Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben bugün bittim valla otel tatili alsaydimda 4 gün yatsamiydim acep diye düşünüyorum şuan
Benim cidden dinlenmem lazım sırtım fena.
Akşam yine dayanamadım kızı çıkardım arkadaşın bahçeye
2 saate yakın oynadı
Banyo yaptı yemek yedi falan derken mutfagi topladım.
Erbaslari meyveledim
Eşim kahve içelim balkonda dedi bi de kahve ictik
Banyo hep suydu havuzu doldurtuyor malum banyoyu temizledim
Artık vucudum dayanmıyor bence eror veriyor.
Daha valizi kapamadım
Bir kaç parça bisi var sabah atıp kaparım

3 teker bisiklete yapıştı benimki arkadaşın orda birinin küçüklerden carrefourdan almışlar
Ondan bakicaz 4 teker vardi arkadaşın kızının ona binecek bıraksam.
Biraz bindirip sürdüm ne görse agliyo bincem diye.
Akülü görmedi daha Allahdan kimsede
Onuda ister

yedirenk79 yedirenk79 canim bende bugün doktorlara bakarken tesadüf kaza yaptigimda gittiğim dr. Yorumlara denk geldim.
Beyin kanaması geçiren ameliyatı çok güzel geçenler var. Gayet iyiler.
Benim boyun kırığım için Bi dr. Ameliyat demisti bu dr. Hayir ameliyatlik bir kırık değil sadece 6 ay boyunluk kullanabilirmisin duzenli? Eğer kullanırım dersen hiç korkma kaynar bu demisti.
4. Ay da ben boyunlugu çıkarmıştım
Tabiki içine sinen aklina yatan bir doktorla devam et..
Bazı küçük diye onemsemedigimiz ağrılar malesef bisilerin habercisi olabiliyor.
Öyle ameliyatlar yapıyorlar ki artık teknoloji gittikçe cag atlıyor
Ufacık bir yerden girip komple temizliyorlar.
Allah hepimize sağlık sıhhat versin insallah.
İnşallah öyle olur canım. Aminn🤲 Umudun o yönde şimdi daha iyiyim.ilk defa dünkü psikolojiye girdim. Tekrar girmek istemiyorum. Resmen vücutum gerildi baştan aşağı. Sanki heryerim ağrıdı.
Onun için de başka doktordan tekrar dinlemek istemiyorum. Artık anlatmasın zaten öğrendim öğreneceğimi. Bundan sonra duam iyi huylu çıkması. Ve sonraki tedavilerimin olumlu geçmesi.
Anlıyorumki bu hastalık çağımızın olmazsa olmazı. Size anlatmadım. Kuzenim de siroz şuan ve 3. Evre. Dayım zaten yıllardır tedavi görüyor. Onunki iyi huyluydu. En kötü gördüğüm senaryo eşimim teyzesinin de. İnşallah o aşamaya gelmeyiz.
Allah herkese sağlık versin en büyük servet

Evet sbahci grupta kahvalti,oglede ogle yemegi var dediler bizede.
Devlete bağlı olanda mı?
Bizim siteden çok kişi gönderiyor hepsi beğeniyor. Küçük yaş grubu için yeterli bence.ben anaokulunda çalışırken 2 yaş grubu vardı. Zaten çok küçükler tam anlamda bir şey yapılamıyor.
Kardeşim de 4 yaş grubunda o da diyor 5-6 yaş gibi kapsamlı olmuyor. Zaten belli şeyleri yapabiliyorlar diye.
İstersen sende bir araştır..

