Küçük Düşün Büyük Olsun!

Saolun ikizlerimiz var mama destekli gidiyoruz.2 araba koltuğu 2 mama sandalyesi oyuncaklar çit oyun matı aldım iş yaparken baslarına bişi gelmesin diye oraya koyarım dedim bir ki tane de ufak tefek sey vardı.en son evlenirken paraya nereye gidiyor diye soka girmiştim bir de şimdi :)

Oo ikiz 10 bin iyi bile rakam:)
Benim tek ilk 5 ay mama destekliydik haftada 100 tl den 400 tl mamaya gidiyordu.
Ek gıda da düser rakamlar.
Herseyi cift alıyorsunuz normal gitmesi.

Oncelikle Allah bagislasin .
Malesef paranin suan adi var sadece ortada hic yok kendisi.
Rabbim yardimcimiz olsun .
Hersey cok pahali.
esinizin maasi yok mu? yani suan calisiyor mu?

Baby yarim gun calisiyorsun bereketine bak Masallah tam mucize
Allah evinden huzuru eksin etmesin hersey halloluyor

Baby yarim gun calisiyorsun bereketine bak Masallah tam mucize
Allah evinden huzuru eksin etmesin hersey halloluyor
Valla cok sükür buay Mevlam yagdırıyor mübarek
Nette bayagı bisey sattım,
Bir de Alyanın dogumgünu diye hic beklemedğimiz yerlerden paralar geldi:)
Aminnn cümlemizin cnm

Valla cok sükür buay Mevlam yagdırıyor mübarek
Nette bayagı bisey sattım,
Bir de Alyanın dogumgünu diye hic beklemedğimiz yerlerden paralar geldi:)
Aminnn cümlemizin cnm

Kizinla esinle nice mutlu senelere
Ne guzel degerleniyor hem, ise yarasin cop olmasin

Oncelikle Allah bagislasin .
Malesef paranin suan adi var sadece ortada hic yok kendisi.
Rabbim yardimcimiz olsun .
Hersey cok pahali.
esinizin maasi yok mu? yani suan calisiyor mu?
Eşim sağlıkcı korona serviste calısıyor o yüzdem ayrı yasıyoruz bi ara birleşiriz inşallah.ama eylül ekim kasım aylarında bir 3 aylık iş değiştirme süreci olacak o ara calısmasın dinlensin istiyorum yani istese calısur ama cok yıprandı kıs da kötü geçicek belli arada dinlensin istiyorum ama bunun için para lazım.kenarda biraz paramız var ama ona dokunmayıp kredi mi çeksen diyorum bilemedim ya.calısırken maaşım da iyiydi birikim falan takmıyordum ben sonra her şey üst üste geldi

Oo ikiz 10 bin iyi bile rakam:)
Benim tek ilk 5 ay mama destekliydik haftada 100 tl den 400 tl mamaya gidiyordu.
Ek gıda da düser rakamlar.
Herseyi cift alıyorsunuz normal gitmesi.
Valla kredi kartı esktresini okumaya yetişemiyorum mama bez ıslak mendil ek gıda malzemeleri derken ay sonu gelmiyor

Kendi kötü olmamak için çağırıyor ne münasebet esin niye karişsin ki bu eltinler bi yerden illa bulasiyolar sana olmasaa esine
Canım ikizmis bebekler normal bu kadar para gitmesi bundan sona dikkat edersin kalem kalem yaz maaş geldiğinde harcamadan birikime atabilirsin ek gıda zamanı bi nebze azalır ek gıda için kışa yazdan biseyler koyabilirsin misal buzluga mama gerçekten büyük masraf
Kuzu sen kendi yagınla kavruldun resmen biz biliyoruz mama bez çok gidiyor hayat çok pahalı bi poşet şeye 100 veriyoruz içinde bise yok

Gune himhizli baslaidim.
3 mak. camasir yikandi asildi.
4. mak donuyo
nevresimdi kizin battaniyeleriydi falan falan derken.
evi supurdum
tavuk kizarttim
patatesli patlicanli et yemegi yaptim
Kaldi pilav.
dolabin dis kapaklarini sildim
ocagi davlumbazi sildim.
bi vileda yapip toz alicam.
Kapilar sil beni diyo ama hic elim gitmiyo.
Accik ev adama benzesin salincada huzursuz oluyorum sureklide yapamiyorum arasini biseyini bulcaz artik.

