Allah bir tutam insanlık bir tutam merhamet versin böyle olan büyüklere...Günaydın bizim kv bugün geliyor
Allah biliyor ya hiç istemiyorum
İçimden geelmiyor
Şu hasta halimle oturur yerinden kımıldamaz sinir oluyorum
Umursamıycam hiç
İki senedir kp şehir dışında habire bizde buda yada başka yerlerde geziyo koronoda olmuyo gezmekten
Benimde gelsin orucu burda tutsun
Ben de hastayım ya hasta dedim
Tabi kendi hasta değil
Rabbim hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin canım..ben normalde 6 gün çalışıyorum
ama resmi tatil ile pazar arası olan cumartesi leri de tatil.
4 gün çalışıcam diye sevinirken şuan hastanede ameliyat işlemleri ile uğraşıyorum.
Herşey nasip...
Yaaa Sabır çek canım.. Böyle anlayış insanlara sinir oluyorum.. Büyük küçük farketmez.. İnsan da biraz anlayış olur..Günaydın bizim kv bugün geliyor
Allah biliyor ya hiç istemiyorum
İçimden geelmiyor
Şu hasta halimle oturur yerinden kımıldamaz sinir oluyorum
Umursamıycam hiç
İki senedir kp şehir dışında habire bizde buda yada başka yerlerde geziyo koronoda olmuyo gezmekten
Benimde gelsin orucu burda tutsun
Ben de hastayım ya hasta dedim
Tabi kendi hasta değil
Benim kız köfte istiyo genelde herkestenSana katılıyorum canım.. Eve alınca evde olunca yeniyor maalesef..
Benim kızlarda çikolata hastası...Babaları alıştırdı maalesef..Çok iyi bişey gibi küçüklerken her eve gelirken alırdı..
Büyük kız koca kız oldu hala babasından çikolata ister
Küçük ablası kadar değil ama ara ara oda yiyor ..
O başka aburcburda çok seviyor
En iyisi almamak..Alırsan yiyorlar çünkü..Biz bile yiyosak
Amin Amin inşallah ya....Rabbim hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin canım..
Acil şifalar versin. Kolay bir ameliyat olsun inşallah..
aahahhaa senin kıza çok gülüyorum ben cimcime yaBenim kız köfte istiyo genelde herkesten
Babası kılıklı
Benimki de ramazanda ben gelirim bana hizmet edersin iftar sahur dediYaaa Sabır çek canım.. Böyle anlayış insanlara sinir oluyorum.. Büyük küçük farketmez.. İnsan da biraz anlayış olur..
Ramazan ayındayız mübarek..İnsan yeri geliyor bir çorbayla geçiştiriyor.. Ama evde büyük olunca mecbur bişiler yapıyorsun.. Rabbim kolaylık versin sana canım.. Umarım çok kalmaz..
Yasak var mı 23 nisanda?Günaydınlar herkese..Geldik bismillah bakalım..Hayırlı bir hafta olsun inşallah.
Sabah ohh bu hafta 4 gün çalışıcaz hevesiyle kalktımŞimdiden perşembe olsun diye bakıyorum:)
Sahsına münasır bi bebe.aahahhaa senin kıza çok gülüyorum ben cimcime ya
Mesai de vermeleri lazım o haldeYasak var mı 23 nisanda?
Yasak varsa anca biz calısmayız.
Resmi tatillerde gelin diyolar
Oh maşallah ona.. Ne güzel en azından faydalı birşey istiyor:)yerim yaBenim kız köfte istiyo genelde herkesten
Babası kılıklı
Canım hiç bilgim yok.. Bizim kamu olduğu için tatil olduğunu biliyorum sadece..Yasak var mı 23 nisanda?
Yasak varsa anca biz calısmayız.
Resmi tatillerde gelin diyolar
YUHH yaaa.. EE sizin tamamlayıcı özel sigortamı normal mi canım..Amin Amin inşallah ya....
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
güya özel sigorta karşılıyor adım attığın yer para.
Sabahtan beri 344 tl ödedim yok o yok bu...
500 tl de Pcr testi için istediler ben ve refakatçi me...
Onu devlette yaptıracağım Allahtan...
Parası olmayan ne yapacak, gerçek ten düşündürücü...
tamamlayıcı özel sigorta canımYUHH yaaa.. EE sizin tamamlayıcı özel sigortamı normal mi canım..
İyi ki sigortan varmış olmasa ne olurdu kimbilir baksana.. Özelde insanın iliğini kemiğini kemiriyor valla ya..
Ama çok tatllııı maşallah ona:)Sahsına münasır bi bebe.
Yani bizde 3. cocuk ailede,Alya gibisi değişiği yok
Biizmde var ameliyatlarda %100 karşılıyor.. Ayaktan tedavide de sadece muayene ücreti alıyorlar bizim..tamamlayıcı özel sigorta canım
normal sgk mda var
Ama çok tatllııı maşallah ona:)
2000 civarında da doktor farkı Para ödeyeceğim.Doçent farkı dediler...tamamlayıcı özel sigorta canım
normal sgk mda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?