Küçük Düşün Büyük Olsun!

Annemle akraba mı acaba annen lelli
Bilmiyorum ama bukadarda düşüncesizi yok yani benim tanıdığım annemden başka.
Asla öyle ince düşünceleri yok.
Kimse benden bisi beklemesin ben kimseden bisi beklemiyorum kafasında.
O kadin kirada gelini kirada ne bilim ufakta olsa katkımız olsun.
Bi işi görülür
Annem korkusuna bende pek bisi alamıyorum.
Aslında erzagin birini onun için alabilirim aklıma gelmemişti.
Annem söylenir şimdi alsam.
Istemiyo kadın çok mu paran var diyo
Yok ama belki öyle bereketlenecek.

50 tlye 1 paket bez alamazlar sacmalamasın:S

Günaydınlar
Sabah bi geldim ofis su icinde:S
Yukardan sızmıs.
Ben böyle rahat insan görmedim
Su basmıs diyorz kadına,cek pasla alalım diyo
La su basmıs su ne cek pası
Arka sokaktan gelip bakmadı is var dıye
Senin ekmek teknen ya burası
Kpderi 70 yasında adam su attı bizle.
Heryer patlamıs
Bide arıyo beni var mı bisey hersey yolunda mı diyo?
Party yapıyoz yolunda cok gel dicektim!
İs var deseler dogmazmıs kadın!

Hepimizin cuması ramazanları mübarek olsun. Çok şükür bir ramazana daha ulaştık rabbim tekrarını nasip etsin Sabah sabah herkes evden gidince başlıyorum işlenmeye ama bu gün annem-babam için mutfaga girdim. Paskalye çöreği, tuzlu kurabiye, un kurabiyesi eşimede elmalı turta yaptım. Evi süpürdüm, paspas attım. Tam herşeyi yoluna koydum dedim lavabo su akıtıyor mutfagın laminantlarına kadar inmiş mutfak su içinde hemen suyu bezle aldım dolabın içini boşalt temizle evde lavabo açıcı vardı önce bir poşet döktüm açılmadı bir poşet daha döktüm açıldı çok şükür. Arkadaşımın eşi okul da müdür fakir ailelerin çocukları var kızların kıyafetlerini yolluyorum onlara ayakkabı bot terlik neyi giymiyorlarsa oraya gönderiyorum hazırlamıştım treçkotları vardı gece elbiselerini okulda mezuniyet gecelerinde giyiyorlar güneş gözlükleri de var dedim çok mutlu olurlar dedi onlarıda hazırladım ayakkabılar temizdi ama onları da sildim. Annemlere yiyecekleri hazırladım amcam bekar yaptıklarımdan ona da koyuyorum Eşim işten gelince çıkıcaz. Akşam eşim para verdi bende de vardı biraz bir çeyrek aldım 1500 tl bankadan da 1 gram aldım 917 tl market yaptım lavabo açıcı bile bimde 10 tl markete 87 tl bıraktım 400tlde fitremizi ayırdım anneme veriyorum o veriyor.

tr_lelli canım benim annem çok dağıtır vermeyi sever. Ama akrabalara değil daha çok komşularına eski arkadaşlarına verir. Maaşını alınca da her ay ufak yardımlar hep yapar ama bize asla söylemez sadece etraftan duyarım. Bana sorar ama ben her yaptığımı anlatmam çünkü bir daha ki sefere şurda şu var ona verelim dedi bende ondan sonra söylemedim Sen kime istersen yapıyorsun bana da teklif etme diyemiyorum herkes şahsına münhasır. Ben takılmıyorum artık çünkü anneme uyarsam ben sonra kendi ayarlarıma zor dönüyorum kafası farklı çalışıyor

