• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli tr_lelli kesinlikle oyle deneyerek ogreniliyo bu konuda seni takipteyim sir hic almadim ama elimdekiler bitsin hemen denicem mutlaka
Aynen cnm buradakiler yani hepimiz adı sanı cook duyulmayan yani marka olmayan seylerde memnun kaldiklari varsa paylassin.
Bizlerde ögreneriz.

Günaydın kızlar...
Topige bir şeyler olmuş herkes alışveriş yapmış...ayol burasi tutumlu hanımların buluşma noktası değil miydi? Ben mi yanlış geldim yoksa...
Neyse herkes güle güle giysin cicilerini de aman kızlar dikkatli harcayın siz yine de....Sizlerden büyüğüm azıcık abla sözü dinleyin o kadar...:duduk:

günaydın cancağızlar:) gerçi öğlen oldu demi:)
dün eşimle konuştuk boşanmayla ilgili imalı laflar etti. şimdi de ben msj yazdım gelince boşanma işini konuşalım diye.
boşanma davama beklerim.

dün eşimle konuştuk boşanmayla ilgili imalı laflar etti. şimdi de ben msj yazdım gelince boşanma işini konuşalım diye.
boşanma davama beklerim.
Canım yok artık annesi sizde kalmadı diye mi boşanmaya kadar geldi konu
Uzak olunca böyle oluyo pireler devr oluyor
Birbirimizi görünce unutursunuz bence her şeyi

boşanma davama beklerim.
Yahu bu kadar ufak şeylerden yuva mi yıkılır tatlim, gitme ustune, telefonda dalasip durmayin lütfen..gelsin yuzyuze konuşursunuz, bu şekilde aradaki saygıyı yitirmeyin..11 yıldır evliyim, böyle şeylerden evlilik bitecek olsaydı şimdiye kadar 11 kere bosanmistik...düzelir her şey, uzmeyin birbirinizi

canim bende deniyorum
Misal sır marka camasir suyu iyi yag sokucusu iyi ama yuzey temizleyicisini sevmedim
Cok kalitesiz koku falan yok
Bim desto marka bulasik detrj. İyi

Deneye denee ogrenicez

Canim sende bebek icin alisverise cikmaya baslarsin
İnşallah canım, o günleri goruruz inşallah...

Günaydın kızlar...
Topige bir şeyler olmuş herkes alışveriş yapmış...ayol burasi tutumlu hanımların buluşma noktası değil miydi? Ben mi yanlış geldim yoksa...
Neyse herkes güle güle giysin cicilerini de aman kızlar dikkatli harcayın siz yine de....Sizlerden büyüğüm azıcık abla sözü dinleyin o kadar...:duduk:
Biraz acildik ama ihtiyaç ya
Arada kaciyo hemmen toparlanmaliyiz haklisin.
boşanma davama beklerim.
Canim bukadar kucuk birsey icin bosanma falan ikinizde gerginsiniz.
Ben esimin ailesiyle cok sıkınti yasadim bosanma asamasinada geldim(yani ben tek tatafli geldim)
Ama benimki daha farkliydi
Ben 7sene yasadim bunu sabrettim yani sabretmeye calistim ama olmadi.
Yani boyle bir sorunla hemen bosanma konusulmamali bence.
İkinizde uzaksiniz ya suan boyle konusuyosunuz.

Yan yana olsaniz belki daha kolay asılabilir bu durum.

boşanma davama beklerim.
herkeze mrb
latiyya insanlar uzakyayken baska sehirdeyken hiçkimseyi takmaz atar tutar
hele bir gelsin konusursunuz
sebebe bak:kv sizde kalmadı bosanalım oldu bu kadar basitti

boşanma davama beklerim.
Kuzum daha yeni evlisiniz. Ne boşanması? İnsanlar böyle böyle birbirini tanır , huyunu suyunu öğrenir ve yavaş yavaş evlilik oturur. Sorunsuz evlilik olmaz ve her sorun konusularak asilabilir. Ama boşanma lafını sakin ağzınıza almayın. Bu laf evliliğin altına dinamit koyar çünkü zamanla kisiler istemese bile bu fikre alisabilir ve karşılıklı restlesmeyle is boşanmaya kadar gidebilir. Bir kv olayı bu kadar büyümemeli. Annesine bu kadar düşkün erkekler çok rica ediyorum evlenmesin omur boyu annesiyle otursun.

