• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

A
Allah berekeket versin kardesine kuzu kaynana görsün at resmi valla sizden bekliyorlar😖😖
🤣
Kvdemle hic öyle bi iliskim yok
Belki ayıp ama kandilde falan da aramıyorm
Kpderimin nosu bile kayıtlı değildi senelerdir,gecen hastaneye giderken kayıtladım
Kötü bi gelinimm galiba🤣

Canım sen böyle anlatıyorsunya,topikçe adama ve ailesine kin beslemeye başladık,bi yerde sıkıştırıp dövcez 🤣 cidden bu nedir böyle ya.O kadar bihaberki çocuğun masraflarından,dayamış sırtını sana ve ailene ohh.Öyle olunca herkes ister 2. 3. Çocuğu.
Yaparsanız öyle bisey elleriniz dert görmesin derim ahahah🤣
Hazır yapılmısı var diyip suya sabuna dokunmuyolar iste😏

Kız beni cıldırtıyor💆🏻‍♀️
Asla uyumak istemiyor
Kollarım koptu salla salla
Tmmdedim kalk napcn kalkıp bıraktım yere sürünerek netin kablosunu cekmeye calısıyor ayh bayılazaam💆🏻‍♀️
Yemek yapmadım hala
Koci yemk soruyo ac değilim ben,kız uyusun yeter dedim.
Menemen yap bende yerim gelince diyo💆🏻‍♀️
Dedim kapat bide seni düsünemicem simdi😂
Yemek veriyor adamlar,tırtmıs yemekler.
Tırt dediği yemekler de hümkar begendi falan
Ananın evinde donuk köfte yiyodun,Allah carpar dedim🤣

Oturdum nihayet.
Tabi doyurdum erbaslari ıhlamur tatli verdim.
Baska karismam.
Her gun siliyorum supuruyorum yinede istedigim gibi yapamadigimdan ev temiz gelmiyor bana.
Su takintidan ahh bi kurtulabilsem.
Misal hali kaldiramiyorum, camlar boydan kenarlarinin tozunu egilip alamiyorum, banyonun zeminini elimle silemiyorum falan ustun körü gibi oluyor iste.
Bi dogurim kirklicam evi

Oturdum nihayet.
Baska karismam.
Her gun siliyorum supuruyorum yinede istedigim gibi yapamadigimdan ev temiz gelmiyor bana.
Misal hali kaldiramiyorum, camlar boydan kenarlarinin tozunu egilip alamiyorum, banyonun zeminini elimle silemiyorum falan ustun körü gibi oluyor iste.
Bi dogurim kirklicam evi
Seni de hamile demicem bi yolcam ha az kaldı
Dogurcan artk bırak yansın köy
En kötü dogumdan sonra bi kadın alırsın durumlar düzelince.
💆🏻‍♀️

Seni de hamile demicem bi yolcam ha az kaldı
Dogurcan artk bırak yansın köy
En kötü dogumdan sonra bi kadın alırsın durumlar düzelince.
💆🏻‍♀️
Esimde bu aksam öyle dedi.
Bi ablam var temizlige giden suan evde cagir silsin camlari falan calisamiyor hemde ona verirsin dedi parayi.
Artık gucum yok zaten bak annem güya gelcekti yardima bu hafta cok iclendim ona yani insan yardim etmez mi nasil usengec hayir yasli hasta falan olsa dicem tamam anlicam.
Ama hayir resmen isten kaciyor.
Kardesimde diyo abla o evi supurmuyoki gelip sana yardim etsin diyo.
Nasil rahat ben anlamiyorum.
is deme ona ne dersen de.

Iyi geceler kızlar kardeşim döndü bugün eve markete ciktik kahvalticiya gittik 1 kiloya yakın mantı yarim kg ezine peyniri 35 oraya a101 25tl süt un yumurta içe tea onur markete girdik türk kahvesi sarımsak sarımsak 64 tlymis kg kasada gördük iki paket 30 tl birini kardeşim kendilerine aldı 2 kilo toz seker 48 buraya verdi kiz kardeşim bana odetmedi karttan çektirdi saolsun oğlana bi poşet abur cubur almış gelirken 😀😀 kesesine bereket oda izne çıkarıldı alma ddim ısrar etti bi kaç gün almam bise ekmek harici

