Geçmiş olsun canım omron kullandık biz babaanneye yıllarca iyidir o markaİyi geceler
Kızı uyuttum. Az internette gezindim :) şimdi buraya uğradım.
Sabah kahvaltı yapmamız 12 yi buldukız pişi hamur kızartmamı istedi. Onu yap mayalansın vs ancak. Sonra toparla nevresim değiştir. Robot süpürdü. Ben de standart günlük işleri hallettim. Sonra tansiyonum düşüyor gibi hissettim bu ara sık sık oluyor doktora gitmem şart. oturdum biraz. Tuzlu ayran içtim. Kıza telefondan babasını aramayı gösterdim. Bayılma falan olursa hemen telefonu alıp arıyorsun dedim. Tansiyondan hep korkarım. Çünkü genel olarak düşük tansiyonluyım. Bir şey olsa gözüm hemen kararır. İnşallah olmaz tabi de. Arkadaşa da evin anahtarını vermeyi düşünüyorum. Çünkü üst kilit kilitli biri yardıma gelse Ela açamaz. Tabi Allah korusun inşallah yaşamayız ama bugünlerde bir korku var tansiyondan dolayı.
O arada Kız film izledi. Arkadaş bahçeye inelim dedi. Saat 4 e kadar pırasa kavurdum. Kıza da mantı açacaktım.
Hava soğuktu. Arkadaşın kızı okuldan geldi. Eve döneceğiz. İlla bize gelin elayla oynayacağız. Ela da gelmeyelim dermi. İlla gidelim anne. Gezgin kızım. Gidelim eve yok. Onlar bizden önce girdiler blok kapısından. Arkadaş da kaç defa dedi yemek var evde Ela da yer. Neyse çıktık arkadaş nohut yapmış yediler. Nohut yoğurt.
Biraz oturduk eve döndük. Kızla oyunlar oynadık. Yağ satarım bal satarım. Başım döndü iki dönmeyegeç anne olunca böyle oluyormuş. Öğretmencilik oynadık
bu ara komşuculuğu bıraktık. Öğretmenciliğe döndük :)
Evde nohut kavurdum. Eşim yemek yerim dedi. Pırasaya yumurta kırdım. Yedik birlikte.
Akşam da onlar oynadı. Ama anne sende oyna. Babası diyor kızım anneyi rahat bırak yok bırakırmı
Bugün de böyle geçti
Bizdede oyuncak günü var pahalı şeyleri yollayamiyorum bende isteyen olur bazı ailelerin durumları çok iyi değil zaten aidat 120 TL bizde misal gününü geçiren aileler oluyor ogretmen utana sıkıla yazıyor birde oğlun geçen ddi oyuncak gününde bir arkadasi ozmo oyuncağı var onu getiriyor ddi acaba oyuncağı yokmu dfim üzüldümGünaydınlar
Dün kız 22.30 da uyudu.Emziksizlikten düzenimiz sastı
Dalamıyor cocugum
Kalktım yemek yedim o saatten sonra.
MaVİ günü bugun dediler bizim zaten giyinmemiz sorun.
Aglaya aglaya giydirdik yine
Gün gecmyorki benden yeni bi oyuncak istemesin
Bu sefer istediği bebek 1100 tl
Tabiki almam.
Baby Alive spagetti yiyenmis.
Ya bu pahalı oyuncakları neden yolluyor okula aileler
Gösteris olsun diye düsünüyorm yani artk,
Alan var alamayan var.
Konuscam bu konuyu.
Ben sıkar alırım ama oyuncak zaten götürmek yasak
Sabah aglamasın diye aileler izin veriyor sanırım
Anne Melisanın bebegi spagetti yiyo bana da ondan alaar mısın diyo aksm
Alaar mısın yalnız
Alarız kızım dedim sonra bi fiyata baktım ben sok!
 ama geçen biri bı oyuncak getirmiş söyledi bizimki ister gibi oluyordu benzer biseyi var almadım anlattım niye almadığımı
ama geçen biri bı oyuncak getirmiş söyledi bizimki ister gibi oluyordu benzer biseyi var almadım anlattım niye almadığımı 

gelince duşa kabin lavabo klozet yıkadım küçük wc yi temizledim duşakabin sirke bulaşık sabunu ile yıkadım cillop gibim oldu
gelince duşa kabin lavabo klozet yıkadım küçük wc yi temizledim duşakabin sirke bulaşık sabunu ile yıkadım cillop gibim oldu namaz kıldım az buralara bakım ddim kahve içiyorum hem
namaz kıldım az buralara bakım ddim kahve içiyorum hem ev ne sessiz kuşum olmayınca bugün yaşlılar günü için etkinlik olcak tesbih kıyafet vs yolladik velilerle
ev ne sessiz kuşum olmayınca bugün yaşlılar günü için etkinlik olcak tesbih kıyafet vs yolladik velilerle 

Unu da belki yarın getirden alırım. 30 tl indirimim vardı. Hala geçerli olursa..
 Unu da belki yarın getirden alırım. 30 tl indirimim vardı. Hala geçerli olursa..