- 27 Şubat 2013
- 14.968
- 42.750
- 798
Kızlar bugün de iftar mutfak topla çay faslında buraya bir uğruyorum. Daha da işim var tuvalet lavabo yıkıcam eşim yaedım edecekmiş bakalım edecekmi pek inanmadım.
bugün tutturdy baklava yapıcam yapıcam günlerdiiiiirrr neysebaşladık. Hamuru ben yaptım ben açtım. O kesti şerbeti o yaptı. Bana diyır iyi olmadımı hem oruçluykem zaman geçti. Ya adam oruçluyken ne yemek tatlu yapsak vakit geçse oruçsuzken de ne yesek vakit geçse diye düşünğyor. Gırtlak düşünmek bu kadar olur sanırım
Ben de dedim vaktini başka şekilde de geçirebilirsin çocukla oyun oynarsın kitap okursun. Evi toparlar temizlersin. Bana diyor da canın sıkılırdı vakit geçmezdi
valla onu yapmasam yapacak çok iş vardı evde dedim bayram geldi düzgün temizlik yapamadım. Ev dağınık. Off adam evin temizliğindem çok yemek tatlı düşünüyor. Ben bununla nasıl kilo vereceğim bilmiyorum. Verdiklerimi almadığıma şaşkınım. Saçımı boyayacaktı. Baklava sevdasına o da kaldı. Şimdi de işlere girişeceğim gece gece.
bugün tutturdy baklava yapıcam yapıcam günlerdiiiiirrr neysebaşladık. Hamuru ben yaptım ben açtım. O kesti şerbeti o yaptı. Bana diyır iyi olmadımı hem oruçluykem zaman geçti. Ya adam oruçluyken ne yemek tatlu yapsak vakit geçse oruçsuzken de ne yesek vakit geçse diye düşünğyor. Gırtlak düşünmek bu kadar olur sanırım
Ben de dedim vaktini başka şekilde de geçirebilirsin çocukla oyun oynarsın kitap okursun. Evi toparlar temizlersin. Bana diyor da canın sıkılırdı vakit geçmezdi