 6 bölümdü çok güzeldi.Şimdi de yenisine başladım 4 bölüm 3. Bölümde kaldım
Sonumuz hiç iyi görünmüyor. Mümkün oldukça az yemeye çalışıyırum. 1 ayda 4 kilo verdim. Ama eşim evde abur cuburu bitmiyor. Hamur işi de cabası. Yürüyüşe çıkamıyorum. Kendimi dizginlemem lazım. Ya niye böyleyiz. Evde canımız sıkıldıkça yemeğe sarıyoruzKızlar selam
Malum raporlu olduğum için evdeyim
Rahat durmayıp sürekli tatlı, poaça, pidesürekli bir şeyler yapıyorum
Dün kayınvalide ile kayınpederim geldi
Kayınvalide oğlan ile kaldı
Kayınpederim ile alışveriş gittik
Adamcağız da korktu
Ben stoklu alınca
Napıyım baba iki hafta çıkmayız dedim
560 tl market ve manava tutdu, 400 tl yemek çeki ile aldım.
72 tl de eczane verdim
Kuş başı yarım kilo
Bir kilo kıyma
Tavuk açtırdım
Bakla
Kabak
Kırmızı biber
Portal, mandalina, nar, muz, çilek
Omo
Pril
Domestos
Un
Maya
Soda
Su
Patlıcan
Maydonoz
Patates
Sarımsak
Dil peyniri, çeçil peynir, süt topu peynir
Tereyağı
Yumurta
Pastırma , salam
Sucuk
Çiğ süt (yoğurt yaptım )
Günlük süt
Çöp poşeti
Islak mendil
Evde de vakit geçmiyor![]()
2020 yılı enteresanlık yılı zaten. Bu yıl da kıyamete yakın şeylere daha net yaşadık galiba. Bir de hiç unutmuyorum geçtiğimiz yıllarda o yağmur fırtına fena rüzgar kapkaranlık olmuştu ağaçlar yıkılmıştı istanbulda.Selamlar bugün annemle yaprak sarması sardık
Bayadır canım istiyordu iyi oldu.
Dün gece millet bir ses duymuş gökten belli şehirlerde hissedilmiş youtube da felan var ben dün gece değil de cumayı cumartesine bağlayan gece duydum o sesi alçaktan geçen Uçak sandım.Ama uçuşlar da yasak enteresan şeyler oluyor![]()
Ben de duydum onu çok olumsuz şeyler söylemiş. İnşallah olmaz dedimleriİnstagram da bir astroloğ var kadının her dediği çıkıyor.Deprem demiş gene Ankara çevrelerinde demiş
biz de izleyelim vakit oldukça.unorthodox ben de ızledım begendim berennaz
kısa zaten canım 5 bölüm bitiyor hemen.biz de izleyelim vakit oldukça.
Tamam ona da bakarız. En azından biraz kafa dağılıyor da işler de kalıyorkısa zaten canım 5 bölüm bitiyor hemen.
asırı muhafazakar orthodoxların ilginc hayatını konu alıyor
dün aksam uzuuun bi aradan snra ilk defa film izledik esımle sevindirik olduk onu da tavsiye ederim
türkce adı bıcaklar cekıldı cok guzel eglenceli bi film
Kardeşim bir kaç tane bana tavsiye etmişti ben izleyeceğim Dark- How ı met your mother - La case de papel ( bunu izlemişsiniz) Sherlock ( kardeşim bana sen bayılırsın diyor yarın başlıcam) Black mirror- Narcos bunlar güzel diyor kardeşim ben de başlayımBiz çok film izleyemiyoruz canım. Vakit hiç olmuyor. Şimdi evde diye vakit oldu biraz kız uyuyunca fırsar bulutsak izliyoruz. La case de papel izlemiştik. Onun yeni sezonuna devam ediyoruz. Bir kaç film daha izledik de isimlerini hatırlamıyırum. Hatırladığım brıson break ( yarım kaldı ) ve atiye. Tavsiye edeceğin filmler varmı.
Narcos u da eşim izliyordu. Tabi ben izleyemedim :)Kardeşim bir kaç tane bana tavsiye etmişti ben izleyeceğim Dark- How ı met your mother - La case de papel ( bunu izlemişsiniz) Sherlock ( kardeşim bana sen bayılırsın diyor yarın başlıcam) Black mirror- Narcos bunlar güzel diyor kardeşim ben de başlayım![]()
Ben yeni başladım cnm evdeyken bakıyordum.Narcos u da eşim izliyordu. Tabi ben izleyemedim :)
GünaydınUykum kacti bu dega ruzgardan.
Burda ruzgar sesi acayip duyuluyo wuu wuuu ötuyo camlar resmen.
Sanki yaylanin tepesinde mahsur kalmisiz gibi ses.
ust kat ve etrafi acik olmasi sebebiyle sanirim..
Tırsıttı ses beni.
Dua okuya okuya kalip bi evi turladim
Allahim sen sonumuzu hayırlı et.
Tesbih ceke ceke uyumusum bu ara is yaparken ya da ayakta kaldikca agrim oluyor.
Esime diyorum benim dinlenmem lazim.
Dinlen diyo ne gözel hayat dedim.
Demesi ne kolay.
Hala hep bisiler eksik gibi sanki olmuyo yetisemiyorum.
Azicik rahat mi olaydim ne olaydim bilmiyorum.
Hep arkami dusunuyorum şu da olsun bu da olsun eksiksiz olsun falan falan..
Az bisi atistirim ben en iyisi uyuyamicam.
Hic gece yeme huyum yoktur ama vakit gecmiyor gece yaw