1 uyku seti var yikancak kanepede altimiza seriyoruz..
Kanepeye kacan altindan cikarip seriyo onuda yikarim..

Kaynimi kimse kaale almiyo
Oturup karsilarina alipda boyle boyle demiyolar.
Resmen ellerinde oyuncak olmus
Hic agirligi yok lafini geciremiyor.
Esim lafini esirgemez soyler guya esimi itiyo o soylesin diye.
Bende istemiyorum uzak olsunlar artik diyorum kiz isterler esim kiz istemeye gelirler esim.
Hep esim konusur esim muhattap okur dunurlerle esim halleder.
Hep esimi itiyolar insan gibi konusmayi bilen yok ki iclerinde.
Bende bu durumdan hoslanmiyorum

Adam komuscak ailesiyle canim o zmn sizi karıştırmaları yine sana sararlar tanışması sözü hep beklerler seni de bahaneleri olur

Adam komuscak ailesiyle canim o zmn sizi karıştırmaları yine sana sararlar tanışması sözü hep beklerler seni de bahaneleri olur
hep öyle oluyo zaten
Kizlari bile esimden istediler.
Esim konustu o kesti yuzuklerini.
Herkes esimi taniyo
Nasil insanlar anlamadim.
Kaynim nasil bukadar vasifsiz nasil karisina lafini geciremiyor bilmiyorum.
Adan dunurluge gidecek guya nereliler, ne is yaparlar, kimlerdir haberi yok
Esim sormus ben bilmiyorum diyomus.
Cunku eltim kizi falan aralarinda hallediyolar adam neredeyse dugun olunca dugune gidecek sadece kivama getiriyolar.
Hic biseye karistirtmiyolar.

Bu neyden biliyomusun belli bi maasi yok bi calisir bi calismaz.
Sigorta yok emeklilik yok adami adam yerine koymuyolar

Eşimle ayrı yaşıyoruz adamın maasını bile bilmiyorum gidince bir el atıcam olaya.indirim takio etmeye gücüm yetmiyır bi de fazla elim acık sanırım.yazarım inşallah düzenimi kurunca şimdilik yazdıklarınızı takip edebiliyorum sadece

O birlikte çamaşır makinası çalıştırma olayı ilerde bende bende yapacağıma dönüşüyor. Şimdi biz birlikte atıyoruz çamaşırları sonra ben ayarlıyorum o çalıştırma düğmesine basıyor. O bezle kakalı bekleme bizde de olmuştu. Misafirim gelecekti. O arada mıtfakta hazırlık yapıyorum. Ağlıyor sanıyorum kucağına al diye ağlıyor. Tabi benim burnum koku almıyor. Meğer ağlaması kaka yapmış ondanmış Biraz kızarmıştı. Nasıl vicdan azabı duydum
Ayy senin şu eltilerde heryerden sarıyorlar bir düşselerdi yakandan. Onların derdi bile size bulaşıyor mübarek. Allah kurtarsın bir sebep koyup mesafe oluşturmanıza kapı açsın inşallah

Bunda bile kaynının lafını geçiremediği ortada

Hesaplı gitmekte fayda var ama ikiz bebekle bence gayet iyi harcamışsın. Vakit buldukça kampanya takip etmeye bak. Herşey pahalı güç yetirmek zor. Artık o devirdeyiz. İlla çoğumuz da içeri giriyoruz her ay. Ama üç beş atmaya çalışıyoruz. Asla eskisi gibi birikmiyor. Zor bir devirdeyiz. Allah yavrularının hatrına yeni güzel kapılar açsın

Aynen iki üç fazla fazla derken ay sonunda büyük meblalar oluyormus dikkat etmeyince.şimdilik calısmıyorum 2 yıl dogum izni almayı düşünüyorum allah nasip ederse eğer .o yüzden kıyafet gibi şeyleri almamaya calısmam lazım.cocuklar için altın hesabı acmayı düşünüyorum iki üç elime geçtikçe atayım ilerde üniversitede falan iş görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…