Küçük Düşün Büyük Olsun!

Annen babanla hamileykende görüşüyordunuz. Bu kadar kurcalaması gelin diyecekmi diyedir. Virüs sana yaradı

Ayy tr_lelli yani senin ailenle onlar bir mi? Ya hadsizlikten var ya sınırlarını deniyor senin ona göre ileri gidecek
Ayy sorma bi de o uzakta baska sehirde.
Otur oturdugun yerde salça olma diyesim geldi.
Bende lafı teyzemlere getirdim onlarda cok gormek istiyorlar ama vurus olayi bitmeden gelmeyiz diyorlar dedim.
Anlasinlar diye sanmiyorumda anlarlar.

Vurus olmasa yine cokerlerdi bana

Ozellikle is yapamiyorum yetisemiyorum flaan dedim.
Annem varken ya da amcan varken ancak yapiyorum bisiler fln dedim.

Annen babanla hamileykende görüşüyordunuz. Bu kadar kurcalaması gelin diyecekmi diyedir. Virüs sana yaradı
Valla bana yaradi.
Annem yikiyo neticede yanimda kaldi annemle nasil mukayese ederler ya.
Kı durduklari 1 saat.
Herkes uzak oturdu
Ve maskeyle falan girdiler gelince cikardilar.

Onlar nekadar dikkat ediyor nerden bilcem ki.
Babam cocugu birak kucagina almayi 1.mt bile yaklasmadi.
Kardesimde öyle bi annem kucagina aliyor.

Eltim falan alir kucagina

defactodan aldikalarim cok rahat ya
bi de suna goz koydum evde giymelik alicam yine.

Firüssss var gelmeyin de
Blokda vurus varmis mi desem acaba

Hem de ne çökerlerdi. Bebek bahanesiyle.,gelirlerdi. Başın ağrırdı

Oglan uyuyo kalkinca onada kahvalti hazirlancak.
kofte cozulmus ben yemege girissem iyi olcak.

Yagmur yagdi esimde sigara iciyo balkonda kirlenmis.
Bugun orayi yikayip camini silerim.

Hem de ne çökerlerdi. Bebek bahanesiyle.,gelirlerdi. Başın ağrırdı
Artik yemek pasta borek cok beklerler eve zar zor yapiyorum.
Adam aksam ne yedi hic bilmiyorum ben uyumusum o kiz eyledi cekirdek cips yemis adam.

Burda olan hep annesine gidiyormus(ee hazir yemek)
Bende su yasaklar kalksin hep annemdeyim dicem.
Gitmiyo olsamda annemdeyim dicem gelecek yine sabahdan aksama kadar bi de onun cocugunun arkasini toplayamam.

Bak dusununce bile fenalik geldi.

Düşüncesizler

defactodan aldikalarim cok rahat ya
bi de suna goz koydum evde giymelik alicam yine.
Eki Görüntüle 2642360

Blokda vurus varmis mi desem acaba
Aaa benim terlikden. Başka renk benimki mavi tonu. Çok rahat bu.,ben de havuzda giydim geçen yaz., defactoda fiyatlar nasıl aslında almam lazım havuz için falan

Kahvaltı yaptık. Ekmeğim çok güzel oldu bayıldılar. Çay keyfisindeyiz.
Kızda iki gündür çok çizgi film izliyor. Tv açmak kolay geliyor. Bir de zaten hiç hayır diye birşey yok. İyi şımardı ya. biliyorki nazını çeken birileri var, bugün kıbrıs tatlısı yapmayı düşünüyorum. Eşim de artık yemek düşünsün

Aaa benim terlikden. Başka renk benimki mavi tonu. Çok rahat bu.,ben de havuzda giydim geçen yaz., defactoda fiyatlar nasıl aslında almam lazım havuz için falan
27.90 aldim kargosu var tabi 34tl mi ne geldi.
Bu terligi ev icin istiyorum o turkuazda gzl
Rahatsa turkuazda alirim.

Tatil icin siyah,beyaz ve tasli parmak arasi vardi.
Evde parmak arasi rahat edemedim

23tl sort tkm aldim 2. aldim yani.
Uyg. kadin esofman, sort takim satiyo paketli etiketli.
Sanirim toptan alip satiyor..Tavsanli almistim simdi kuzulu siparis verdim
Git gez ara vaktim yok.
Evde paralarim bu yaz.
o terliklerden de bir hesap satiyor 20tl ama 37 yoktu.

Ben sık degisip sık yikiyorum ev kiyafetlerim yipraniyor.

Anam ne meraklılar he yakındaki doğurdu egale ettik derken uzaktaki yetişiyor herkes kardeşimi birini beklesin çocuk baksın diye teyze noldu canim hastanede olan soyledibde unuttumu acaba elti kızının kaynanasi

Anam ne meraklılar he yakındaki doğurdu egale ettik derken uzaktaki yetişiyor herkes kardeşimi birini beklesin çocuk baksın diye teyze noldu canim hastanede olan soyledibde unuttumu acaba elti kızının kaynanasi
Canim durumu kötuymus
Eve cikarcaklardi evde bakimi yapilcakti (vucut, duyulari vs malesef hepsi islevsiz)
Vucunda iltihap olusmus vucut isisi dusmus baya yani sogumua vucudu hala hastanede.
Evde bakamazlar ya cok zor.
Mikrop kapsa ufacik durumu kritik.
Rabbim yardimcisi olsun

Bi de ben hic sormam oyle seyler
Merakda etmiyorum.
Kim geldi gitti, yok tatile gitcekmisiniz vs vs banane yahu.
Kim napiyosa yapsin.
Hele su aralar asla hic bisi yetisemiyorum
Arayanlara bile kac gun sonra donuyorum.
Millet issiz.

Iyi pazarlar kızlar 9 u geçiyordu susayip uyandım bidaha uyuyamadim oğlumda 10 u geçiyordu kalktı yatak keyfi yaptim o uyurken kalktım tost istedi yaptık yedik eşimin canı bisey istemiyidu biz yedik camasir topladim yıkanan kisliklar dolaba kaldırdım sabahkalanlari kaldırdım gec e yatmadan 5 parca tshirt ütüledim yerleştirdim bulasik attim makine yikadi elde olanlari hallettim dus aldim bulasik yerleşecek dun kısır çorba yedik bugun kahvalti etmedik normal eşim aksama kahvalti gibi hazırla ddi ekmeğim dunde n var su geldi 8 ona verdim başka harcama olmaz yasak var malum alınacak seyler var h ici para az diye öteliyirum kahve çay alınacak acilde

Allah şifa versin hasta insana bakmak kolay değil ama anlatıyordun sen kadın o tempoyu gel git kaldıramadı sanırım çıkarsada canının kıymetini bilsin düşünce bakan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…