Bilmiyorum ama bukadarda düşüncesizi yok yani benim tanıdığım annemden başka.Annemle akraba mı acaba annen lelli
50 tlye 1 paket bez alamazlar sacmalamasın:SSelammm
Hayırlı cumalar
Sabah sabah annemi gömmeye geldim.
Annemin Bi akrabası var yakın bir semtde oturuyor.
Bugün ona gidicez gelini doğum yaptı o da orda olcak hediyesini veririz dedim.
Ik mık yaptı.
Anne onlar geldi dedim kıza istemiyor vermek.
Vercen 2 kuruş seni fakir mi edecek ya sanki yok.
50tl koyarım diyor.
Hep böyle yapıyor yani hediyelesme, birine Bi katkım olsun falan istemiyor sanki.
Misal ben birine bisi aliyorum ya anneme söylemiyorum banada söyleniyor.
Niye ona buna bisi alıyorsun, paranı tutsana vs vs
Yahu alip da milyarlarmı harcıyorum paranın kazancının zekatı olarak düşün diyorum.
Ki benim eşim zaten sülalesine fazladan yedirdiginden veriyoruz fazlasıyla.
Ramazanda falanda asla birine bisi alım vs almaz.
Hiç öyle düşüncesi yok.
Misal 8bin TL para aldın 500tl hayır yapsana.
50tl verecek ya şaka gibi millet güler akrabası Bi de.
Bilmiyorum bana tuhaf geliyor.
Ben kızın kuculenlerden 2 poşet verdim.
1 poşet daha goturcem bugün.
Kiz daha doğum yapmadan alt üst takımda aldım geldiklerinde verdim kıza hamileydi
100tl zarfa koyup bırakırım gidince.
Hatta bez almayı düşünüyorum bakım online fiyatlara falan.
Giderken marketede uğrarız meyve bisiler alırım.
Annemin bu düşüncesizligi bana tuhaf geliyor.
Ben arkadaşlarıma giderken asla eli boş gidemem ki karşılıklı yani onlarda öyledir.
Misal teyzeme gitti çocukların eline verseydin 50ser lira bari dedim hiç oralı değil.
Çıkıp hediye alıp eline vericem 50tl ne ya ayiptir
Allah kabul etsin canim simdidenHepimizin cuması ramazanları mübarek olsun. Çok şükür bir ramazana daha ulaştık rabbim tekrarını nasip etsin Sabah sabah herkes evden gidince başlıyorum işlenmeye ama bu gün annem-babam için mutfaga girdim. Paskalye çöreği, tuzlu kurabiye, un kurabiyesi eşimede elmalı turta yaptım. Evi süpürdüm, paspas attım. Tam herşeyi yoluna koydum dedim lavabo su akıtıyor mutfagın laminantlarına kadar inmiş mutfak su içinde hemen suyu bezle aldım dolabın içini boşalt temizle evde lavabo açıcı vardı önce bir poşet döktüm açılmadı bir poşet daha döktüm açıldı çok şükür. Arkadaşımın eşi okul da müdür fakir ailelerin çocukları var kızların kıyafetlerini yolluyorum onlara ayakkabı bot terlik neyi giymiyorlarsa oraya gönderiyorum hazırlamıştım treçkotları vardı gece elbiselerini okulda mezuniyet gecelerinde giyiyorlar güneş gözlükleri de var dedim çok mutlu olurlar dedi onlarıda hazırladım ayakkabılar temizdi ama onları da sildim. Annemlere yiyecekleri hazırladım amcam bekar yaptıklarımdan ona da koyuyorum Eşim işten gelince çıkıcaz. Akşam eşim para verdi bende de vardı biraz bir çeyrek aldım 1500 tl bankadan da 1 gram aldım 917 tl market yaptım lavabo açıcı bile bimde 10 tl markete 87 tl bıraktım 400tlde fitremizi ayırdım anneme veriyorum o veriyor.
Allahtan maaşı veriyo bu kadar gamsız insanlar yaGünaydınlar
Sabah bi geldim ofis su icinde:S
Yukardan sızmıs.
