Küçük Düşün Büyük Olsun!

Lahusaykem insanının dengesi bozuluyor benimde uykularım yltuhafti ogluş uyurdu benimki bozulmuştu kalkıp habire nefesini kontrol yapiodum gündüz o uyurken bazen yanıma alıp uyuuodum

Başınız sağolsun canim Allah sabır versin virüs illeti herşeyi sarstı öff cenaze gibi görevler bile yapilamiyor

KArdesim kıza ayakkabılar kıyafetler cıkarmıs
Hepsi marka seyler.
Mümkün degil bir cocugun hepsini kullanması
Birazını alıp verelim dedim ihtiyacı olan birine
BAzı ayakkabılarla yere bile basmadı dedi
Kuzum ayak numarası yılda kaç defa değişiyor. Benim kız 1 yaşında yürüdü 19 numara ile başladı şimdi 2.5 yaşında 23 numara giyiyor. Yani 1.5 yılda 5 numara değişti. Yani Mevsimine göre bak sakla lazım olur hepsi.kıyafetler hiç giyilmiyor bile onları verirsin. Tabi yine de sen bilirsin

Herşeye baktığımızda aslında avm siz bir hayat. Eski yaşam şekline döndürüyor bu virüs bizi sanki.

@sutlukawe D dimple81 almistir kesin onlara gidelim
Sutlukawe ye ben giderdim evlerimiz çok yakın ama 9 kilo omo almıştım ya hala bayağı var dererjan
Ben de bu topikte hepinizi görünce mutlu oluyorum. Tek takıldığım yer bu topik aile gibi olduk. Herşeyimizi anlatıyoruz. Ferahlıyoruz. Aman nazar değmesin

kız ayla da güzel isim. Benim bir arkadaşın ismini elif yerine edip yazmışlar ya ilk anlattığında kopmuştum dua et öyle dememiş eşin kesin saçını başını yolardın

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun

Ahh nihayet yazabildim. Sabahtan bu yana ancak oturdum okumaya başladım.evi süpürdüm sildim. Kızı gündüz uyutmadım. Traliçe yaptık birlikte sonra eşim geldi pide almış erik almış dereotu maydınoz nane almış kabak patlıcan istemiştim. Dereotu eve vardı . Ne yapayım şimdi dereotlarını :) neyse yemeğe giriştim tavuk köfte karışık kızartma yaptım. Sonra duşa girdim kızı da yıkadım. O uyudu.
ben de ancak oturdum çayımı yudumlarken okudum. Böyle gün içinde çok ayakta kalınca kalçamdan bacağıma doğru ağrı giriyor acaba hergün böyle yapsam bu ağrı geçermi. Zaten bu ağrılar yüzünden çok tempolu olamıyorum. Yıllarca oturup çalışmak beni bu hale getirdi.
neyse otururken kız seslendi annee anne suu uyanmış susayınca. Artık büyüdüğünü görmek de mutlu ediyor. Ama bazen büyümese diyorum. Okula gidince her dakika aklım kalacak.

Kız ben doğururum sakla sen

Canım basiniz sagolsun Rabbim mekanini cennet eylesin
Lahusaykem insanının dengesi bozuluyor benimde uykularım yltuhafti ogluş uyurdu benimki bozulmuştu kalkıp habire nefesini kontrol yapiodum gündüz o uyurken bazen yanıma alıp uyuuodum
yanima alirsam korkuyorum kuzu ya donerim falan cok minnak
Hoşgeldinnnnn canımmm özlediikk çok çok
Hosbuldum canimmm
Tabiki ferahliyoruz, ariniyoruz.
2.evim oldu
kız ayla da güzel isim. Benim bir arkadaşın ismini elif yerine edip yazmışlar ya ilk anlattığında kopmuştum dua et öyle dememiş eşin kesin saçını başını yolardın
Kız o ne ki anneannemin adi erkek ismi.
Hamileyken askerlik kagidi gelmis eve o da boyle cok milleyitcidir hamile olmasam giderdim diye hala anlatir
Arkadaslikda D dimple81 gibi olun kizlar
Direk Omosunu paylasiyor su zamanda.
Tum alkislar sana

Evet vucut eror verdi
saat 22.30 da dus aldim buraya bakicaktim ama direk uyumusum.
Annem uyandirdi demin emzir diye.
Ama uykuda ne uyku hic bisi hatirlamiyorum direk gomulmusum.
1 saat sonra sahur geri uyumicam
Piyensesi cok hickirik tutuyo onunla dolandik 2 tur evde.
Gel babana oturmaya gidelim diyorum adami salona attik.
Esimde sevemiyorum.diye hayiflaniyor.
Genelde uyuyo oluyo kiz bi de cok minnak neresini sevicin diyorum.
abiduk gubidik bisiler diyo iste kiza.

Annem yarin ve hafta sonu gelmeyecek.
Yani ben istemiyorum cunku gel git yapiyor risk ya.
Esimde evde malum yasak falan kendim yapmam gerek artik alismam lazim.

Bana guvenip dogurma diyen anneanne
Ikide bir diyorki bak aglarsa durmazsa telf. et hemen gelirim.
Eve gidince resimlerine bakip seviyorum diyor
Hani bakmicaktin diyorum bende..

Bi de ben uyurken esimi sıkıstirmis
Kiza iyi bakin dikkat edin bisi olursa arayin gelirim ben falan diye.
Esimde ben lelliye yardim ederim uyumam demis.
Annem tek ayak uzerinede dikecek bizi ceza vercek guzel bakamazsak korkayrum ondan.

Kiza alt acma bezi siparis vermem lazim.
Cok rahatlik oldu ya.

Gecen sabah bime gittim 10dk kadar.
Ayy ama boyle salina salina raflara bakmayi bile ozlemisim
Fiyatlara baktim bisiler aldim
Gunler sonra tek cikip market gezmek falan.

Kolonya gelmis ama son bir kac tane kalmisti 9.90 kaptim hemem 3 tane.
Baksaniza Cin de yine uremis vurus
Esim aksam diyor ki yok bu vurusun bitecegi falan.
Sirayla ve zamanla öldurecek hepimizi diyor
Bitsede baksana yeniden nuksediyor diyor.

Aiyy eski zamanlarda yasayan nesiller bazi felaketlerle bir sekilde yok olmuslar.
Bu da öyle bisi mi acaba.

Saolasun kuzum

Günaydınlar
Hayırlı sahurlar
2 ye kadr ayaktaydım
İftar öncesi disim sızlıyodu
İftardan sonra bi costu
Kzıı zor uyuttım
Kendimde 2 ye kadar dolandım
Agrı kesici ictim 2 kez anca dindi
Tam uyumusum alarm caldı
Kociye sahur hazırladm
Kendim tutmucam
Bi dis eksikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…