Küçük Düşün Büyük Olsun!

Lellim bizde peugeot 3008 istiyoruz ama sadece istek bizim ki ve ikinci el istiyoruz nasip diyoruz. Sizin maşallahınız var anlattığın gibi eşinde birikim yapmış bizde eşim aileden görmediği için birikim yapmaz bana verir veya paradan biraz kalınca ne yapalım der bana sorar ama sizin adınıza çok sevindim güzel yolculuklarınız olsun ailecek inşallah.
babyloading87 babyloading87 baby canını sıkma kendinde ne eksikse başkasında onu görünce kendi eksikliğini dile getiriyor, ama bence ufak bir arızayı da hak ediyor, çünkü kendi haklılığını ispatlıyor böyleleri karşıdan bir sıçrama görmedikçe.
citl citl geçmiş olsun citlcim.
yedirenk79 yedirenk79 geçmiş olsun yedirenkcim.
Sağol canım

Günaydınlar
Dün azcık asaplarım bozuldu.
Aslında bozulmuyorum böyle seylere ama bosluguma geldiyse demek.
Ark.var bizim gruptan.
Kardesimin oglanın okulda ögrtmen.
23 nisanda karsılasmıslar iste ablan napıyo falan ?
İyi demis kızda calısıyo napsın demis kardesim?
Onda da ne calısma isteği var,bak hala calısıyo demis(kendi napıyosa fdkmlgfkfgk)
Görüyorm cocuk hep babasında vala demis.
Kardesim de enistem bırakmıyo kızı,ben dedim kac kere getir diye ama bırakmıyor demis.
Esi vardı bozamadım abla,okula gideyim bi bozcam onu dedi :)
Dedim bosver,kendi oglu 4 aylıktı,annesi sadece h.sonu evine gidiyordu yatılı kalıyordu oglana bakmak icin.
Calıstı.
Cünkü kocası calısmayı sevmiyor.
10 senedir hep gir cık yapıyo kız bakıo evi.
Biz de üzülüyorz demek üzülmemek lazımmıs.
2 senedir market kartı verdirttiryrm kardesime .
Ramazanda ilk ona veriyrz.Destek olsun.
Ev gecindiriyor diye.
Ama demek yapmamak lazımmıs.
Kalbimi karartmıcam ama gercekten üzüldüm.
Kadının kurdu kadın.
Ben evde otursam sana ne faydası var,sen mi vereceksin ekmeğimi?
Yada benim esim cocuguna vakit ayırıyorsa seni niye rahatsız ediyor bu?
Ben herkesten duydum bu lafı,kvdemden anneme kadar.
Cocuk babasını daha cok görüyr diyorlar durup durup.
Babası bir kere demedi böyle bisey kızarım ederim ama hayatta demez.
Biliyor cünkü cocuguma ayırdıgım vakti,özeni,emegi.
Yasııtım biri söyleyince üzüldüm.
Çalışmak istiyorsundur, çocuğun için çalışıyorsundur. Yorum yapmak ne haddine.
Sanki rastgele birine bıraktın çocuğu ve bırakıp keyfi gezdin. O nasıl bir ifade.
Babası ilgileniyor, niye batıyor o insana anlamadım. Çekememezlik bence

tr_lelli tr_lelli hayırlı uğurlu olsun arabanız tekerinize taş değmesin ☺️
babyloading87 babyloading87 ne boşboğaz insanlar var şu dünyada. nazenin9320 nazenin9320 dediği gibi kendinde eksik olan birşeyi sizde görünce, bir de ailenizden destek alınca zoruna gitmiş olmalı. Bir kadın bir anne nasıl başka bir kadını yaralamak için böyle umarsızca konuşur hiç anlamıyorum. Ben okuduğum kadarıyla çok imreniyorum açıkcası sizin aile yaşantınıza, benim eşim de kızımla eskiden cok güzel ilgilenirdi benden daha iyi bir ebeveyn olduğunu düşünürdüm zaman zaman, artık eskisi gibi sakin biri değil. Kaldı ki özellikle kız çocuğunun babasıyla arasındaki bağ çok önemli. Şimdi bir erkek tarafından nasıl sevileceğini en güzel şekilde öğreniyor ilerde hayatına alacağı kişiyi de ona göre seçecektir. Ben hem sevdiğim hem uyuz olduğum her huyu babama benzeyen biriyle evlenmişim misal 😂 güzel kalbini hiç üzme değmeyecek insanlar için Allah ona da yuvasında huzur mutluluk versin başkalarının mutluluğu dert olmasın