Ben böyle rahat insan görmedim
Su basmıs diyorz kadına,cek pasla alalım diyo
La su basmıs su ne cek pası
Arka sokaktan gelip bakmadı is var dıye
Senin ekmek teknen ya burası
Kpderi 70 yasında adam su attı bizle.
Heryer patlamıs
Bide arıyo beni var mı bisey hersey yolunda mı diyo?
Party yapıyoz yolunda cok gel dicektim!
İs var deseler dogmazmıs kadın!
Mezaramı götüreceksin derler ya o misal. Anlattığına göre annenin maddi durumu kötü de değil. Niye böyle yaparki. Bazen de işte düşüncesizlik oluyor.ben de görüyorum bazen ailede akraba arkadaş vs.Selammm
Hayırlı cumalar
Sabah sabah annemi gömmeye geldim.
Annemin Bi akrabası var yakın bir semtde oturuyor.
Bugün ona gidicez gelini doğum yaptı o da orda olcak hediyesini veririz dedim.
Ik mık yaptı.
Anne onlar geldi dedim kıza istemiyor vermek.
Vercen 2 kuruş seni fakir mi edecek ya sanki yok.
50tl koyarım diyor.
Hep böyle yapıyor yani hediyelesme, birine Bi katkım olsun falan istemiyor sanki.
Misal ben birine bisi aliyorum ya anneme söylemiyorum banada söyleniyor.
Niye ona buna bisi alıyorsun, paranı tutsana vs vs
Yahu alip da milyarlarmı harcıyorum paranın kazancının zekatı olarak düşün diyorum.
Ki benim eşim zaten sülalesine fazladan yedirdiginden veriyoruz fazlasıyla.
Ramazanda falanda asla birine bisi alım vs almaz.
Hiç öyle düşüncesi yok.
Misal 8bin TL para aldın 500tl hayır yapsana.
50tl verecek ya şaka gibi millet güler akrabası Bi de.
Bilmiyorum bana tuhaf geliyor.
Ben kızın kuculenlerden 2 poşet verdim.
1 poşet daha goturcem bugün.
Kiz daha doğum yapmadan alt üst takımda aldım geldiklerinde verdim kıza hamileydi
100tl zarfa koyup bırakırım gidince.
Hatta bez almayı düşünüyorum bakım online fiyatlara falan.
Giderken marketede uğrarız meyve bisiler alırım.
Annemin bu düşüncesizligi bana tuhaf geliyor.
Ben arkadaşlarıma giderken asla eli boş gidemem ki karşılıklı yani onlarda öyledir.
Misal teyzeme gitti çocukların eline verseydin 50ser lira bari dedim hiç oralı değil.
Çıkıp hediye alıp eline vericem 50tl ne ya ayiptir
Geçen sitedeki onur markette roka 2.95 tl di. 2 demet aldım o fiyata buluncaOğlana pizza yapicam hamuru yogurim atim kenara.
Pilav ve yayla çorbası var elde.
Tavuk sote yapım bugünde.
Pırasa yapicam kendime.
Canım bol havuçlu limonlu pırasa istedi.
Roka baktım bulamadım.
Yine roka perileri geldi bana bu ara.
Roka salatasina taktim.
Eksi eksi gören as eriyorum zannedecek sürekli Bi eksi arayisindayim.
Dün eşime arka odaların camını sildirdim dıştan
Akşam resmen duramadım.
Tırstım ben silerken iyi silemedim sagolsun sildi.
Dıştan kolay ve tirsmadan silmeye çözüm bulmam lazım.
Öyle fircalara bez dolamayla olcak iş diil.
Bende korkuyorum.
Çözüm bulsunlar ya ama ucuz çözüm
Sürekli gözüme batiyolar zebrayi açınca.
Kız hala uyuyo bu arada ben şok.
Dün aşırı yoruldu ama hiç oturmadı ben bile şaşırdım enerjisine.
Oysa battaniye falan götürmüştüm arabasında kesin uyur diyordum çok sevindi kuşum ya.
Ordan oraya koşturdu.
Bisiklet alicaz, kardeşimde scooter bakiyo 3 teker alalım diyo binemiyor henüz ama dün çok heves etti sürdüm biraz bindirip.