Benim kızın hiç gece uyanma durumu olmadı ancak diş çıkardığı zamanlar yaşadık. Alışmıştı o uyku düzenine, uyanırsa da ben de odasının lambasını açmıyordum ve odasından çıkartmıyordum. Tekrardan uyuyordu. Ama alıp diğer odaya gitsem ışığı açsam eminim uykusu dağılırdı. Bir de çocuğun uykuyu sevmesiyle de ve gaz sıkıntısıyla da alakalı uyku düzeni. Bizim kızın hiç gaz sorunu olmamış 4 ayda. O bizim için avantaj oldu. İlk gün ikide bir uyanıyorum bekle bekle uyanan yok bir şaşkınlık geçirmiştim😂
Ne güzel annesin maşallah canım benim

Oturdum nihayet.
Baska karismam.
Bi dogurim kirklicam evi
İnşallah vakit bulabilirsin😂

Tünaydın kızlarr
Sabah kardesimin migros paketleri geldi
Mecbur fisi de icinde gönderiyorlar,abla yanlıs anlama fisi göndermeleri zorunlu diyo😊
Dedim sacmalaama
450 tl su posetler😨
Ama icinde 2 aylık rahat mama var
Prima bez,prima ıslak mendil 3lü 3 paket
Bana ped bile almıs😭
Keselerine bereket
Kocamda gördü
Balkona attım hemen
Kızım teyzen cosmus yine diyo.
Bereketli olsun canım

4 ay 6 günlüktü canım. 21 gün hastanede kalmış. Geri kalanı bahçelievlerde. Bir hastalığı olduğundan değil. Ablam yenidoğanda çalışıyor ya o söylemişti. Bazen Hastanede bekletme Süreci olıyormuş.

Ya kıyamam
Kim bilir küçük bedenin de ne yalnızlık hissetti 😔🐣 bende koruyucu anne olacağım 🙏
İçime öküz oturuyor

Kızı zor uyuttuk yine. Çiş kaka demeler başladı uyumamak için. Yine ada çayı içiyoruz. Bronşite çok rahatlatıyot boğazı.
bugün internet için geldiler. Adam eline dezenfekte sıkmış. Eşimde almış dezenfektanı etrafa sıkmış. Sonra da tabi saatler geçti. Diyor ben acaba elime sıktımmı. Dezenfektanı elledi adam. İşte almış heryere sıkıyor.😂 dedim hiç dertlenme kapacaksak kaptık zaten😂😂. Sonra hapşıruyor ağzına gözüne yüzüne sıkıyor. Ya insanlar kendini hasta edecek bu psikolojiyle.
Corona olan arkadaşla az yine yazıştık. Nasıl oldu diye sırdum. Çok da sormuyorum şimdilik zaten kısa kısa yazıyor. Kızıyla annesi evdeymiş. Arkadaş da 9 gündür odada kapalı kalıyormuş. Nasıl özledim kızıma sarılmayı dedi. 😢
Ağrıları devam ediyormuş.çok dua ettim bugğün.

🤣
Kvdemle hic öyle bi iliskim yok
Belki ayıp ama kandilde falan da aramıyorm
Kpderimin nosu bile kayıtlı değildi senelerdir,gecen hastaneye giderken kayıtladım
Kötü bi gelinimm galiba🤣
Bu işler karşılıklı
Onlar da kendilerini sevdirmemişler
Bıktırmışlar
Bugün kayınvalide aradı
Yaprak sarmış oğlana
Kayınpeder bırakmaya geldi
Dedim baba sen 2 dk oğlanla takıl
Benim az işim var
Dışarı çıktım yürüdüm 🙈
Kilo alacağım yoksa 🤣🤣

Ya kıyamam
Kim bilir küçük bedenin de ne yalnızlık hissetti 😔🐣 bende koruyucu anne olacağım 🙏
İçime öküz oturuyor
Aynen canım. O yalnızlığı doldurduk o da bizim yalnızlığımızı doldurdu. Uyumadan önce İyi geceler annecim iyi geceler babacım deyip öpmesi bile dünyalara bedel. Ol canım gerçekten iki şekilde anne olmayı da yaşamış olursun. Kızın olur bir de :))

Back
X