Eveet ne zamandır gelemiyordum çünkü gün boyu yatıyodum ya da alışverişe çıktım kızımın 23 nisan ve bayramlık alışverişleri için. Allahın gücüne gitmesin de bu ramazan çok halsizim hiç elim kolum işe kalkmadı. Geçen cumartesi halıları vermiştim onlar geldi ama sermedim daha. Bugün hem oturma odasındaki hem de balkondaki koltuk takımlarını sildim buraya yüzlü yüzlü gelip yazmayı hak ettim bence 😂 yarın kapıları silerim bi de kışlıkları tam kaldırmamıştım onları yaparım belki. pilim bitiyor sonra heralde kan değerlerim çok düşük bi baktırmam lazım. Cumartesi de camlar için adam gelecek o camları silerken ben de çıktığı odayı dip köşe temizlerim insallah.

İyi geceler herkese,
Geldim yine gece yarısı.dün uykusuz kaldım. Ama uyudummu tabiki uyuyanadım.
Teyze dayı öğlen gitti. Annem 100 tl bırakmıştı fitre niyetine teyzeye verirsin demişti. Eşim de bizden de 200 ver dedi. Verdim. Dayı da Elaya 100 tl bırakmış. Teyze de ben de 50 tl bırakayım Elaya dedi. Aldım verdim gibi oldu😂
Neyse onları bıraktık biz cevahir avm ye geçtik. Kıza ayakkabı bakalım bayram için dedik. Eşim beğenemedi. Kalitesiz diyor. Ayakkabıcı olunca. Hakiki deri çalışıyorlar. Çoğu markaya ayakkabı üretiyorlar. Normal ayakkabıları beğenmiyor.online satışa da başladılar bayağıdır. Neyse ayakkabı alamadık, kıza güneş gözlüğü aldık 125 tl.
Yorulduk eve döndük. Tabi avm de kızım gel şunu yapma bunu yapma. Bence abartılacak şeyler değildi. Eve geldikten sonra Ela tabletten birşey izlemek istedi. Fena da uykum var. Tablet yok bugün beni dinlemedin dedi. Koci uyudu. ben kızla 2 saat kadar oyun oynadım.
İftar yaklaşıyor, yemeğim vardı . Mutfak toplu değildi. Onu toparla makinayı boşalt masa yemek hazırla. O arada kız istedi izlemek izle ama bir tane dedim.
Sonra yok izlemeyeceksin sen bugün beni dinlenedin. Hemen zaten yedirenkkk izletme. Ben de kociye dedim. Bu işler uyuyup tv izlemekle olmuyor o zaman ben burda iş yaparken oynaki o da izlemesin dedim😂😂 illa kociyi gömeceğim.
Tabi o ağzını açıp birşey diyemedi.
Yemek yedik. Sonrası belli çay kahve faslı. Kız uyudu saat 23:30 gibi. Biraz oyuna daldık. En son çok uykum var anne dedi. Bayıldı.
Ben de ilaç içtim. Eladan bana da geçti hastalık. Burun akıntısı vardı onda. Bende de aynı biraz da boğazımda batma var. Gargara yapsammı bilemedim. Oruç da tutacağım. Susatabilir. İlaç da iyice kafamı döndürdü yine. Ahh bu soğuk algınlığı ilaçları. Resmen sarhoş ediyor beni.

İyi sahurlar,
Bugün sahur da yapmak nasip oldu. Hiç niyetimiz yoktu. Kız uyuyunca ilaç içtim. Katarin eşime soğuk algınlığı için verdi doktor. Uyku yapar sandım. Allahım bir başladı çarpıntı. Ama inanılmaz kalbim güm güm camı açtım nefes almaya çalışıyorum. Aldım falan.elim ayağım yerinde durmuyor. Neyse yatayım uyurum dedim. Yattım kızın odasına. Allahım daha da yoğunlaştı kalp atışım. Sağa dön sola dön. Sonra kendimi attım yatak odaya.eşime seslendim iyi değilim diye. Panikle kalktı. Dedim ilaç yan etki yaptı galiba. Bu da benical gibi dedim. Benical bir defa doktor yazmıştı bir daha hiç yazdırmadım. Beni benden almıştı.
Eşim kalktı bol su verdi içtim. Girdim duşa soğuğa yakın suya kendime geldim. Tabi ara ara yine arttı. Su içtim yüzümü bol suyla yıkadım. Nefes egzersizi yaptım. Allahım geçsin bir an önce dedim.
Bazı soğuk algınlığı ilaçlarının içindeki bir maddeye hassasiyetim var. Hepsini kullanamıyorum.
Hassasiyeti olanlar kesinlikle kullanmasın. Ondan anlatayım dedim.
Sesim de kısıldı. Bu da son zamanlarda çok sık oluyor.
Şimdi geçti şükür.zaten etkisi 4 saatmiş.
Sahur yaptık. Namaz kılar yatarım. İnşallah kız erken uyanm

