Oğlunuz boğa mı
benim eşim ve kızım boğa... boğalar dağınık mı oluyor... :)
oğlanların biri ikizler, diğeri akrep, onlar daha çok dağıtıyor gibi... :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlunuz boğa mı
çok geçmiş olsun...ya şafi...Rabbim iyi haberler duyursun...dua edeceğim...Günaydın arkadaşlar
Biz hastanedeyiz kızımı içeri aldılar şimdi ne zormuş beklemek basit bir operasyon ama annelik işte
Günaydın arkadaşlar
Biz hastanedeyiz kızımı içeri aldılar şimdi ne zormuş beklemek basit bir operasyon ama annelik işte
Ev işlerini belli bir düzene oturtunca ve ev sade olunca çok vakit almıyor aslında
Mesela benim haftada bir günüm var temizlik için belirlediğim o gün tüm işleri yapıyorum
Detaylı dip köşe tüm evi süpürüp siliyorum
Banyonun paspaslarını makineye atıp banyoyu silip / yıkayıp kurulayınca hemen yeni paspasları seriyorum , buzdolabının içini tamamen boşaltıp siliyorum , mobilyaların tozunu alıyorum ..
Bazı haftalar ek olarak kapıları , mutfak dolaplarının dışını , petekleri , buzdolabının dışını ve prizleri siliyorum ..
Onun dışında evim saniyesinde acaip dağılır oğlum sağolsun ..
O an oyundan sonra oyuncakları kaldırırız
Evin genel dağınıklığını genelde sabah erken kalktığımda toparlarım , her gün aynısını yapınca o da vakit almıyor
Sofrayı topladığım an bulaşıkları sudan geçip makineye dizerim
Çamaşırları çıktıkça yıkarım ki haftada en az 10 makine çalışıyor , yıkanır yıkanmaz silkeleyip asarım , o zaman ütüye çok gerek kalmıyor , katlayıp yerleştirme işini de genelde sabah erken uyandığımda yaparım ..
Temiz ve titiz biriyim kire pise hiç tahammülüm yok
Hatta bir kaç hafta önceden ayarlayıp gittiğimiz arkadaşların evinde mobilyalardaki pirizlerdeki tozu görünce kendimi kötü hissederim , hadi kendi tozun içinde duruyor , bizi davet ettiğinde niye silmiyor , hiç mi gözüne batmıyor diye ki genelde küçük çocukları oluyor , sonra o çocuklar sürekli hasta , o tozun içinde yaşayıp hastalanmamak mümkün mü !!
Gün içerisinde sürekli o iş senin bu iş benim koşturmam , oğlumla oynarım hep
Ya kitap okurum ya boyama yaparız ya kağıt keseriz ya oyuncaklarla oynarız ya saklambaç , ebelemeç oynarız , koltuklarda zıplarız , ip atlarız , davulu var o çalar birlikte dans ederiz , ya da fülüt ve mızıkasını çalıp benim dans etmemi ister ben dans ederim , oyun hamuruyla oynarız ..
Hamur işlerini birlikte yaparız ..
Dışarıdaysak ya bisikletine biner ya parka gideriz ya market alışverişi yaparız ya da yürüyüş yaparız .. İşten sonra evde olduğum her an Sürekli oğlumlayım yani ..
Biblo aksesuar masa süsleri vs hiçbiri yok masaların sehpaların üstü konsolun komodinin üstü tamamen boş .. Hiç sevmiyorum gereksiz fazla eşyayı , oğlumla güzel vakit geçirmek dururken eşyanın hizmetçisi olamam ..
Onun yerine beyazlatıcıları olarak ne kullanabilirimÖzellikle wc de çok çok zararlı
Çünkü onun bir damlasındaki zararı arındırmak için tonlarca su dökmeniz lazım ki bu imkansız bir şey .. Onun zararı siz tuvalet yaptıkça idrardaki asitle birleşip yukarı sizin organınıza çıkıyor , o da çeşitli haslalıklara sebebiyet veriyor
Günaydın arkadaşlar
Kesinlikle haklısın canım..Bende bir türlü karar veremiyorum..Elim de biraz nakitim var.. Alacaklarım da var ..Günaydın kızlar...
Altın da döviz de almış başını gitmiş...uzmanlara göre de bu artış sürecek...temkinli olmakta fayda var...
Bu zamanlar zor zamanların habercisi, kemerleri daha da sıkmak şart...Allah yardımcımız olsun..
Yemeğimi yanımda getirdim, kısa mesafeleri yürüyeceğim ve gereksiz bir şey almayacağım bugün de...
Marketten birkaç eksik var, öğleden sonra iş çıkışı alır geçerim...birkaç gün minimum harcama ile yetinmek istiyorum...
Bereketli ve huzurlu günler dileğiyle...
yaa benim kızımdada geniz eti var surekli nezleymiş gibi burnu akıyor ve aksamlar yattıgı zaman geri akıntı oldugu için öksürük tık tık hep öksürüyor.dün ababsı doktora götürdü yine doktorumz ameliyatla alalım 5 10 dk lık operasyon dedi bizde aldırmaya karar verdik yazın okul tatil olunca aldıracagz ama içimden bişeler gidiyor korktum üzüldüm ama yasam kalitesi düşüyor yavrunun alınması lazım ilkoul 1. sınıf o yüzden aksamasın okuldan sogumasın diye yaz tatiline bıraktık.çok geçmiş olsun canım... sorun neydi? bademcik falan mı?
annelik zor... ilk oğlum altı aylıktı sünnet olduğunda...onu içeri aldılar, bana dışarıda bir şeyler oldu... :)
gözlerim doldu, tam o anda sakat bir çocuk gördüm..... onlar da anne baba, ömür boyu yavruları gözleri önünde böyle olacak, kendine gel, şükret. dedim...![]()
Ben çamaşır suyu yerine naturalive diye bir markanın oksi leke çıkarıcı adlı bir ürününü kullanıyorum. Aynı işi görüyor ve içeriği zararsız. İnternetten sipariş veriyorum. Tavsiye ederim.Canım benim evimde çok sade oldum olası sevmiyorum toz almayı o yüzden hiç süs eşyam yok
Haftada 2 defa temizlik yapıyorum dip köşe ayda birde kapı cam falan siliyorum mutfak dolaplarıda daha sık siliyorum
Ama işte dağınıklık bitmiyor bide toz çok oluyor evim müstakil çok toz oluyor bide kırıntı o yüzden nerdeyse hergün elektirik süpürgesi hergün açılıyor
Bide yemek beni çok zorluyor bazen günde.
3 defa yemek yapıyorum
Onun yerine beyazlatıcıları olarak ne kullanabilirim