- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
Geçmiş olsun canım şimdi tam kollamalik zamanı Allah beterinden korusunSagolun canımlar.
Ust dudagi biraz sisti yavrimin.
Azcik icten yara oldu da bugun iyiydi.
Cok korktum agzinda kan gorunce cok yarildi sandim hastaneye gidelim dedim esime dikislik falansa diye
Ama kucukmus ben bakamadim esim bakti
Gecmiş olsun cnmSagolun canımlar.
Cok korktum agzinda kan gorunce cok yarildi sandim hastaneye gidelim dedim esime dikislik falansa diye
Yaaaa eveetHoşbuldum :) siz kasım annelerindeydiniz yanlış hatırlamıyorsam kızlarımız yaşıt
AA gecmis olsun
Sagolun kizlarGeçmiş olsun canım bir kere soğudumu insan zor oluyor ısınmak
Cok gecmis olsun, duse kalkar buyur derler ya cook dogruu. Allah beterinden korusunSagolun canımlar.
Benim bebisde uyumuyor ya, agliyor duruyor. Gazimi var anlamadimKiz hala uyumadi.
Esim uykum var dio adam hakli dun kizla 3 de uyumuslar iyi bari uyu dedim.
Kizla oynuyolar ama uyur o
Kiz kacda uyur mechul
Mama sandalyesinde ayaga kalkip dusen cok oluyor. Bizimkide kalkip duruyor.Gecmiş olsun cnm
Artık mama sandalyesinde filan bırakmayın
Onun tam yaramazlık zamanı masada barsak filanda bırakma çeker alır
Geçmiş olsun canım çocuk olunca yanına bişe alma iyi oluyor herşeyi yemiyor küçük çocuk hijyen açısından iyi oluyor ve rahat geliyor banada Allah şifa versin babanız aBugun valizleri hazirladim,yarin yolcuyuz ins.
Babam hasta olmasa biryere gidemem bu cocuklarla ama gormem laizm ne zamandir gormemisim..
Bugun esya hazirla ortalik toplama ile gecti,dunden yemek vardi yemekle ugrasmadim. Yol icin pogaca yaptim acikinca yeriz. Biryere ugrayip hastalik kapmayalim hasta yanina gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?