Geçmiş olsun canım esimede majezik yaptı iki kez kullanmıyor onu artık
Günaydınlar
Dün azcık asaplarım bozuldu.
Aslında bozulmuyorum böyle seylere ama bosluguma geldiyse demek.
Ark.var bizim gruptan.
Kardesimin oglanın okulda ögrtmen.
23 nisanda karsılasmıslar iste ablan napıyo falan ?
İyi demis kızda calısıyo napsın demis kardesim?
Onda da ne calısma isteği var,bak hala calısıyo demis(kendi napıyosa fdkmlgfkfgk)
Görüyorm cocuk hep babasında vala demis.
Kardesim de enistem bırakmıyo kızı,ben dedim kac kere getir diye ama bırakmıyor demis.
Esi vardı bozamadım abla,okula gideyim bi bozcam onu dedi :)
Dedim bosver,kendi oglu 4 aylıktı,annesi sadece h.sonu evine gidiyordu yatılı kalıyordu oglana bakmak icin.
Calıstı.
Cünkü kocası calısmayı sevmiyor.
10 senedir hep gir cık yapıyo kız bakıo evi.
Biz de üzülüyorz demek üzülmemek lazımmıs.
2 senedir market kartı verdirttiryrm kardesime .
Ramazanda ilk ona veriyrz.Destek olsun.
Ev gecindiriyor diye.
Ama demek yapmamak lazımmıs.
Kalbimi karartmıcam ama gercekten üzüldüm.
Kadının kurdu kadın.
Ben evde otursam sana ne faydası var,sen mi vereceksin ekmeğimi?
Yada benim esim cocuguna vakit ayırıyorsa seni niye rahatsız ediyor bu?
Ben herkesten duydum bu lafı,kvdemden anneme kadar.
Cocuk babasını daha cok görüyr diyorlar durup durup.
Babası bir kere demedi böyle bisey kızarım ederim ama hayatta demez.
Biliyor cünkü cocuguma ayırdıgım vakti,özeni,emegi.
Yasııtım biri söyleyince üzüldüm.
Valla tamamen çekememezlik senin eşin çalışıyor diyede belki kıskançlık olabilir babası ilgilencek tabiki 😒😒
Lellim bizde peugeot 3008 istiyoruz ama sadece istek bizim ki ve ikinci el istiyoruz nasip diyoruz. Sizin maşallahınız var anlattığın gibi eşinde birikim yapmış bizde eşim aileden görmediği için birikim yapmaz bana verir veya paradan biraz kalınca ne yapalım der bana sorar ama sizin adınıza çok sevindim güzel yolculuklarınız olsun ailecek inşallah.
babyloading87 babyloading87 baby canını sıkma kendinde ne eksikse başkasında onu görünce kendi eksikliğini dile getiriyor, ama bence ufak bir arızayı da hak ediyor, çünkü kendi haklılığını ispatlıyor böyleleri karşıdan bir sıçrama görmedikçe.
Benim eşimde öyle malesef hiç birikim kafasında değil bulduğunu yeme bizim düzenli bir gelir olmayınca zor oluyor

babyloading87 babyloading87 ne boşboğaz insanlar var şu dünyada. nazenin9320 nazenin9320 dediği gibi kendinde eksik olan birşeyi sizde görünce, bir de ailenizden destek alınca zoruna gitmiş olmalı. Bir kadın bir anne nasıl başka bir kadını yaralamak için böyle umarsızca konuşur hiç anlamıyorum. Ben okuduğum kadarıyla çok imreniyorum açıkcası sizin aile yaşantınıza, benim eşim de kızımla eskiden cok güzel ilgilenirdi benden daha iyi bir ebeveyn olduğunu düşünürdüm zaman zaman, artık eskisi gibi sakin biri değil. Kaldı ki özellikle kız çocuğunun babasıyla arasındaki bağ çok önemli. Şimdi bir erkek tarafından nasıl sevileceğini en güzel şekilde öğreniyor ilerde hayatına alacağı kişiyi de ona göre seçecektir. Ben hem sevdiğim hem uyuz olduğum her huyu babama benzeyen biriyle evlenmişim misal 😂 güzel kalbini hiç üzme değmeyecek insanlar için Allah ona da yuvasında huzur mutluluk versin başkalarının mutluluğu dert olmasın
Sağol canîm🙏

