İyi geceler herkese,
Geldim yine gece yarısı.dün uykusuz kaldım. Ama uyudummu tabiki uyuyanadım.
Teyze dayı öğlen gitti. Annem 100 tl bırakmıştı fitre niyetine teyzeye verirsin demişti. Eşim de bizden de 200 ver dedi. Verdim. Dayı da Elaya 100 tl bırakmış. Teyze de ben de 50 tl bırakayım Elaya dedi. Aldım verdim gibi oldu

Neyse onları bıraktık biz cevahir avm ye geçtik. Kıza ayakkabı bakalım bayram için dedik. Eşim beğenemedi. Kalitesiz diyor. Ayakkabıcı olunca. Hakiki deri çalışıyorlar. Çoğu markaya ayakkabı üretiyorlar. Normal ayakkabıları beğenmiyor.online satışa da başladılar bayağıdır. Neyse ayakkabı alamadık, kıza güneş gözlüğü aldık 125 tl.
Yorulduk eve döndük. Tabi avm de kızım gel şunu yapma bunu yapma. Bence abartılacak şeyler değildi. Eve geldikten sonra Ela tabletten birşey izlemek istedi. Fena da uykum var. Tablet yok bugün beni dinlemedin dedi. Koci uyudu. ben kızla 2 saat kadar oyun oynadım.
İftar yaklaşıyor, yemeğim vardı . Mutfak toplu değildi. Onu toparla makinayı boşalt masa yemek hazırla. O arada kız istedi izlemek izle ama bir tane dedim.
Sonra yok izlemeyeceksin sen bugün beni dinlenedin. Hemen zaten yedirenkkk izletme. Ben de kociye dedim. Bu işler uyuyup tv izlemekle olmuyor o zaman ben burda iş yaparken oynaki o da izlemesin dedim

illa kociyi gömeceğim.
Tabi o ağzını açıp birşey diyemedi.
Yemek yedik. Sonrası belli çay kahve faslı. Kız uyudu saat 23:30 gibi. Biraz oyuna daldık. En son çok uykum var anne dedi. Bayıldı.
Ben de ilaç içtim. Eladan bana da geçti hastalık. Burun akıntısı vardı onda. Bende de aynı biraz da boğazımda batma var. Gargara yapsammı bilemedim. Oruç da tutacağım. Susatabilir. İlaç da iyice kafamı döndürdü yine. Ahh bu soğuk algınlığı ilaçları. Resmen sarhoş ediyor beni.