Küçük Düşün Büyük Olsun!

canım ben nişanı ablamın evinde yaptım 3+1 evi ama 2 oda ve mutfak kullanıldı
ablamın evi erkek tarafına baya uzak olduğu için sayılı kişi getirmek zorunda kaldılar
bence evde yada bahçeli yeri olan bir tanıdıkla daha uyguna halledersin
o kadar insanı düğün salonuna tıkmak akıl karı değil zaten takacakları ya bir gr altın yada çeyrek oda durumları varsa
boşuna bütün birikimini salona harcama yazık günah herkesi memnun edicem herkesi ağırlıcam rahat ettiricem diye düşünmeye kalkarsan oho altından kalkamazsın bu işin
Böyle bahçeli mahçeli bir yer bende çok düşündüm ama bulamadım, zaten takılanlarla eminimki salon parasını anca öderim belki ödeyemem bile :KK43: Bizim aile toplasan 10 kişi anca oluyor zaten, ama dediğim gibi onlar çok kalabalık bütün aile aynı memlekette olunca birini çağırıp diğerini çağırmazsak olmaz diyor benimkide yani ne yapacağımı bende bilmiyorum, ama bir şekilde halledicez artık hele o gün bi gelsinde....

bugün 6.5 TL harcadım pentiden 2 tane çorap aldım.
Amcam 2800 TL gönderdi hesabıma o paraya hiç dokunmayacağım, birde annem 5 euro verdi. Birikimim sıfıra indi derken öyle iyi oldu ki kızlar resmen yeniden gaza geldim :KK71:bu arada bundan sonra bende kumbarada biriktirdiğim paralarla düşükte yüksekte olsa altın alcam eilenn eilenn seni kendime rakip ilan ediyorum belki bu sayede dahada hırslanırım :KK70:
amcaya bak be
bende 4 tane amca var bayramda 10 lira verdiklerini bilmem
amcalıktan reddediyorum hepsini..
Bereketli olsun bu arada senin amcana bende amca diyebilir miyim?

amcaya bak be
bende 4 tane amca var bayramda 10 lira verdiklerini bilmem
amcalıktan reddediyorum hepsini..
Bereketli olsun bu arada senin amcana bende amca diyebilir miyim?
işte benim diğer rakipte geldi :KK76: 24 sene sonra bi ilki yaptı canım amcam belki bi 24 sene daha beklersen sanada harçlık verir :KK70:

işte benim diğer rakipte geldi :KK76: 24 sene sonra bi ilki yaptı canım amcam belki bi 24 sene daha beklersen sanada harçlık verir :KK70:
bereketli olsun kuzu çok sevindim böyle aile ilişkileri görünce..
umarım nişanını düğününü en güzel şekilde yaparsın

enemmm sabahtan beri ödemeler ödemeler kafamı kaldıramadım
milyarlar harcadım :P
neyseki hiçbiri benim cebimden çıkmadı :D
1,5 lira çaya verdim o kadar harcamayla bitirdim günü :)
2 gün izinliyim yarın kitap alıcam hastaneye gidicem çıksın paralarrrr

enemmm sabahtan beri ödemeler ödemeler kafamı kaldıramadım
milyarlar harcadım :p
neyseki hiçbiri benim cebimden çıkmadı :KK70:
1,5 lira çaya verdim o kadar harcamayla bitirdim günü :)
2 gün izinliyim yarın kitap alıcam hastaneye gidicem çıksın paralarrrr
Sen git milyarlarla oyna sora 1.5telaya cay ic cix cix cix
Hastane hayir olsun?

Zaten ben aldım ya ondan düşer artık kazıklandım

est. kazıklanmak değiil uzun vadeli yatırım amaçlı aldıysanız hiç sorun değil bu artış azalış durumu

bu arada rusyanın askeri birliğini çekmesinden kaynaklı bir düşüş diyor yorumcular
112 alt sınır 120 üst sınır diyorlar

Back
X