Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evi supurdum.
patatesli tavuk yemegi ve spagetti yaptim.
Bulasiklari mak. attim.
Kizi geri uyuttum benden bukadar.
Zikirlerimi cektim kizi sallarken.
Biraz daha cekicem.

Dolap iclerini biraz toparlicam esim gelince..
Kizi oyalar bende biraz katlarim.
Disari cikariz falan diyorduk cikamazsak tabi.
Aiyy cikmayip uyumayi tercih ederim zira sabah 6 da uyandim.
Kiz miziklandi uyandi.

Altinida takip edemiyorum.

Su patronun taktigi gr. geri yollicam.
Al gulum ver gulum ne anlamsiz.
esim ben alirim falan dedi ama simdi sıkistirma bi de karta altini ben bilezik alirken eklersin uzerine dedim.
pazar aksami dugun corona artti ben gitmicem.
Biz maske takiyoruz kizin agzi burnu acik
Bir de gormek isticekler sevmek isticekler nekadar dikkat edilsede insanlarla ayni masada olucaz.
Esime dedim sen tak gel beni bulastirma.
Bi de ben gidince cok oturuyor dugunu bitiriyor.
Bensiz gidince durmaz cok takar gelir.

Durumlar beeeylee

Selam kizlar
Yarın akşam eşimin kuzeninin düğünü var, insanları zor durumda bırakıyorlar gitsen dert gitmesen dert. Açık havada olacak kokteyl gibi ve 60 kisiymis, artık elimizden geldiğince tedbirle gidicez. Pazar sabah da kısmetse İzmir'e yolcuyuz. Mayalı poğaça yaptım, hamur fazlaydı onunla da nutellali yaptım öyle bir tepsi, dondurucuya aticam yol için yaptım ama çok güzel olmuş kendimi tutup yemesem iyidir
Mercimek çorbası
Fırında karışık kızartma yaptım, makarna yapicam. Oğlum uyuyo dizi izliyorum

Daha gecen dedim ,nakit avans cekip durma.
Cok sıkıstıysan boz bilezik zaten gördüğüm yok bilezikleri diye.
Yok gerek yok simdilik dedi
E kenarda para yok tabi,acil durum icin.
İs bana kacıyor
Sana çok yük oluyor
Sonuçta borç ne ise açık açık söyle
Bir kere kredi çekilir borç bilinir
Böyle neyin borcu
Senin emeklerinin karşılığı bu kadar olmaz
Bizde her zam olduğunda konuşuruz
Misal onun da kredisi var 3 o koyar 3 ben tüm ödemeler yapılır günlük ihtiyaç benim karttan yapılır
Ay başında ilk onu öderiz
Borç da gelirde birdir
3 ün üstü onundur
Benim 3 ün üstüde benim özel harcamamdır

Annemden aldım de 0,5 grları

Ay benim ki bu corono da gelin arabası olmuş deli olmamak elde değil

Kuyumcunun günahınu almısım kız
Hem altın düsmüs biraz(yupppii)
Hem de gecen sene 2500 e almısım bileenziği deftere baktım simdi
Evlenirken annemin 8 ata çeyrekten yaptırdığı bilekliğimi 1.000 TL almıştı o zaman
Dün tarttı kadın alış 8,500 TL satın alırsan 10.000 TL dedi
Makas nasıl açık ya

Merhaba herkese, uzun zamandır sessiz takipteyim. babyloading87 seni okudukça hem gülüyorum hem sinirleniyorum ben de herkes gibi nacizane tavsiyem tüm ödemeleri ortaya döküp hallettikten sonra kartını alın eşinizin, gerektiğinde harçlık verin ona borçlar bitene kadar. Annem babama öyle yapmıştı banka borçlarını kapatma karşılığında. Ha değişti mi babam hayır malesef, elbette ki canı sağolsun ama anneme de hak vermiyor değilim artık.
Bu vesileyle hepinize iyi birikimler, sevgiler...

Ay sonrada hesap biliyorum derler kurbanın parası önceden bellidir harcama yapmayı kenara koymayı çoğu erkek bilmiyor valla aha bi tanede bende var kalmamış parası bekledi ödemeyi almadı malzeme satışı olcakti malzemeci mal çekemiyiruz dolar uçtu mal yok diyo lar diyormuş p tesi gelcek ddi bakalim 1 gram bozcam ayın 10 oluyo gün vercem ordan gelsin parası alirim ztn bi miktar bozup düşünce alırım diyodum

Satarsan birkaç yere sor kuzum değişiyor fiyatlar ama tam ölücüymus onlar satsa kaça satar acaba bakakim yarin hep aldığım yere gitmeden sorca m bi kaç yere

Selam kızlar
Bugün denize gitmeme ama denizliye gitme kararı aldık ama denizsiz denizli :))öğlen pamukkaleye uğradık. Arabadan indik kız tutturdu kucak sıcaaakk yokuş. Arabaya gidelim diye tutturdu. Tabi biraz bıurun akıntı ve öksürük var iki gündür. Annee diye tutturuyor. Neyse öyle böyle çıktık gezdik.pamukkalede inesim gelmedi zor geldi diğer kapıdan çıktık. Şimdi yoldayız anneme dönüyoruz. Afyonda yemek yedik kızlar parkta eğlendi.
sizler ne yapıyorsunuZ.özledim uzun uzun sizinle yazılmayı eve döneyim sakinlerim artık :)

Merhaba kızlar.
Kenarda asla 5 kuruş biriktiremeyen tiplerdenim. Yahu insanın 100 lirası bile olmaz mı yok işte. İyi zamanda da olmadı şimdi kötü zamanda hiç yok. Altın falan zaten alamam tonlarca borcumuz var ama 50-100 bile atsam kenara bir şeydir diyorum. Nasıl yaparım, ne yaparım, neyden tasarruf ederim hiç fikrim yok ama konuyu okuyacağım acaba benim gibi olup biriltirebilen var mıdır

Merhaba
Mutfak alışverişini haftalık menü olarak planlarsan gereksiz harcaman olmaz
Bozuk paraları ufak bir kumbarada biriktirip 0,5 gr alarak işe başlayabilirsiniz
İndirimden toplu alış veriş takip edebilirsiniz
Elektrik tüketiminde gereksiz fişleri çekebilirsiniz
Kışlık hazırlayıp kışın tasarruf edebilirsiniz

Oh gezin canım çocukla gidilen tatil böyle oluyor canım herşey planlandığı gibi olmuyorbiz gezmek istedik misal akşamları her zaman çıkamadık yoruldum diyodu erken uyumak istiyordu denizde yoruyor çocukları

Evlenirken annemin 8 ata çeyrekten yaptırdığı bilekliğimi 1.000 TL almıştı o zaman
Dün tarttı kadın alış 8,500 TL satın alırsan 10.000 TL dedi
Makas nasıl açık ya
Nette bi liste var ceyrek 880 bozarken 790 göseteriyor dogru mu bilmem ama cok ciddi fark var satarken hic ediyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…