Günaydın
Sabah sabah kociye terslendim :)
Bu ara gık ses etmemeye çalışıyor.
Ben araştırma yapıyorum ameliyat ve tedavi yöntemi vs. Bakamadım yorumları okuyorum falan. Bakma den bakma. Yahu dedim hasta benim sana ne oluyor. Tabiki bakacağım araştıracağım. Terslendim ya önce olsa o da bıdıbıdııı yapardı. Ses etmedi.
Neyse bayramda babasının yanına gidecektik. Teyzeyle dayı da gelmek istemiş. Birlikte gideceğiz. Arkadaşı bir yer söylemiş. Çanakkale tarafından deniz sahil çadırlı kamp yeri. Bakalım o tarafa gideceğiz zaten falan dedi. Tabi aklından geçeni tahmin ettim. Teyze dayıyla oraya uğramak tabiki.

Ben de dedim kardeşimin eşi dediğinde burun kıvırdın. Anneye babaya söz verdim demiş kardeşimin eşi. Ve çanakkale tarafına götürmek istiyorum demiş. Ben birşey demedimki ona dedi. Hatta onlarla giderim dedi. ( kardeşimle eşini diyor ) Söyleme şeklinden belliydi burun kıvırdığın dedim.
Tıktım ağzına lafı. Anlayamıyorum konu benim ailem olunca Pikniğe gitsek kalabalık diyor, işte çadır karavan planımız var deyince burun kıvırır gibi konuşuyor. Teyze dayı olunca hee belki gideriz o tarafa oluyor.
Sonra da kızdığımı anladı yüz ifadem ve konuşmamdan yok gitmeyiz dedi.
Zaten ne mantık teyzesi denize girmiyor. Dayısının yanında da teyze girmeyince ben de girmem. Niye gideceğim ne anlamı var.
Yani biz bu kocaların elinde verem de oluruz kanser de

Keşke öyle olmasa, ben kızınca gitmenesi de açıkcası çok anlamlı gelmiyor. En güzeli iki tarafında birbirini kırmamaya çalışması ve ailelere karşı ayrım yapmaması.