• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

bende devlet yaptıracak nasılsa dıye bekleyenlerdenım bes ıcın
daha önce başlatmıştım sonra araba alınca onun borcu oldu sonra evlendım vs derken kaldı o öyle 5 yıl gecmış oldu kesıntıye uğaramdan aldım yatırdıgım parayı
şimdi ocagı beklıyorum

kullandığın hatla da alakası yok aslında, bir oyun sitesi veya başka bir site, bir tıkla üyelik yapıyor ve senin haberin olmuyor... o siteyi arayıp iptal ettirebiliyorsun ve para iadesi yapıyorlar... hesap numarası istemediler mi?

yok cnm istemediler
turkcell astroloji paketine üye olmuşum
bana da bir mesaj veya bildirim de gelmedi
bari günlük burç yorumu falan atsalardı
içim yanmazdı

Kızlar iki gündür işçiler zeytinlerimizi topluyor. Çok masraf ettik bu yıl. Bugün zeytinler satılınca biraz para geçti elimize iyi oldu. Allah bereket versin. Ayrıca kendim için yeşil zeytin ayırdım. Bu aksam çizip suya koyacagim. Siyah zeytini de babam yapar ben hazira konarım. Şimdi de diğer zeytinligin zeytinleri toplanıp yağ çıkarılacak. Bir senelik yağımı kenara koyarım.
Bugün iş çıkışı markete uğradım. Bayagi eksik vardı. 90 tl tuttu. Bu arada markette her şeye zam geldiği gözümden kaçmadı.

Kızlar iki gündür işçiler zeytinlerimizi topluyor. Çok masraf ettik bu yıl. Bugün zeytinler satılınca biraz para geçti elimize iyi oldu. Allah bereket versin. Ayrıca kendim için yeşil zeytin ayırdım. Bu aksam çizip suya koyacagim. Siyah zeytini de babam yapar ben hazira konarım. Şimdi de diğer zeytinligin zeytinleri toplanıp yağ çıkarılacak. Bir senelik yağımı kenara koyarım.
Bugün iş çıkışı markete uğradım. Bayagi eksik vardı. 90 tl tuttu. Bu arada markette her şeye zam geldiği gözümden kaçmadı.
Afiyet olsun
Bereketli olsun.

İyi akşamlar bayanlar. Bugün 7 tl yemek 2 tl yol parası ile günü kapatıyorum.
Sınavlarım yaklaştı bir yandan onlara çalışıyorum. Kumbaraya çok bir şey atamıyorum çünkü kk ödeyip köşeye para atınca elimde çok bir şey kalmıyor. 1-2 tl ne geçerse onları atıyorum bende. Epey uzun bir zaman da dolacak sanırım. Yine de şükür.

Suluköfte
Pilav yaptim
Dunden 1tabaklikda spagetti var.

Bugun camasir asip topladim
Yemek yaptim
Supurge acmadim

Son gunlerde hep yatasım var
Su ortaligi toplimde hemen uzanim
Su yemegi yapimde hemen uzanim modundayim.

Oturma odasindaki koltukda hep bi yastik ve battaniyem mevcut.
Hic gitmiyo odadan.
Sabah az uzanim oglen az aksam az derken koltukla yapisik yasar oldum:)

Pek de severim uzanip tv izlemeyi.
İsler kaliyo böylede.

Bugun para harcamadim

Ayın ilk cumartesi bizim kitapçıya gitme günümüz. Kahvaltıdan sonra metroya biniyoruz. Kitapçıya gidiyoruz. Kendine bir kitap seçiyor ben de onun için bir kitap ve kendime kitap seçiyorum. Kendimi bildim bileli elimin altında kitap vardır. Benim için kızımın kitap okumaktan keyif alması çok önemli, o yüzden her ay düzenli kitaplara dokunmasını, o kokuyu içine çekmesini sağlamaya çalışıyorum.
Pazar günü de önce göle gidip ördekleri besleyeceğiz ardından çocuk tiyatrosuna bilet aldım ona gideceğiz.

Benim kitaplarım çoktur
Oğlumun da kitaplığı var , inşaAllah ömrü boyunca kitap okumayı sever ..

Biz de ayın 1'inde kitap alıyoruz
Bugün 2 tane seçti , ben de 1 tane seçtim , aldık ..
Ben pek okuyamıyorum ama bu aldığımı okumak istiyorum kasım sonuna kadar..

Çocuk tiyatrosu aklımda
Belki sabah da olta sallamaya gideriz ..

Teşekkürler

Esya konusunda ben kararinda degisim yaptim.
Evlenirken olan koltuk takimi esimin idi.
Yeniydi ama modelini sevmedim bana gore cok klasik bir takimdi.
Ama 11 sene kullandim.
Gecen sene degistik
Sebep: yatak olmayisi yani 20.senesini görurdu.
Uygun bu evde bizi idare edebilecek birsey aldik.
Yani burdan cikarsak bizimle gelmicek.
Bye bye dicez.

Evlenirken aldigim yatak odam cok koyu renkti.
Ve dolap buraya sigmadi.
Bahanem oldu onuda degistim.
Daha beyazli aldim.
Zaten odam kucuk surgulu bisi aldik.
6. Senesi onunda
O da bizimle gelmeyecek olanlardan burda idare etsin beni yeter.

Oglumun ilk odasi bebek odasi tarziydi.
O tarzdan kurtulmak icin degistik onunda 5.senesi.
Bizimle gelirmi onuda elermiyiz bilemedim.
Simdilik iyi durumda.

Ben ev degisirsem kesinlikle esya degisicem
Hatta bunun icin ayrica birikim yapmayi planliyorum

Halisindan tulune esyasina kafamda öyle bir plan var.
Ama yine uygun bisiler bakarim.
Bir esyayi 20sene kullanmak bana göre degil.

Mutfak masami 10yıl kullanmistim yeter.
Zaten 169tl almistim ozaman.
Simdikini 2yildir kullaniyorum 680tl aldim.
Oda 10.senesini doldursun( burdaki evde olursam 10.senesinde tabi)

Yeni eve yeni esya olayini cok seviyorum ben.

Koltukları nereden ne kadara almıştınız
Memnun musunuz
Ocak gelmeden yazlık için koltukları almak istiyorum
Yılbaşında herşeye zam gelir

ne kadar güzel bereketi artsın inşallah.

Merhaba kizlar bu ara mobilya degisim zamani galiba:)
Bende iki kanepe bir tane tv aldim cuma gunu gelecek.begendigim kanepenin kollari kumasti ben deri istiyorum dedim o yuzden yapilmasini bekliyorum.
Evde boya yapildi dun ama bu gun fena soguk evde ciril temizlik yapiyoruz esyalari saga sola cekiyoruz:)
Parasal yonden cok acildim ama bazen de gerekiyor

Back
X