• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben kullanmadigim icin ic özelliklerinden pek anlamiyorum o tabiki ic ozelliklerine dikkat ediyo ben disina bakiyorum
Yuksekasa ve hatchback seviyorum
Jeep e hic binmedim ama mutis seviyorum
Gecerken yanimizdan geciyor gönlumun efendisi diyorum

Esime 2gun kirala bee bari vicsansiz sabuha dedim.
Hayallerimin bari bi önden musvettesi olsun didim.
Ben de yüksek araba seviyorum..jip hangi marka olursa olsun hoşuma gidiyor..büyük ve yüksek olacak araba ;) Rabbim nasip etsin inşallah canim, hepimizin gönlüne gore versin ;)

no_name_ no_name_ canım benim ilk atandığım yıl bi arkadaş 10 bin kredi çekip bilezik almıştı.. yıl 2013.. bi yıl sonrasında ettiği kar faizinden fazlaydı..
Ben senin yerinde olsam her ay 750 liralık bankadan gram altın alırım aynı kredi ödüyormuşum gibi.. ama yapamıyorum dersen de mantıklı olabilir
Ben Nisan ayında kredi çektim geriye geçirebileceğim kadar bi para kalıyordu.. o yüzden Temmuz'dan beri aldığım zammı Yok sayıyorum.. hiç rahatlamayayım dedim, onunla gram altın alıyorum her ay.. inş 2017 zammını da Yok sayabilirim..

Slm kızlar
Dün dayanamadım herkes alışveriş yapmış bende netten aldım 2 yıldır netten kıyafet almıyordum
3 elbise 2 kazak 150 tl tuttu bakalım nasıl çıkacak beğenmezsem iade etcem
Biz de arabayı ilana verdik yeni araba bakıyoruz kredi çekecez araba için
Sattığımız arabanın parası ayrıca birikimden ayrıca kredi olck yani
Altını ev alacağım zmn bozduracam araba için gerek yok bence
2 yılda krediyi bitirmeyi düşünüyorum bakalım

Slm kızlar
Dün dayanamadım herkes alışveriş yapmış bende netten aldım 2 yıldır netten kıyafet almıyordum
Hakkinizda hayirlisi olsun cnm
Biter baslayinca bitiyo.
Yeterki alinsin.

no_name_ no_name_ canım benim ilk atandığım yıl bi arkadaş 10 bin kredi çekip bilezik almıştı.. yıl 2013.. bi yıl sonrasında ettiği kar faizinden fazlaydı..
Ben senin yerinde olsam her ay 750 liralık bankadan gram altın alırım aynı kredi ödüyormuşum gibi.. ama yapamıyorum dersen de mantıklı olabilir
Ben Nisan ayında kredi çektim geriye geçirebileceğim kadar bi para kalıyordu.. o yüzden Temmuz'dan beri aldığım zammı Yok sayıyorum.. hiç rahatlamayayım dedim, onunla gram altın alıyorum her ay.. inş 2017 zammını da Yok sayabilirim..
Ne aldin bakim sen hafta sonu?

Canim biz birikime ve altinlara dokunmicaz(toparlarsak 35bini buluyo birikim altinlarla birlikte) yeni alacagimiz arabayada muhtemelen 30-35bin gerekecek krediyle halledicek.

Kapalı olanlarla ilgili konustuk bizde dun
Ablalar kapaliydi ben acigim
Sizler her yerde buluyosunuz biz bulamiyoruz ve olanlarda pahali dedi.
Cidden biye pahali ki anlamadim
Misal kazak 20tl var normal boy
Bu biraz daha kapalular icin tunik vari olunca 50-60tl cıkiyo.
Ah ah birde ben anlasam :KK43:
Yaşadığım yer yüzünden her şey daha da pahalı zaten

Ne aldin bakim sen hafta sonu?
Bi tanecik çöp almadım pampa :dondurma:
Gittim senin monta baktım azcık sevdim.. beden fln kalmamış zaten heryer dağılmış mağazalarda.. sonra bi deri ceket buldum aman tanrım didim :KK45: ne kadar da mandalinalık bir ceket! Bi denedim beli kısa.. ben mi portakal oldum millet mi mini mini bilemedim.. seni uzaktan sevmek aşkların en güzeliiiii diyip çıktım gittim :KK53:

Slm kızlar
Darısı başıma pampişim
İnş içinize sinen bişi bulursunuz
Eski arabayı da bana sat Örtmenden temiz araba :KK54:

Aslında bana da mantıklı geliyor canim , bi bakayım, yılbaşına kadar bi karar vermiş olurum umarım ;) gram altın kuyumcudan da alınabiliyor mu ?

Hahahaaaa ay çok guldum..:KK66: tatlim benim derdim su biz kenara para atamiyoruz.ozellikle eşim sağolsun pek savurgan. Ben de dedim ki yahu kredi çekeyim, aylık maastan odeyelim, çektiğim parayı da altın alıp kenara atayim..aylık 750 tl gibi bi ödeme çıkıyor, kredi olursa ödenir ama aksi takdirde biz 250 tl bile koyamiyoruz kenara...
Kredi çekerek birikim yapılır mı? Diye google a yazınca Özlem Denizmen'nin videosu çıkıyor. Bir göz at istersen.

Bir ifade için 40 km uzaklıktaki bir jandarma karakolundan çağrıldım. Çok samimi bir avukat arkadaşım da aynı yere çağrılmış. Görünce telefon edip beni de götür dedim. Hem sohbet ettik hem de masrafsız işimi hallettim. Park sorunu yüzünden aracımı almamıştım bugün. Neyse ki arkadaşlarımda sonsuz kredim var. Birlikte gittik geldik.

Selams.
Oglumu biraktikdan sonra kirtasiyeye gidip resim ögretmeninin istediklerini aldim
7tl tuttu.
Markete girdin 1maydanoz 1dereotu, muz,mandalina,maya aldim 10tl ödedim.
Süt altim 2ser kiloluk gelmis bu sefer 4kg sut aldim 12tl
3tl lik de tarhana aldim denemek icin
Bakim tadi nasil.
Begenirsem alirim.

Bugunlük harcamalar boyle
10tl bide bozuklar kaldi.

Back
X