Devlete bağlı olanda mı?
Bizim siteden çok kişi gönderiyor hepsi beğeniyor. Küçük yaş grubu için yeterli bence.ben anaokulunda çalışırken 2 yaş grubu vardı. Zaten çok küçükler tam anlamda bir şey yapılamıyor.
Kardeşim de 4 yaş grubunda o da diyor 5-6 yaş gibi kapsamlı olmuyor. Zaten belli şeyleri yapabiliyorlar diye.
İstersen sende bir araştır..
Evet dun gittigimiz sabah kahvaltisi var dedi.
Bize yol olarak uymuyo uzak.Eve yakin var bitane orasi da sabahci grup dolmus ogleci var.Ben ogleci istemiyorm.Kisin zor olur yarim gun icin yollara dokulcez,aksam erken karariyo hava .
Ozellerin yarim gunlerine bakcaz bakalim.

İyiaksamlar bacimlar
Gezmeli harcamali bi gundu🙈
Alya resmn kuruttu beni🤦
Okula gittik fiyat olarak cok uygun cidden 335 tl yarim gun sabah grubu dediler.Ama iste oraya giderken farkettim ki,burasi bize cok uzak 1 metro ama .Bide sormadilar bize adres 😁 Kayitta mi soruyolar bilemedim.
Ordan avmye gittik,bi eksisi de bu avm dibinde😅Bi 300 de orda yeriz hergun🤦
Scoter aldik hanima 200 tl
Kum havuzuna girdi 30 dk 45 tl
Kahve dunyasi 50 kusur
Son vurus carrefour 70 tl.
En son koci geldi bizi topladi da beni ay sonu kapiya icra gelmesinden kurtardi fjjdjd

Aksm yemege sote yaptik salata karpuz
Koci kendine pantalon tshirt aldi 270 tl
Oyle kapattik gunu.
220 tl de ben az evvel elbise aldim.Daha da para harcamak istemeeyrum😭
Bak gratisi unuttum orasi da 60 tl,sac tarama spreyi, Kolonya,dis macunu.
Aldıkların bereketli olsun canım inşallah gönlünüze uygun bir okul olur

Selam kızlar eltim geldi kahvaltı ettik çay keyfi sonra biraz AVM ye çıktık biseler baktı Ikea gibi bir yer var biseler aldı oradan oglusa bir oyuncak meyveli gibi silgiler vardı aldı kesesine bereket geldik kahve içip az oturdu gitti ortalık toplayıp bulasik açtım dünden et kavurma var pilav yaptım birde vişne attım komposto yapıyorum hava yine yaniyor burda

İyi aksamlar bacimlar
Bugun 800 tl prim 300 tl bayram parasi yatti🧿
Prim devam ederde son bayram parasi huzuncluyum😭
Kadin bayagi bozuk bana,surekli laf carpiyor.Yani 7 senedir burdayim emekli olmak zorunda miyim burda nedir yani?
Ozman insan gibi davran bundan sonra gelenlere kacmasinlar.
Aksm etli patlican yaptm
Kizla markete ciktik 70 tl;sut,dondurma,soda,nohut cipsi.
79 tl Alya mutfak seti🤦
Tabak canak satan biyer acilmis,kase ffalan bakalim diye girdim bi kati oyuncaklara ayirmislar😭Gol yedim kaleme ordan barbie firinli mutfak seti aldi🙆

İyi aksamlar bacimlar
Bugun 800 tl prim 300 tl bayram parasi yatti🧿
Prim devam ederde son bayram parasi huzuncluyum😭
Kadin bayagi bozuk bana,surekli laf carpiyor.Yani 7 senedir burdayim emekli olmak zorunda miyim burda nedir yani?
Ozman insan gibi davran bundan sonra gelenlere kacmasinlar.
Aksm etli patlican yaptm
Kizla markete ciktik 70 tl;sut,dondurma,soda,nohut cipsi.
79 tl Alya mutfak seti🤦
Tabak canak satan biyer acilmis,kase ffalan bakalim diye girdim bi kati oyuncaklara ayirmislar😭Gol yedim kaleme ordan barbie firinli mutfak seti aldi🙆
Bizde eltimle bir yapi market var oraya girdim yeni acildi avm ye oglus oyuncak bölümünü gördü direk🤦🤦ben kaçarım diyordum aldı yengesi al illa bişey ddi lavabolu ocaklı tezgah gibi bişe aldı onunla oynadı hep bugün seviyor yemek yapsın kurabiye yapsın 🤣83 TL idi bir oyuncakçı var avm pahalı orası orda 100 geciktir ddim kesin bide plastiği güzel bunun

