Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aralar ben de öyleyim herşeyden sıkılıyorum, psikolojik olarak birinin varlığına ihtiyaç duyuyorumsıkılıyorum bazen herşeyden. hayat mücadelesi -maddi manevi- çok yorucu.
sıkılıyorum bazen herşeyden. hayat mücadelesi -maddi manevi- çok yorucu.
sağolasın pampamMasallah Canım beni sana
Seni cok içten tebrik ediyorum helal olsun diyorum vayy be ne kız dıyorum içimden
Allah kem gözlerden fesat insanlardan korusun seni pampa
sağolasın pampamMasallah Canım beni sana
Seni cok içten tebrik ediyorum helal olsun diyorum vayy be ne kız dıyorum içimden
Allah kem gözlerden fesat insanlardan korusun seni pampa
Ne kadar güzel yazmışsın eline, yüreğine sağlık.. haklısın bu dünyadaki imtihanımız ve mutluluğun anahtarları bunlar. ancak tek taraflı mutluluk olmuyor. hep verici olamaz insan, biraz da almalı.daha dur, yaşın ne, başın ne, henüz yeni evli, cicim aylarındasın, neyin yorgunluğu bu... :)
imtihan dünyası, insanın yükü ağır, kadının yükü daha ağır...
insan evlenip, bir de çocuk çoluğa karışınca, işler değişiyor...
Rabbine karşı, eşine karşı, ailene karşı, eşinin ailesine karşı, çocuklarına karşı, arkadaşlarına karşı.... çalışıyorsan iş hayatının zorluklarına karşı.... liste uzar gider... sorumlusun... hepsinin, sana ait olan ihtiyaçlarını, bir şekilde orta yolu bulup, karşılamak durumundasın... bu hengamede bir de aslolan kulluk görevin var, onu da ihmal etmemelisin ki, bence mutluluğun anahtarı biraz da onda saklı....
bu demek değil ki, karamsarlığa düşüp, oturup kara kara düşünüp, mutsuz olmalıyız...
bunların her birini severek, isteyerek yaparsak, bunlar bizim sebeb-i mutluluğumuz olur... bir evladın sana "annem" demesinde, bir eşin sana muhabbetle gülümsemesinde, bir anne bananın sana, Allah razı olsun demesinde, bir işi başarıp, bir şeyler üretmenin sana verdiği öz güvende, birilerinin bir işini halledince, sahip olduğun iç huzurda vs. bulduğun mutluluğu başka nerede bulabilirsin?
Bunu yasamayan tuzu kurular anlamaz biziYok öyle bir şey ya!!! Vallahi bi dönem benim kv , kp ile kavga etmiş bi çıktı geldi tam 2 ay...Allahtan o zaman çalışıyorum, sabah erkenden kapıdan kaçmaya çalışıyorum, hemen önümü kesip bana sigara al gitmeden, yok canım simit çekti vs bahanesiyle her sabah gösteriyordu yüzünü..akşamüstü işten 6 da çıkıyordum eşim 8 de çıkıp 9 da evde oluyordu, sırf kadın ile yalnız kalmayayim diye 9 A kadar parkta bankta oturuyordum.2 ay her gün kime, nereye gideyimhuzur kaçırıyorlar yaaa, çok nefret ediyorum
Rabbim yardımcımız olsun...
Ne kadar güzel yazmışsın eline, yüreğine sağlık.. haklısın bu dünyadaki imtihanımız ve mutluluğun anahtarları bunlar. ancak tek taraflı mutluluk olmuyor. hep verici olamaz insan, biraz da almalı.
sen çok sağduyulu iyi birisin, teşekkürler desteğin için:)
Bunu yasamayan tuzu kurular anlamaz bizi
Sanada oluyumuydu akil verenler bu tuzu kurulardan.
Ya bunlarin k.v si evlerine gelmez gitmez.
Yada gelirken kac gun onceden arar rahasiz etmim diye
Ya hic kalmaz evlerinde
Ya koyde yasarlar vs vs.
Bunlarin tuzu kurudur karisanlari edenleri yoktur ama etrfinda bizim gibi kv sıkıntı yasayanlara akil verirler.
O akillarini kafa tasindaki 2gidim beyinlerini cikarasim gelmiyo degildi hani.
Sonuçta herkesin yaşadığı farklı. Ben 16 yıllık evliyim. Aman eşimin annesidir diye düşünmüyorum. Çünkü o da aman oğlumun Eşidir diye diye düşünmüyor. O bana hizmet etmek zorunda diye düşünüyor.
Bundan yıllar önce bi akşam üstü kv ve kp geldi bana. Böyle kv bir tuhaf. Bi o tarafa bi bu tarafa yatıyor. Ben birşey sormadım. Akşam eşim dedi ki, annesi ameliyat olacakmış, bej başında 2 geçer bekleyebilirmiymişim. Önce olmaz dedim. Sonra da tamam beklerim. Allah rızası için dedim. Ben çalışıyorum ve o zaman oğlum 3 yaşında. İşten izin alacağım. Oğluma eşim bakacak.
Sonra kv ameliyat olmadı. İlaç tedavisi gördü.
Yaklaşık 15 gün sona ben acilen ameliyat oldum. Bırakın gece kalmayı hastaneye bile gelmedi. Aramadı. Annem ve babam başka şehirde. Geldi. Annem hastahanede kaldı. Babam oğluma baktı. Eşim de arada helak oldu.
Şimdi bu kv bin yüzüne bakılır mı? Allah onu imtihan etti ama o bu imtihanı geçemedi bana göre. Sen ameliyat olacağında benim kapımı çaldın. Ben kabul ettim başında kalmayı. Ama Allah hastane yolunu bana gösterdi. Ne diye gelmezsin aramazsın değil mi?
Haksız mıyım kızlar
allah tr lelli iyiliğini versinBunu yasamayan tuzu kurular anlamaz bizi
Sanada oluyumuydu akil verenler bu tuzu kurulardan.
Ya bunlarin k.v si evlerine gelmez gitmez.
Yada gelirken kac gun onceden arar rahasiz etmim diye
Ya hic kalmaz evlerinde
Ya koyde yasarlar vs vs.
Bunlarin tuzu kurudur karisanlari edenleri yoktur ama etrfinda bizim gibi kv sıkıntı yasayanlara akil verirler.
O akillarini kafa tasindaki 2gidim beyinlerini cikarasim gelmiyo degildi hani.