Hayırlı sahurlar kızlar
Ben çarş. Niyetlenirim ancak sanırım
Dün okadar iş yaptım ki akşam nasıl uyudum bilmiyorum.
Battaniyeleride yıkadım kaldırdım ama hafta sonu hava yine serin gosteriyor.
Geri çıkarmam umarım.
Pike aldık uzerimize ev sıcak
Kızda ezanı duyunca Amin diye uyandi süt icirdim uyucakmi bilmem
Sabah doktora goturucem onu rutin kontrol bir de iştahsızlık var hala
Bakım ne önerecek
Gelirkende parka uğrarız yorulur uyur
Yemek faslı var yine
Az daha uyuyim bakım 2 saat 2 saatdir

Saolasın cnm♥️
Gecen wpdan konusuyorx kızlarla,iste kinder almayın buara cocuklara diye.
Bu ark.yine amann bizde yedik oglanda yedi bisey olmadı diyo biz sok😣
Kızım dedik suan salgın varmıs ondan diyorz.
Degisik yani bukadar dar pencereden baktıgını bilmiyordum hayata😓

Hayırlı sahurlar🙏🏻
Koca ramazan naptın deseler dana gibi yattım dicem töbe töbe😣
Gercekten yaslandım mı nedir,bayılıp kalıyorum iftardan sonra.
Koci Bursanın büütün camilerini gezdi teravi icin.
Bizi de götür demistim hergün gelceniz mi diyo adam.
Cami bahcesinde dururuz en azından kızla hava alırız diyordm,heraksam yarın geliriz diyorm ramazan bitti😣
Öyle bir uyusukluk
Persembeye randevu aldım,sacımı boyatcam 2 sene sonra kuaförde🙆🏻‍♀️
Onu bari yapayım.
Orman kebabı yapmıstm iftara bitti
Evi sil süpür yaptm ,elle sildim heryeri
Bugunde camlara giriscem
Carsamba duvar silcem
Persembe iftara yetisirim anca🙈

Geçmiş olsun kuzu
Saol cnm
Saol ablacım

Çocuk babasını çok görüyor lafı çekememezlikten,babası tabi ilgilrencek sanki kapıcıya bıraktık çocuğu😃 kadının çalışması sadece para için sayılıyor sanki kadın evde durmak zorunda,çalışmak sadece para için değil ki,valla ben çalışmadan yaşayamam. Yani hiç çalışıyorum çocukla ilgilenemiyorum diye vicdan yapacak durum yok bence, hepimiz sevgi dolu ebeveynleriz daha ne olsun
Gercekten ya.
Gerci bu ara kızda anne seni sevmiyom diyo :cry:
Sonra üzülme anne seviyom diyo:D

Günaydınlar
Benim koca taktmıs tekne alck gkjgkkg
Story atmıs dün Alyayla,alacagımız tekneye bakıyo kızım diyo klşhlkhglk
Kızı da annem baksın demeye basladı ,anası bakmaz hic o topa girme dedim.
Git konus su okulla dedim.Bastım atarımı.
Kafasında ne varsa yine:işsiz:
Aksama patates oturtma yapayım diyorum.
G.dolaps beni deli etti,2 siparisin birinde 6,99 tl shopping vergisi kesiyor.
280 tl yatacak bakiyem 250 lere düstü:sinirli:

Selamm
Kızı kont. Goturdum
Boyu uzunmus kilosuna normal dedi oysa bisi yediremiyorum
Vit. Falanda vermedi
Kan verdik yarın sonucu cikacak.
Evdeki vit. Devam
Sabah zorla uyandirdik hanfendiyi herzaman uyanan cocugu zorla uyandirdik.
Uyudu şimdi biside yemedi gece süt istedi tuttu galiba

Yemek yok günü
Çorba, makarna, taze fasulye yapicam.
Yuruyerek donduk kiz arabasıyla iyi yürüdüm
Hast. Bahcesindede park falan var baya koşturdu kiz.

Marketlere ugramadim para harcamim diye
Peynir bakicam sipariş verim lazım olanları.