Kuzum daha yeni evlisiniz. Ne boşanması? İnsanlar böyle böyle birbirini tanır , huyunu suyunu öğrenir ve yavaş yavaş evlilik oturur. Sorunsuz evlilik olmaz ve her sorun konusularak asilabilir. Ama boşanma lafını sakin ağzınıza almayın. Bu laf evliliğin altına dinamit koyar çünkü zamanla kisiler istemese bile bu fikre alisabilir ve karşılıklı restlesmeyle is boşanmaya kadar gidebilir. Bir kv olayı bu kadar büyümemeli. Annesine bu kadar düşkün erkekler çok rica ediyorum evlenmesin omur boyu annesiyle otursun.
aynen öyle anne anne diye ölüyolar bekarken bukadar kıymet verdinizmi acaba
sonra evlenince annem olur taparlar
Benim esimde tam tersi :))
annesini ayda yılda bir arar
bana gitmiyorum diye trip yapmaz sen bilirsin der
annemgile gitmemekle tehdit aslaaaa etmez
çünkü benim ailem eşimi sayar sever oda bunu gördüğü için her zaman gider gelir
gecen oturmamız vardı ablam cagırdı neyse oturduk arkadaslarla sohbet muhabbet gece 1.00 oldu ablam gitmeyin burda kalın dedi kaldık eşim kızım
sabah oldu annem bizim kaldığımızı biliyor ablama yakın kahvaltıya cagırdı
gectik ablamlarla allahım kadıncagız bir masa kurmus hiç erinmez yazık cok emektar
hersey dört dörtlük kıyma kavurmus yumurtalı cocuklar seviyor diye melemen kızartma vs.. vs..düşünün
ugrasmıs hemen yapar eli piratik
bizde sıcak pide aldık gittik
torunlara yediriyor eşime enişteme yiyin yavrum lütfen diye diye önlerine ekmek uzatır hadi yaaa sundanda alın diye
hadi bu insana nasıl saygı göstermezsin
ve annem hep böyle bir gidersin yemek yedirmeden kaldırmaz önlüğü takar hemen mutfaga sunuda yiyin yavrum diye diye babamla ölürler bizlere
İste karsıdan bunu görmeyip tam tersi seyler görünce
ne saygıyı hak ediyor kv nede bişey
latiyya bu işler böyle canım ama anlamak istemeyen kocada anlamaz orasıda var
işte ben eşimi bundan seviyorum anlıyor yapılan hizmeti hörmeti canım benim
annemgilede babamada daha birgün saygısızlık yapmadı 9 yıllık evliym
ayak ayak üstüne atmaz gidince kenara oturur bizde böyle adet var bas köseye oturulmaz

gecen oturmamız vardı ablam cagırdı neyse oturduk arkadaslarla sohbet muhabbet gece 1.00 oldu ablam gitmeyin burda kalın dedi kaldık eşim kızım
gectik ablamlarla allahım kadıncagız bir masa kurmus hiç erinmez yazık cok emektar
hersey dört dörtlük kıyma kavurmus yumurtalı cocuklar seviyor diye melemen kızartma vs.. vs..düşünün
torunlara yediriyor eşime enişteme yiyin yavrum lütfen diye diye önlerine ekmek uzatır hadi yaaa sundanda alın diye
ve annem hep böyle bir gidersin yemek yedirmeden kaldırmaz önlüğü takar hemen mutfaga sunuda yiyin yavrum diye diye babamla ölürler bizlere
ayak ayak üstüne atmaz gidince kenara oturur bizde böyle adet var bas köseye oturulmaz
allah var eşim gerçekten çok iyi bir koca. ama aşırı duygusal. annesine asla saygısızlık etmedim. her zaman ağırlarım giderim falan. bizde yatırmak istemedim diyr çok üzülmüş. tamam çok şey istemedi belki ama kendimce nedenlerim vardı hala arkasındayım. az önce konuştuk dedim ki, sen ve ben bir aileyiz. ve bizim mutluluğumuz anne baba dahi olsa herkesten önce gelmeli. bu demek değil ki onları yok sayalım. ben seni kırıp annemi mutlu edemem.
eşim annesini bu şekilde mutlu etmek istemil ama mutlu etmenin binbir türlü yolu var. illa yatırınca mı kadın mutlu olacak. hem haklı, hem haksız. ben de hem haklı hem haksızım..

İnan cok haklısın.
Hic kimse durup duruken aa dur ben şunu sevmim ya demiyo.
Yani bunu ben anlatamiyorum.

Yani durup dururken olmuyo bazı seyler.
Ben saygi sevgi gormedigim birine yada birilerine sirf mevkilerinden, yaşından yada yakinlik akrabalik mertebeleri yuzunden sevgi gostermek zorunda degilim.

Yılan bile sıcaga akar tabiri vardir.

Ben oynayamam oynayanda kendi dusunsun.

Ben okadar saygisizlik gordum ki
Bu benin yasima olmasada insana saygidir.
Bizde buyuk insanin yaninda sigara icilmez, yatilmaz,bacak bacak uzerine atilmaz,sozu kesilmez.

Benim 2kaynimda benim yanimda uzaniyolardi yani herkes oturuyo bunlar uzaniyo hicde istiflerini bozmuyolardi.
Bu saygisizlikdir ben utaniyordum cikiyorum o odadan.

Yatacaksan defol git odana yat.
Ama gitmeyince gelmiyosun,yabanisin oluyo.

Ouf neler gordum,yasadim ne laflar duydum alenen acik acik.

