- 1 Mart 2010
- 45.496
- 116.338
- 1.123
sagol kuzu susledim pisince gelin olmus gidiyor benim kurabiyelerEline sağlık kuzu çok güzel gorunuyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol kuzu susledim pisince gelin olmus gidiyor benim kurabiyelerEline sağlık kuzu çok güzel gorunuyorlar
Çocuk dile gelcek en sonunda kizBenim adam maasın pesine düstü ama üzgünüm bennden buay bekleme dedim
Dırup durup gelmedi maas kızım annenin diyo
Ara gelsinler 184 ü diyo sakayla karısık
Bende baban bizden meraklı maasa kızım niye acaba dediö
Cocık da bakıyo öyle ne diyo bunlar diye
kiziinda ilk kelimesi anne maas olcak☺Benim adam maasın pesine düstü ama üzgünüm bennden buay bekleme dedim
Dırup durup gelmedi maas kızım annenin diyo
Ara gelsinler 184 ü diyo sakayla karısık
Bende baban bizden meraklı maasa kızım niye acaba dediö
Cocık da bakıyo öyle ne diyo bunlar diye
Ahaha he vallaÇocuk dile gelcek en sonunda kizmaaş bizim baba diycek hee
Ayy valla yakiziinda ilk kelimesi anne maas olcak☺
Yapma söyle seyler mayk
Benim annem de temizlik konusunda detaycı değildir yani ben gittik e işte dolapti duşa kabinli siliyodum. Calisiyo gerçi ama bir hafta evdeydi bu zaman dışarı da çıkamıyor ay sıkıldım ay sıkıldım, temizlik yap dedim her gün bir odaya gir misler gibi olur ev de. Sordum sadece supurmus silmişAnneme msj attim anne sancim var ishalim falan dolaplari duzenleyelim evi temizleyelim kuru kahve ye ishalin gecer sanci diildir o sanci olsa duramazsin yazmis
zalim kadin bu hafta toparlariz evi gelirim diyordu.
ilk cagirmamda kaytardi.
Ya is yapma deme ona gezme de keyif de yeter ki is yaptirma nasil bu anadan olmusum azcik mi benzemez insan anama sorcam niye beni beleğğ ettin dicem.
Kardesime diyomus ki disardan ne istiyosun soyle hemen gidim alim gelim.
Anneme yasakda helse islemez kadin her gun gezmeye bahaneye ariyo resmen evde durmuyo diyo.
is yapmak yok No iş YES yoy goy YES fellik fellik deseydim keske.
Ama kocam yollamiyo yine yemezdi.
Waysss eline saglıkkkT thesekreter ama cok şukela olmamis mi
oynuyorum ben bunlari yaparken sevgimi katiyorum
Eki Görüntüle 2615326
Tarif verir misin, sonucun böyle olacağını düşünmemiştim vallaT thesekreter ama cok şukela olmamis mi
oynuyorum ben bunlari yaparken sevgimi katiyorum
Eki Görüntüle 2615326
gel sanada beslenme koyimWaysss eline saglıkkk
toz fistigim falan yok olaydiTarif verir misin, sonucun böyle olacağını düşünmemiştim valla
Teşekkür ederim canım aynen benim de ölçüyle aram yoktoz fistigim falan yok olaydi
uzun olanlarin sadece uclarini batiriyorum bazende cikolataya sonra sus dokuyorum ya da uzerini komple cikolataya batiriyorum ustu cikolata ici biskuvi kahvenin yanina cok yakisiyor canim.
Verim tarif (kurabiye kiyir kiyir oluyor saklama kabinda da epey duruyor)
(olcuyle aram iyi diildir ama ortalama vercem)
(bir de benim firin mini firin tepsisi)
yarim pktden daha az margarin.
Yarim cay bardg. siviyag
1 yumurta
pudra sekeri (4 corba kasigi kadar)
vanilya
kabartma tozu
un
Yumusak bir hamur yapiyoruz.
Bende kesme aparati vardi onla sekil verdim.
Sonra pisiriyoruz uzerine hic bisi surmedem ama kizarmasin beyaz kalsin. 12-15dk pisiyor zaten kontrol edersin elinle.
Sonra benmari usulu cikolatayi erittim torbaya koyup ucunu delip susledim.
Canım senin kocanın sana yaptığı en büyük iyilik seni anne yapmak olmuş galiba.Başka da bir şeye yaramıyor galiba kusura bakma da senin maaşını beklediğini görünce birden sinirlendim bananeyseOnumuzdeki ay dogumgunum
Anneler günü var
Kendimi simdiden hazırlıyırm
Buharlıyı anneler günü hediyesi alıyorm
Dogumgünüme ne hediye alsam acaba
Ben zaten normlde de kendime alırım hersene bi hediye ama bu snee kocamdan beklentim 0
Gecen sene pijama almıstı penye
Hamileydim
Begenmemis aglamıstım
Hormonlar
Bide 2 gün biyere tatile cıkarcaktm kendimi kızımla ama corona geldi,kısmet değilmis![]()