Gece sucuklu yumurta yaptim
bu kasabın sucugunu çok sevdik asla mide yakmıyor baharati oldukça az insanı rahatsiz etmiyor.
Eşim arabayı almaya beraber gidelim başka bir il'e
Hiç uğraşamam dedim ne hevesli ya çocuk gibi.
Valla hiç biside hevesim kalmadı fazlasıyla doydummu, tembellestimmi bilmiyorum
Zaten hiç bisi yetişemiyorum

Az dinlenicem yemeği öğleden sonra yaparım 1 saatlik is zaten.
Kızda uyuyorken az kafami dinlim.
Dün çok yoruldum

m.

Selam kızlar
Oglus erkenden dikilmiş yibe🤦 9 uyandım bidi bidi anlatıyor babasına dün eltim geldi onun kızın gösterisi vardı gitcektim bugüne ertelediler olsun gelin iftar ederiz birlikte ddi araba var onda aldı bizi iftar yaptık akşam kaynım bıraktı saolsun oglusa haşlik vermis bide☺️ bugün mercimek çorbası buzlukta son yaprak kalmış onu sarcam salata yoğurt yeter bı pide alırız onun yanına bide buzlukta vişne var vişne kompostosu yaparım buzluktan gideyim yenilerini koyarız yavaştan dün giderken beyazları yıkayıp aşmıştım gelince topladım bulaşık boşaltıp sabahta oglusu doyurdum

Akşam yatak-baza-başlık geldi siparişimizi geçen hafta vermiştik, kendi imalathanelerinde yapıp satıyorlar. Ama tabi illaki bir aksilik olucak yatak 140*190 eşim hemen hemen iki metre adam olmadı dedik illa yatak kalsın geldiğimizde değiştiririz diyorlar biz bunu bu şekilde kullanamayız dedik zorla verdik kargo ille yollayın diyorum çok tutar diyolar kendileri yaptığı gibi nakliyeyi de kendileri yapıyorlar. Neyse bugün getireceklerini söylediler dün temizlik yaparken odayı da boşalttım etrafda hiçbirşey bırakmadım, onlar gelmeden koridorun halılarını da kaldırdım çünkü taze temizlik yapmıştım. İki kişi getirdi eve, Allahım evin içinde ağır bir koku oldu insanlar terlemiş camları açtım ellerini kollarını yüzlerini üzerlerinde ki penyelere siliyorlar onlar gitti tekrar deterjanlı su yaptım heryeri tekrar sildim. Bu gün akşam için sebzeli mücver yapıcam tavuk suyuna çorba, eşim çiğ köfte almış, salata da yaparım yeter. Dışarıda işlerim vardı sabah sabah onları hallettim bime un gelmişti 5 kilo oba marka 35 tl bir simit, yarım kilo süzme peynir, bir kangal sucuk aldım kart geçirdim. Miğrostan 1 saç boyası aldım indirimliydi. A 101 den soğan aldım bir paket de ıhlamur aldım paraları saça saça geldim eve. Bu akşam saçımı boyucam yarın eşimin iş yerinde iftar var oraya gideceğiz.

Selam herkese,
Bugün oruç tutmadım. Dün gerçekten çok kötü oldum hasta hasta direndim oruca.
Sabah arkadaşla kahvaltı yaptık. Dışarı çıktık., kızlar bisiklet vs.
Sonra ben aile hekimine geçtim. Alerjiden dedi. Kulak burun boğaza muhakkak görün dedi. Zaten solunum yollarım hep sıkıntılı. Elanın burun akıntısı bir haftadır sürüyor. Ona da alerji şurubu yazdı. Tam alerjik mevsim. Çok da severim baharı. Dönüşte ilaçları aldık. Parka uğradık. Kuaföre saç boyamayı sordum.
Diğer parka da uğradık.
Eve geçtik. Karışık bitki çayı içtim. İlaç içtim. Mutfağı toparladım. Çamaşır topladım.
Çok iş var ama yapmaya halim yok. Coviti bile çok hafif atlattım. Sinüsler doluyor galiba. Baş ağrısı yapıyor.
Akşama lazanya yaparım. Çamaşır katlanacak. Eşim cuma patronunun oğlu iftara çağırmış. Ona gidelimmi dedi. Hastalık biterse gideriz dedim. Çocukları var üçüz. Hastalık geçmesin. Oradan anneme geçmeyi düşünüyor. Çünkü karşı tarafta oturuyor.
Ela bugün çok güzel geçti dedi,bahçeden gelmek istemiyor

