- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah kavuştursun canım. zor olmalı
Canım öyle bir planimiz var gölyazi ve cumalikizigı merak ediyoruz.Slm kızlar epeydir giremedim ama okuyorum
Annemler geldiler
Babam sağolsun evde ne var ne yok ger seyı almış bana
Bir deterjan stoğu yapmış bana
Happy center indirimde diye her seyı almış bana sağolsun
Lellim Bursa'ya mı geleceksin ben bildiklerimi söylerim sana ama bana da uğra gelmişken
Supersinnn yamaşallah oğlunaallah daim etsin
canım bir bursalı olarak yazayım hemendeniz görmek istiyorsan mudanya'nın bir beldesi tirilye var. zeytinbağı olarak da geçiyor. inegöl'de oylat kaplıcaları var. tabiatı da harika. yine kemal paşa ilçesinde suuçtu şelalesi. bursa merkeze yakın gölyazı var. en son gittiğimizde düzenleme çalışmaları vardı, muhtemelen bitmiştir. karacebey ilçesi civarında kuş cenneti var. orhaneli tarafında sadağı kanyonu. bursa merkeze çok yakın saitabat şelalesi var. yine karacabey'de longoz ormanları, burası muhteşem bir yer. iznik gölü, uluaabat gölü. elbette ki uludağ!
zamanınız varsa dayalı döşeli ağaç evler var. orman köşkleri diye ararsanız rezervasyon yaptırabilirsiniz. yine uludağ yolunda tarihi inkaya köyü ve osmanlıYa şahitlik etmiş 6 asırlık çınarımız var. orda bir kahvaltı keyfi hiç fena olmaz. hamamlkızık köyüne gidebilirsiniz. alabalık tesislerinde balık, kiremitte köfte vs yiyebilirsiniz. yine kahvaltısı da çok güzel oluyor. yukarılara doğru doğa yürüyüşü yapabilirsiniz. meşhur cumalı kızık köyümüz var. orjinalliğini korruyan evler arasında, taş döşeme sokaklarında tarihi bir gün yaşarsınız.
şehir merkezinde, osman gazi ve orhan gazi türbeleri, muradiye külliyesi, ulucami, yeşil cami, emirsultan cami, yıldırım cami. sayısız türbeler. turla gelirseniz bir çok yeri gezersiniz. bireysel takılacaksanız da bu dediklerim belli başlı yerler. ama bursayı gezmek, solumak için, hissetmek için en az bir hafta kalmak lazım.![]()
Sagolasin canım.
Merhabalar kurutma makinanizindan memnunmusunuzben de bugün evde haftalık temizlik yaptım, çamaşır attım, kuruttum,katladım, ütülenecekleri ayırdım. daha sonra babamı ziyarete gittim. 1.5 saat kadar kaldım eve döndüm. kurutma makinesindeki çamaşırları çıkardım, onları da katladım yerleştirdim. gelirken yufka almıştım, börek sardım, dondurucuya attım. kurabiye de yapacaktım ama canım istemedi. onları da başka bir gün yaparım inşallah. 8-10 tane kadar var dondurucuda.
sonra da k.valideme yemeğe gittik. yedik içtik derken, eşimin anneannesi rahatsızlandım diye aradı. eşimle k.validem acile götürdüler. rutin şeylerden biri. haftada bir gün acile götürüyorlar, sonra tam teşeküllü bir hastaneye. doktor teyzem benden sağlamsın, çok iyisin maşallah deyince, eve döndüğünde ne biçim doktor, hiç bir şey bulamadı deyip kızıp, söyleniyor.k.valideme çok üzüldüm, kadın ağlaya ağlaya gitti. allah yardımcısı olsun.
evde sadece görümcem vardı, o da arkadaşıyla dışarı çıkacaktı ben de eve döndüm.
evet canım çok memnunum. bosch markaMerhabalar kurutma makinanizindan memnunmusunuz
Model no filan varmievet canım çok memnunum. bosch marka![]()
ayrı canım, ç.makinesinin üzerine özel bir aparatla konuyor. modeli şuModel no filan varmi
Camasir mak birmi ayrimi kuru cikartiyormu direk
Tsk ederim,resim atabilirmisin ,benim camasir mak ustunde dolap varayrı canım, ç.makinesinin üzerine özel bir aparatla konuyor. modeli şu
Serie | 8 WTW87560TR
SelfCleaning Condenser
çamaşır kurutma makinesi - ısı pompasi
fiyat biraz yüksek ama bence değiyor. narin kurutma yapıyor, çamaşırlar yıpranmıyor. annemin kurutma makinesi de bosch. daha eski model, o da yıllardır kullanıyor ve çok memnun.
canım foto çekemiyorum. dolabı çıkarttırıp, yerine kurutmayı monte ettirebilirsin. yerin müsaitse yan yana da koyabilirsin.Tsk ederim,resim atabilirmisin ,benim camasir mak ustunde dolap var
Kızlar bu kriz denilen durum benim yaşadığım yeri etkilememiş. Bugün okuldan çıkınca arkadaşlar gratise gidelim %50 indirim var dediler. Benimde sampuan ve el kremine ihtiyacim vardi, tamam dedim gidelim. Bir gittik iceride rahat 60 kişi var.