Eşime diyorum artık istemeye başlar bisiklet, paten, scooter, akülü falan.
Görünce binmek istiyo hemen.
Siginaga bırakmışlar bisiklet akulu falan oraya inince nasıl seviniyo☺
Ben de biraz uzunca kollu diye aldım sweeti kısa kollu çıktıSelamm
Güya indirimden aldım diye sevdiğim tshrtler geldi
Kısanın kısası bunlarda anacım
Yok taytla giyilir yok kalça kapatiyo yorumlarına dosicem öyle iade edicem.
Bi yanıltmayin yahu
1.50 ve altı mi yazdı onları acaba
Bildiğin düdük gibi
İade.
Hakmara girdim wc kağıdı bitmişti 12li 34 TL püfs
Yagdanlik aldım 759256. Yagdanlığım resmen umarım bu damlatmaz, kız alanlar 2. Aldı çok memnunlar dedi haydi bakalım.
Pırasa, kraker aldım 64tl baydim geldim.
Evden çıkınca paralar gidiyo valla
Allah kolaylık versin canım. Hayırlı olsun.haftasonu tasiniyoruz lellicim .cok borca attim bir el atin bana .tasinmak cok zormus valla
Ben Trendyol cüzdanımda birikim yapıyorum ama kocişin haberi yok. Karttan fazladan yüklüyorum. Artanlar birikiyor.Trendyol 200tl 100tl kupon vardi bugün son
2 tshrt oğlana 1 esofman alt aldim 126tl 9tl cüzdanımda var
117tl çekti
Bakalım şansıma tshrtler gzl çıkar umarım en azından esofmanlarla falan giyerim bu yaz.
40tl falan gelmiş oldu sansima artık olmadı iade
Evet hayır işleri aslında o kula nasip onun kısmeti olan bisi.tr_lelli canım benim annem çok dağıtır vermeyi sever. Ama akrabalara değil daha çok komşularına eski arkadaşlarına verir. Maaşını alınca da her ay ufak yardımlar hep yapar ama bize asla söylemez sadece etraftan duyarım. Bana sorar ama ben her yaptığımı anlatmam çünkü bir daha ki sefere şurda şu var ona verelim dedi bende ondan sonra söylemedim Sen kime istersen yapıyorsun bana da teklif etme diyemiyorum herkes şahsına münhasır. Ben takılmıyorum artık çünkü anneme uyarsam ben sonra kendi ayarlarıma zor dönüyorum kafası farklı çalışıyor
Allah bereketlendirsin inşallah.Hepimizin cuması ramazanları mübarek olsun. Çok şükür bir ramazana daha ulaştık rabbim tekrarını nasip etsin Sabah sabah herkes evden gidince başlıyorum işlenmeye ama bu gün annem-babam için mutfaga girdim. Paskalye çöreği, tuzlu kurabiye, un kurabiyesi eşimede elmalı turta yaptım. Evi süpürdüm, paspas attım. Tam herşeyi yoluna koydum dedim lavabo su akıtıyor mutfagın laminantlarına kadar inmiş mutfak su içinde hemen suyu bezle aldım dolabın içini boşalt temizle evde lavabo açıcı vardı önce bir poşet döktüm açılmadı bir poşet daha döktüm açıldı çok şükür. Arkadaşımın eşi okul da müdür fakir ailelerin çocukları var kızların kıyafetlerini yolluyorum onlara ayakkabı bot terlik neyi giymiyorlarsa oraya gönderiyorum hazırlamıştım treçkotları vardı gece elbiselerini okulda mezuniyet gecelerinde giyiyorlar güneş gözlükleri de var dedim çok mutlu olurlar dedi onlarıda hazırladım ayakkabılar temizdi ama onları da sildim. Annemlere yiyecekleri hazırladım amcam bekar yaptıklarımdan ona da koyuyorum Eşim işten gelince çıkıcaz. Akşam eşim para verdi bende de vardı biraz bir çeyrek aldım 1500 tl bankadan da 1 gram aldım 917 tl market yaptım lavabo açıcı bile bimde 10 tl markete 87 tl bıraktım 400tlde fitremizi ayırdım anneme veriyorum o veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?