Allah kabul etsin canim simdiden

Allahtan maaşı veriyo bu kadar gamsız insanlar ya

İyi geceler herkese,
Hayırlı ramazanlar
Çok bakamadım. İş güç.bahçe bisiklet.
Bugün de arkadaş bendeydi. O çıkarken de çıktık. Bisiklet sürdü ela bahçede. Bugün akşama yemeği vardı hamburger istedi. Söyledim. Onu yedi.ben de Yemek canım istemedi. Oruçta abur cubur yiyemeyeceğim akşam dibine vurdum. Diyet kaç günlerdir. Çok yemiyordum.
Dün tatlı yapmıştım onu da gömdüm. Ramazanda veririm inşallah kiloları.
Bugün evin son temizliğini de yaptım. Ramazanda zor olacak.. Ela tabi yerlere oyun hamurunu parça parça dökmüş yapıştımı çıkmıyor da. Kaç defadır diyorum masanda otur oyna yok illa heryere serpiştirecek kızınca da ‘ anne artık susarmısın kalbim duracak gibi oluyor sen konuştukça’ diyor..
Bugün lcw den aldığım siparişler geldi. Elaya aldığım bluzu çok beğenmiştim az kısa gibi. Bu bahar giyer sonra giyemez diye düşündüm. Benim eşofman içi az polar sıcak olur buralarda. Üst sweet yakışmadı hepsini mağazadan değişim yapacağım. Bakalım inşallah içime sinen birşey bulabilirim mağazada. Yarın giderim avm ye büyük ihtimal.
Dün eşimle konuşuyoruz. Dedi ancak anneye kardeşin düğününde gidebiliriz. Ben de dedim, ben ramazanda anneme kurbanda babaya gidelim diye düşündüm dedim. O da dedi bir gidiş geliş ne oldu çok pahalı. Öyle deyince ben de dedim, eee hazıranda izine çıkayım biryerlere gidelim diyorsun o bedavamı dedim :) o farklı tatile gidelim diyorum biryerlere dedi. Ben de bayramda ailelerle olmayı seviyorum. Heleki şu istanbulda evde bayramda çok boş geliyor bana. Ben demesem ela diyecek zaten götür diye
Neyse öyle kaldı konuşmamız. Gündüz aramış bayram için ido biletini alalım şimdiden saat kaça alayım. Cuma gecesi çıkalım dedi. C tesi de olur dedim
Kısmet bakalım.zaten tatile ağustosta çıkacağız.

Mezaramı götüreceksin derler ya o misal. Anlattığına göre annenin maddi durumu kötü de değil. Niye böyle yaparki. Bazen de işte düşüncesizlik oluyor.ben de görüyorum bazen ailede akraba arkadaş vs.
Olmayana lafım yok ama varsa verki Allah da sana versin.

Geçen sitedeki onur markette roka 2.95 tl di. 2 demet aldım o fiyata bulunca maydanoz ondan pahalıydı.evde saksılardamı yetiştirsek mi ne.
Silvanın yer silme mopu var hem çekpas gibi kullanıyorsun. Dönerli. Cam için bezi takma delikleri var. Ben onunla silmiştim rahat oldu. Düşün 18. Kat. Hiç sandalyeye çıkamam. Kurtarıcım oldu.

Ben de biraz uzunca kollu diye aldım sweeti kısa kollu çıktı resimdeki manken mümkün değil kolları kısa olamaz.

Ben Trendyol cüzdanımda birikim yapıyorum ama kocişin haberi yok. Karttan fazladan yüklüyorum. Artanlar birikiyor.
Diyim de bana aylık maaş yüklesin oraya

Selamm herkese iyisahurlar.

Rabbım bir Ramazan-ı Şerife daha ulaştırdı çok şükür
Anneannem geldi aklıma
Geçen ramazan oruç tutma demisti herkes kızmıştı ona o tutmuştu son Ramazaniymis
Rabbım yenilerine ulaştırmayı nasip etsin.
Ramazanın feyzi, bereketi, bolluğu üzerimize olsun.
Evimize nur dolsun inşallah.

Teheccüh namazımı kıldım çok şükür nasip oldu.
Kahvaltilik yumurta falan yaptım bismillah dedik başladık mübarek ayın ilk gecesiyle.