Selam herkese,
Sonra ben aile hekimine geçtim. Alerjiden dedi. Kulak burun boğaza muhakkak görün dedi. Zaten solunum yollarım hep sıkıntılı. Elanın burun akıntısı bir haftadır sürüyor. Ona da alerji şurubu yazdı. Tam alerjik mevsim. Çok da severim baharı. Dönüşte ilaçları aldık. Parka uğradık. Kuaföre saç boyamayı sordum.
Diğer parka da uğradık.
Eve geçtik. Karışık bitki çayı içtim. İlaç içtim. Mutfağı toparladım. Çamaşır topladım.
Çok iş var ama yapmaya halim yok. Coviti bile çok hafif atlattım. Sinüsler doluyor galiba. Baş ağrısı yapıyor.
Akşama lazanya yaparım. Çamaşır katlanacak. Eşim cuma patronunun oğlu iftara çağırmış. Ona gidelimmi dedi. Hastalık biterse gideriz dedim. Çocukları var üçüz. Hastalık geçmesin. Oradan anneme geçmeyi düşünüyor. Çünkü karşı tarafta oturuyor.
Gecmiş olsun bende aynıyım aynısını banada dedi sen alerjiden olabilir boğazlarda kızarık dedi alerji ilacı ve diğer ilaçları verdi yolları vitamin verdi

Akşam yatak-baza-başlık geldi siparişimizi geçen hafta vermiştik, kendi imalathanelerinde yapıp satıyorlar. Ama tabi illaki bir aksilik olucak yatak 140*190 eşim hemen hemen iki metre adam olmadı dedik illa yatak kalsın geldiğimizde değiştiririz diyorlar biz bunu bu şekilde kullanamayız dedik zorla verdik kargo ille yollayın diyorum çok tutar diyolar kendileri yaptığı gibi nakliyeyi de kendileri yapıyorlar. Neyse bugün getireceklerini söylediler dün temizlik yaparken odayı da boşalttım etrafda hiçbirşey bırakmadım, onlar gelmeden koridorun halılarını da kaldırdım çünkü taze temizlik yapmıştım. İki kişi getirdi eve, Allahım evin içinde ağır bir koku oldu insanlar terlemiş camları açtım ellerini kollarını yüzlerini üzerlerinde ki penyelere siliyorlar onlar gitti tekrar deterjanlı su yaptım heryeri tekrar sildim. Bu gün akşam için sebzeli mücver yapıcam tavuk suyuna çorba, eşim çiğ köfte almış, salata da yaparım yeter. Dışarıda işlerim vardı sabah sabah onları hallettim bime un gelmişti 5 kilo oba marka 35 tl bir simit, yarım kilo süzme peynir, bir kangal sucuk aldım kart geçirdim. Miğrostan 1 saç boyası aldım indirimliydi. A 101 den soğan aldım bir paket de ıhlamur aldım paraları saça saça geldim eve. Bu akşam saçımı boyucam yarın eşimin iş yerinde iftar var oraya gideceğiz.
2 defa yapılan işleri bende sevmiyorum hep banada denk geliyor malesef.
Güzel günlerde kullanın

Sac boyalarına bende baktım 34tl idi bugün
Cuma günü boyicam bende alım.
Gece mavisine sardım parlaklığı ve ışıltısı hoşuma gidiyor.

Selam herkese,
Diğer parka da uğradık.
Geçmiş olsun kuzu

Yemekler tamam.
Oğlana akciger ariyoruz tirım tırım
Yok Allah yok
Eşim bugün başka semte gidip soracak.
Öğretmende başka sınıftan bulan var nasıl yok diyormus.
Bugün annem bir yandan ben bir yandan bütün kasaparı gezdik.
Kac gündür eşim geziyor yalan söylüyoruz sanki.
Kardeşim akşam kac kişiye sordurdu
Bilmem nerdeki mezbaya gidin diyorlarmış.
Hayır niye zorluyonuz çocukları sıfır veriyorsa versin allasen cigerimimi söküp yollim napim dedim ölmeyiz ya

Valla bunaldım adam zaten parlıyor hemen bisi diyemiyorum daha.
Cocukda yiyo beni ogretmen söyleniyor diye.
Kendi bulsun dedim öğretmenin

Hayır sene sonu gelmiş bunlar ilkokulmu
Teknoloji devri açar İnt. Arastirir anlatır sunum yapar yani.
Yok ciğeri açacak odacaklarını anlatacakmiş cerrah sanki çocuk.
Kendi bilmiyoki anlatsın

Aiy neyse sinirlenmicem
Ver sifirimi de otur dedim ben gider konuşurum

Back
X