İyi geceler,
Kaç gündür yazamadım, bugün de uyuyakalmışım

Bir kaç gecedir uykudan kaç defa uyanıyorum kız için. sonunda fırsat buldum.
Geçen kızı doktora götürdüm öksürüğü için. Doktor boğazında ve ciğerinde bir şey olmadığını söyledi. Antibiyotik verdi. Sanırım onu uzun zamandır süren bu öksürük olayı için verdi bilemedim. İlaçları içirdik uyku arası halisinasyon görüyor gibiydi. Belliki ilaçlar çarpıntı da yaptı. Yine geç uyudum. Defalarca uyandım. Ablama sordum ventolini yarım ver kilosu az Elanın fazla gelmiş olabilir dedi. Ayrıca serum fizyolojik kat biraz ventolinin içine dedi. Öyle yaptık.
Öksürüğü yavaşladı.
Dün akşam da eşim bir arkadaşı çağıralım diyordu günlerdir hadi çağıralım dedim. Hem onların çocuk da alerjik doktoru falan konuşuruz dedik. Geldiler arkadaş sigara içiyor tabi doğal olarak öksürük arttı.
Neyseki bugün rahattı.
Dün Elayı arkadaşa bıraktım gittim yarım gramcık altın aldım. Altın düştü ama sorun değil zaten uzun zamanlık elimde tl kalmasın diye yatırım yaptım. 1 yarım daha alacağım paraları toparlayayım :)
Bende durumlar böyle harcamaları zaten hiç yazmayayım. En son getirden 30 tl indiririm vardı onu kullandım bugün. 20 tl de hepsiexpresten var onu da kullanırım birara.evin ihtiyacı bitermiii, bitmez. Şeker de almam lazım.
Pek tatlı yapmıyorum ama bugün canım nasıl istedi, regliyim ondan.
Bugün tartıldım 55.9 ı gördüm nihayet. Yıllardır göremediğim kilo. 54 e de düşsem hayır demem yaniii

Azimle devam