Dün sabah kizla aylaklik yaptık.
Öğlen annemin kuzenine gidicez diye, saat 11.30gibi arkadaş aradı kiz illa tutturmus Aya Aya diye
Sizden gittiğimizde beri Aya sayıklıyor dedi.
Bana hediye alamamış geldiği gün cuma saatine denk gelmişti onu kafasına takmış
Ya saçmalama dedim, bisi vercem kapıdan dedi o sebeple aramış dedim gel Bi kahve içelim.
Yoldaymis aradiginda zaten geldi kahve içtik kızlar oynadı biraz.
Dedim 2 gibi cikicaz k.bakma kadın zaten kapıdan dönecekti
O gitti hazırlandım hemen.
Çıktık bi dolmus hattı var ordan geciyo ve boş oluyo ona bindik
Alya sasirdi ilk başta bizi durtuyo herkesi tek tek gosteriyor falan sonra sıkılmaya başladı.
Ayağını vurmaya başladı ses çıkarıyor tak tak yapmadanda anlamıyor.
Şoför kim yapiyo sesi diye seslendi arkaya
Dedim cocuk yapiyo anlamiyo küçük henüz
Herkes gergin valla herkesin surat asik herkes Bi oflanma poflanma modunda.
Uzun bir süre dolmuşa fln binmem sanirim en temizi metro.
Kızın arabasınida almıştım yanıma inince arabasına koydum.
Az Bi yürüme mesafesi vardi inince hemen uyudu.
Fırına falan girip bisiler aldık.
Meşrubat kurabiye falanda aldık.
Akşam 7ye kadar oturduk eşim gelip aldi bizi güzel oldu ya 2 sohbet muhabbet.

Bebis henüz 2 aylık falan hiç ama hiç özlememişim küçük bebek
Hiç durmuyo ne yerde ne kucakda kızda bana soruyo abla nezaman düzelir diye
Valla yürüyüncede başka sıkıntı gözünü korkutmimde dedim.
Ben kızın arkasında dolaşmaktan yani uzun uzadıya sohbete nail olamadim
Ucundan köşesinden
Kedileri var onlarla biraz oyalandi.

Evet hayır işleri aslında o kula nasip onun kısmeti olan bisi.
Yazdıktan sonra bende pişman oldum niye söylüyorum ki benim soylememlemi yapacak sanki diye.
O ona nasip olmuyor demek artık öyle düşünüyorum.

Allah kabul eylesin sizinkini inşallah.

Allah bereketlendirsin inşallah.

Benimde dayım geliyor hep aklıma yakında degiliz keşke yakın olsak yaptıklarımdan bende koysam yedirsem.

Slm bacımlar
Hayırlı ramazanlar tekrardan.
Sabah kpder kızı aldı gelip saolsun
2-3 kez konustuk iyi keyfi yerinde ,aramayın artık dedi kvdem kfldflfdlk
Okulu da böyle arıyonuz mu diyo kadın
Ben kapıyorum babası arıyomus
Görümcemin oglu falan var oynuyoırlarmıs
AKsamdan poset yaptı kendine genc kız
Milyorluk bir bim poseti yaptı cocuum
ALya dedim onları unutursan hic bana gelme oyuncak bebek diye
Lol bebekler ,barbie setleri hepsini topladı götürdü
Bakalım geri ne gelcek:)
Aksm iftara ,Mercimek corbası
İZmir köfte+pilav
sigara böreği
kabak tatlısı menümüz
Kabak tatlısını dün yaptım
Ama canım serbetli tatlı da istiyor,giderken alcam biraz
Babam iftariyelik alır her sene saolsun
Kuru incir,hurma,kayısı flaan
Biseyler aldım onları bırakcam dedi aksm üstü sana.
Hurma almamıstım daha iyi oldu kesesine bereket.
Koci de arkadasından eski kasar almıs 1 tekerlek dün.
Kendileri yapıyomus güzeldi begendik
Tereyag da siparis etcek onlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…