İnsanlar tuhaflar.

allah var eşim gerçekten çok iyi bir koca. ama aşırı duygusal. annesine asla saygısızlık etmedim. her zaman ağırlarım giderim falan. bizde yatırmak istemedim diyr çok üzülmüş. tamam çok şey istemedi belki ama kendimce nedenlerim vardı hala arkasındayım. az önce konuştuk dedim ki, sen ve ben bir aileyiz. ve bizim mutluluğumuz anne baba dahi olsa herkesten önce gelmeli. bu demek değil ki onları yok sayalım. ben seni kırıp annemi mutlu edemem.
eşim annesini bu şekilde mutlu etmek istemil ama mutlu etmenin binbir türlü yolu var. illa yatırınca mı kadın mutlu olacak. hem haklı, hem haksız. ben de hem haklı hem haksızım..
kv su an beni kınamayacaklarını bilsem yüzüne dahi bakmam
bir gr insanlıgını görmedim
herkes tüm akraba ve köylüler ne cins insan bilirler ama yarın birgün ölse laf ederler
gene insanlık namına konusurum malesef ama birgün olsun hakkımıda helal etmem
aramızda cok bişey asla yasamadık eften püften ama
beni bunlar kırdı kalbim cok krırıldı
ölmeden eger anlarsa tabi bunları yüzüne diyecegm ama nerde benimki
su dünyada emin oluna ama eşi bulunmaz bisey psikolojisi bozuk

İnan cok haklısın.
Hic kimse durup duruken aa dur ben şunu sevmim ya demiyo.
Yani bunu ben anlatamiyorum.

Yani durup dururken olmuyo bazı seyler.
Ben saygi sevgi gormedigim birine yada birilerine sirf mevkilerinden, yaşından yada yakinlik akrabalik mertebeleri yuzunden sevgi gostermek zorunda degilim.

Yılan bile sıcaga akar tabiri vardir.

Ben oynayamam oynayanda kendi dusunsun.

Ben okadar saygisizlik gordum ki
Bu benin yasima olmasada insana saygidir.
Bizde buyuk insanin yaninda sigara icilmez, yatilmaz,bacak bacak uzerine atilmaz,sozu kesilmez.

Benim 2kaynimda benim yanimda uzaniyolardi yani herkes oturuyo bunlar uzaniyo hicde istiflerini bozmuyolardi.
Bu saygisizlikdir ben utaniyordum cikiyorum o odadan.

Yatacaksan defol git odana yat.
Ama gitmeyince gelmiyosun,yabanisin oluyo.

Ouf neler gordum,yasadim ne laflar duydum alenen acik acik.
al işte buyur
kayın bu hareketi yaparsa say bakalım bu kişileri
malesef üzülüyorumda kseke böyle olmasyadı keske bunlar yasanmazsaydı banada aklıbasında bir kv denk gelseydi
cok isterdim ama malesef

Markete cikmicim bugun vazgectim.
Yani para harcamicam.

Evimi supurdum
Bulasiklari makineye dizdim.
Yataklari toparla falan derken bi yemegim kaldi.
Onu yapicam.
Ne yapacagima karar veremedim ama henuz dusunuyorum.
Sabah 5 gibi cikicaZ.
Bugun halledim islerimi
Oglumu uyaninca anneme cikacak yarin.

Esim bugun araba bakmaya gitti galeriye.
Araba ariyo net bir model yok kafamizda
70-75bine kadar bakiyo.

Arabayi 35bine isteyen varmis begenirse hemen elden cikaracak.
Yani yine yeniden baslar bizim kredi ödemeler.

Bes'e 350tl yatirildi.

Bakalim yarin nekadar harcicaz.
Kahvaltiyi organizr etmisler 20kisi grup gidildigi icin 17.5tl mis
Mekani bilmiyorum ama nasil bir yer.
Safranboludaki kahvaltimiz cok guzel asma bahcesindeydi hava soguk kapali mekandir sanirim.
Öglen yemegi+teleferik vs masrafi olur.

Yarin yagmurlu gosteriyo Bursa
Bakalim nasil gecicek.

al işte buyur
kayın bu hareketi yaparsa say bakalım bu kişileri
malesef üzülüyorumda kseke böyle olmasyadı keske bunlar yasanmazsaydı banada aklıbasında bir kv denk gelseydi
cok isterdim ama malesef
Şans canım
Ama ondan bende yok işte.
Valla ne derlerse desinler ben gorusmuyorum.
Oylede kotuyum boylede.
Bari görusmiyimde kötü olayim.
Basim agrimaz en azindan.

zaten kimse dengi dengine düşmez eşimin amcasının hanımın üç oglu üç gelini var kadında saygıyı hörmeti bilir
onunda üç gelinide dandik mesela hiç insanlık bilmezler
hele en büyük gelini afedersin agzına y....r.kadıncagız gene ele güne karsı konusur iyi gelin muamelesi görür
bende saydım sevdim bir lafımız karsılastı diye
kötü oldum İSYAN ediyorum ne diyeyim kader

ev temizliğine başlıyorum. biraz geç oldu ama kahve keyfi yaptım:)
herkese güzel günler:) hakkımızda hayırlısı olsun her zaman

Back
X