- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
Vay basimmmmmm!!!! Allah sana kolaylık versin tatlim o halde...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay basimmmmmm!!!! Allah sana kolaylık versin tatlim o halde...
Ayyy yapma yaaa, konuşa konuşa kötüyü mu çağırdık ne ?no_name_ bugun kb benı aradı ve acmadım tlfunu
bugun o kdaar konuştuk adam tuttu benı aradı yaaa
aylar sonra hemde
cok canım sıkldı
galiba buraya gelcekler yer yapmaya calışıyorlar
iice canım sıkıldı tabıııı
Çok iyi yapmissin, sevinir inşallah bu sürpriz eşini mutlu eder umarım canimannesi yenilerini aldıramıyormuş ama kadının fendi inşallah erkeği yendiiii
![]()
18 yıl mı ne güzel. saol canım amin. sık sık gidiyor evet geçen sefer 20 gün diye gitti 2 ay kaldı. bu kez de bilmiyoruz bakalım ne kadar kalacak.18 yıl aktif calistiktan sonra 6 aydır falan evdeyim canim bebek işine kanalize olmak için ayrıldım isimden... inşallah sagsalim dönsün esin, kendine gelirsin..ama sık sık gidiyor galiba di mi?
ilaçların etkisi galiba hem cıkısta yaklaştı kendimi daha iyi hissediyorum:))Ayyy yapma yaaa, konuşa konuşa kötüyü mu çağırdık ne ?(( Hiç taviz verme tatlim..tüh üzüldüm vallahi, ben degistirdim numarami, eşimden de isteyemiyorlar..eltimi de tembihledim ben bilmiyorum diyor... hâlâ arayacaklar bulsalar numarami yani
![]()
Ooo zormus be canım, hep böyle mi devam edecek peki? Bi düzene girer herhalde?18 yıl mı ne güzel. saol canım amin. sık sık gidiyor evet geçen sefer 20 gün diye gitti 2 ay kaldı. bu kez de bilmiyoruz bakalım ne kadar kalacak.
İmkanınız varsa arabayı yılbaşına kadar yenileyin, yılbaşında inanılmaz zam gelecek diyorlar.selam kızlar
marta kadar bi plan yaptım bakalım inşallah uygulayabilirim
marta kadar umduğum parayı biriktirebilirsem babacığımın arabasını yenileyeceğim![]()
Arada kötü laflar yoksa bi derece yine ama, bizde habire benim yuttuğum laflar bi yere kadar oluyor böylesi de...ne zaman arasa elim ayağım titrerdi yine bi laf sokup kalbimi kıracak diye, nitekim de hep o lafı sokar çok uzerdi beni...ilaçların etkisi galiba hem cıkısta yaklaştı kendimi daha iyi hissediyorum:))
benim kayınvalidemde keşke biraz böyle olsaydı inanın bende beni aramasını isterdim
benimki asırı derecede eyvallah etmeyen cins çatlatacak dercede hemde kv cinsidir desem yeridir
aramızda bizimdew sorunlar oldu ve inanın cokkkkk aman aman ne laf ne söz ortada ucustu ona ragmen ikimizde 3 yıldır neredeyse görüşmüyoruz beni bir kez bile aramaz bende aramadım
köye gittik yüzümüze bile birbirimizin bakmadık benimde son gidişim oldu tabii
böyle olucaksa ayak basmam dedim eşime
gitmiyor görüşmüyor aramıyor sormuyoruz kendisi asırı derecede gururludur ve inat bende tabiii
bu sefer ne oluyor ipler cok sert aramızdaki hersey buz ötesi
hasatalanmıs gecen yaşlı 75 yasında düşünün eyvallah etmiyor hala
haberimz yok
ilaçların etkisi galiba hem cıkısta yaklaştı kendimi daha iyi hissediyorum:))Ayyy yapma yaaa, konuşa konuşa kötüyü mu çağırdık ne ?(( Hiç taviz verme tatlim..tüh üzüldüm vallahi, ben degistirdim numarami, eşimden de isteyemiyorlar..eltimi de tembihledim ben bilmiyorum diyor... hâlâ arayacaklar bulsalar numarami yani
![]()
![]()
![]()
Ayyy yapma yaaa, konuşa konuşa kötüyü mu çağırdık ne ?(( Hiç taviz verme tatlim..tüh üzüldüm vallahi, ben degistirdim numarami, eşimden de isteyemiyorlar..eltimi de tembihledim ben bilmiyorum diyor... hâlâ arayacaklar bulsalar numarami yani
![]()
Ayyy yapma yaaa, konuşa konuşa kötüyü mu çağırdık ne ?(( Hiç taviz verme tatlim..tüh üzüldüm vallahi, ben degistirdim numarami, eşimden de isteyemiyorlar..eltimi de tembihledim ben bilmiyorum diyor... hâlâ arayacaklar bulsalar numarami yani
![]()
şimdilik böyle. ilerde nolur artık bilemiyoruz ama düzene girse iyi olur biran önceOoo zormus be canım, hep böyle mi devam edecek peki? Bi düzene girer herhalde?
O halde esin gorussun barı tatlim en azından haberini almış olursunuz..Üzme kendini, çok haklisin, saçma bi durum olmuş, azıcık büyüklüklerini bilse su yaşlılar...böyle olmasını asla istemezdim.yarın birğün ölse köye karsı utanıyorum kimse beni anlamaz kınar
ne yapacagım bilmiyorum böyle iyi hos ama yarın birgün ölse eşimde içi buruk olacak
ama kv beni cokkkkk üzdü bende tepki verdim kötü insan oldum bir anda