Genci yaşlısı erkegi herkes kapış kapış sepet dolduruyor. Bir anda nasil gaza geldim anlatamam. Sepete neler eklemisim neler. Rahat 200 TL'lik ürün atmışım sepete.
Normalde bu tarz yerlerde çok kalmaktan sıkılırım max 10 dk falan ama tam 1.5 saat kalmışım. Insanlar aldikca bende aldim.
En son resmen bedava dağıtılıyormuş gibi bir izdiham cıktı. insanlar birbirlerine girdi. Bir anda kafama dank etti. Sen ne yapiyorsun burda. Hic ihtiyacin olmayan seylerin elinde ne isi var dedim. Senin bir aylik mutfak masrafin burada yatiyor dedim. Sepeti birakip arkama bile bakmadan oradan uzaklastim.
Keske videosunu cekip de atsaydim. Gercekten ne kadar tüketim odakli bir toplum olmusuz. Hayatimda ilk defa bu kadar sacma bir yerde bu kadar gaza geldim. Baskalarina ozenipde sepet doldurmak nedir ya... Ama Allah yüzüme baktida kendimi toparladim.
Yanimda universiteden arkadaslarim vardi. Birbirlerini oyle gaza getirdilerki bir aylik harcliklarini orada birakmislar. Sonra yok kitap parasi yok fotokopi parasi diye bahanelerle ailelerine yapışacaklar.
Benim bile gidesim geldi valla ne güzel anlattın kızmaşallah oğlunaallah daim etsin
canım bir bursalı olarak yazayım hemendeniz görmek istiyorsan mudanya'nın bir beldesi tirilye var. zeytinbağı olarak da geçiyor. inegöl'de oylat kaplıcaları var. tabiatı da harika. yine kemal paşa ilçesinde suuçtu şelalesi. bursa merkeze yakın gölyazı var. en son gittiğimizde düzenleme çalışmaları vardı, muhtemelen bitmiştir. karacebey ilçesi civarında kuş cenneti var. orhaneli tarafında sadağı kanyonu. bursa merkeze çok yakın saitabat şelalesi var. yine karacabey'de longoz ormanları, burası muhteşem bir yer. iznik gölü, uluaabat gölü. elbette ki uludağ!
zamanınız varsa dayalı döşeli ağaç evler var. orman köşkleri diye ararsanız rezervasyon yaptırabilirsiniz. yine uludağ yolunda tarihi inkaya köyü ve osmanlıYa şahitlik etmiş 6 asırlık çınarımız var. orda bir kahvaltı keyfi hiç fena olmaz. hamamlkızık köyüne gidebilirsiniz. alabalık tesislerinde balık, kiremitte köfte vs yiyebilirsiniz. yine kahvaltısı da çok güzel oluyor. yukarılara doğru doğa yürüyüşü yapabilirsiniz. meşhur cumalı kızık köyümüz var. orjinalliğini korruyan evler arasında, taş döşeme sokaklarında tarihi bir gün yaşarsınız.
şehir merkezinde, osman gazi ve orhan gazi türbeleri, muradiye külliyesi, ulucami, yeşil cami, emirsultan cami, yıldırım cami. sayısız türbeler. turla gelirseniz bir çok yeri gezersiniz. bireysel takılacaksanız da bu dediklerim belli başlı yerler. ama bursayı gezmek, solumak için, hissetmek için en az bir hafta kalmak lazım.![]()
Bide ben bilinçli tüketiciyim falan diye gezip duruyordumsempatik_kiz o avm'ler var ya o avm'ler insana ucuz diye kamyon tekerleği bile aldırır
hiç sevmiyorum o yüzden. sanki bedava dağıtıyorlar gibi, millet sonunu düşünmeden alıyor da alıyor. hele o müzikler yok mu, hepsi alışveriş hilesi ve algı yönetimi
![]()
gelin gelin, şehrimiz güzeldir. ben beş yıldır motor tepesinde h.sonları keşif gezilerine çıkıyorum. belli bir noktaya kadar gidip, sonrasında doğa yürüyüşü yapıyoruz. para da harcamıyoruz ohh doğayla bütünleşip stres atıyoruzBenim bile gidesim geldi valla ne güzel anlattın kız![]()