İyi geceleeer,
Sahalara dönmüş bulunuyorum

Bir fırsat bulamıyorum bakmaya. İşte kardeşlerle biraraya gelince muhabbet falan telefonu pek de elime alamıyorum.
Çocuk konusunda rahatım ama işte birlikte vakit geçiriyoruz iyi oluyor.
Bu defa hergün birinde kaldık. Yeğenimin biri diyor bizde kalın, diğeri diyor bizde kalın. İkisi ayrı yerde ağlıyor. Neyse hepsinin gönlünü ettik.yeğenimin biri de diğer kardeşimde kaldığımızda ne demiş; inşallah yağmur yağmaya devam eder Ela sizde kalınca. Bize gelince de güneş açar

Yağmur yağsa da farketmedi. Atv motora bindiler Elayla yeğenim.,
Bugün de yola çıktık. Önce Bursaya uğradık.kütahya porselenin outlet yeri var oraya gitmeyi istiyordum. Uğradık ama zaman kısıtlıydı. Çok bakamadım. 18:30 da kapanıyormuş. Üç servis tabağı aldım büyüklü küçüklü, iki fincan aldım. Bir de Elaya kase aldım. Daha önce de ona tabak almıştım. Tabi o zaman çok gezememiştim. Daha küçüktü kıpır kıpır. Bugün uyudu arabada. Eşim onun yanında bekledi. 126 tl ödedim.
Oradan iskender kebap yemeye geçtik. Kardeşimin kayınpederi bir yer önermişti, sonra babyciğime de sordum. O da aynı yeri söyledi..sağolsun. Valla sıra bekledik ama. Kesinlikle biz istanbulda iskender yemiyormuşuz

enfesssss. Eti tereyağı miss odun ateşinde.
Oraya yakın yerden bal ve saray helvası aldık. Arkadaşın eşi istiyordu saray helvasını.
Kestane şekeri fiyatları ne öyle ya. Çok da aradığım birşey değil. Eşim al dedi de almadım gerek yok. Yeterince tatlı yedik zaten. Kardeşimin nişanlısı antepten baklava getirtmiş annem de yapmıştı. Bol bol yedik.
Annemlerin oradan sucuk da aldık. Bol harcamalı bir gündü.,
Bayramda eşim bana 600 tl kıza da 200 tl verdi., kızın bayram paralarını yarın bankaya yatırır yine hisse senedi alırım. Biriksin. İlerde piyano öğrensin istiyorum. Hevesi olursa piyano alırım o parayla.
İdoya son dakikada yetiştik. Küçük hanım yemek yemedi tabi. Ne zaman kebap yiyen bir kızım olacak

idoda tost yaptırdım meyve suyuyla. Tostu da sucuklu seviyor hanım

Bize de fitre kahve aldım.
Öyle böyle döndük evimize. Tabi annemlerin oradan çıkar çıkmaz dedi anneannemi özledim bile :) yolda da dedi.
Eve gelince de ; ne güzel günlerdi eski günler diyor, anneannesine gittiğimiz günlermiş