Selamm
Dün evden çıkmamız 12 oldu buraya varmamiz 5 bolca durduk
Allahim çok minnoş Bi aile isletmesine denk gelmisiz biz ya
Hemen siz yorgunsunuzdur dediler cay attilar ocağa
Sohbet muhabbet Alya zaten dede dede adamın pesinden ayrilmadi.
Bahçeden çilek mi toplamadilar, saklambacmi oynamadilar
Akşam üzeri yaylaya çıktık ayy nasıl temiz miss
Baya Bi top falan oynadık dedik yorulsun
Sonra yemek yedik
Odaya gelmemiz 22 00 oldu
Burası küçük bir yer köy içi
Bi sınıf öğretmeni var kalan onunla tanışmıştık Bi de abinin kızıyla baktık kek, çerez cay içiyorlar
Hadii Bi daha cay demlediler illa cay için
Saati 12 yaptık.
Ben yerimi yadırgadım galiba uyandım, uykumda kacti.
Baya baya benim istedigim yazlik havasında burası ☺
Hayalimin fragmani😂
Hatta abi size burdan yer bakarım dedi Bi ara sohbet nasıl akmışsa.
Öğlen selaleye cikicaz ordan başka yaylaya
Kız yerlerde yuvarlaniyor burda kıyafet dayanmicak valla bize.
Üstünü başını çilek etti dün bahçeden çıkmadı
Yorganla yatmayı özlemişiz yeminle biz kışın bile yatmiyoruz biz şok
Aa yorganla yatıyoruz cidden ne büyük lux falan diyoruz esimle
Üşüdük yaylada hatta fazla oturmadık
Sabah horoz sesleriyle kalkicaz dün otup durdular
Telefonu elime bile almak istemiyorum aklima gelmiyor desem yeri
Benim hayalimi yasiyolla valla

Selamm
Dün evden çıkmamız 12 oldu buraya varmamiz 5 bolca durduk
Allahim çok minnoş Bi aile isletmesine denk gelmisiz biz ya
Hemen siz yorgunsunuzdur dediler cay attilar ocağa
Sohbet muhabbet Alya zaten dede dede adamın pesinden ayrilmadi.
Bahçeden çilek mi toplamadilar, saklambacmi oynamadilar
Akşam üzeri yaylaya çıktık ayy nasıl temiz miss
Baya Bi top falan oynadık dedik yorulsun
Sonra yemek yedik
Odaya gelmemiz 22 00 oldu
Burası küçük bir yer köy içi
Bi sınıf öğretmeni var kalan onunla tanışmıştık Bi de abinin kızıyla baktık kek, çerez cay içiyorlar
Hadii Bi daha cay demlediler illa cay için
Saati 12 yaptık.
Ben yerimi yadırgadım galiba uyandım, uykumda kacti.
Baya baya benim istedigim yazlik havasında burası ☺
Hayalimin fragmani😂
Hatta abi size burdan yer bakarım dedi Bi ara sohbet nasıl akmışsa.
Öğlen selaleye cikicaz ordan başka yaylaya
Kız yerlerde yuvarlaniyor burda kıyafet dayanmicak valla bize.
Üstünü başını çilek etti dün bahçeden çıkmadı
Yorganla yatmayı özlemişiz yeminle biz kışın bile yatmiyoruz biz şok
Aa yorganla yatıyoruz cidden ne büyük lux falan diyoruz esimle
Üşüdük yaylada hatta fazla oturmadık
Sabah horoz sesleriyle kalkicaz dün otup durdular
Telefonu elime bile almak istemiyorum aklima gelmiyor desem yeri
Benim hayalimi yasiyolla valla
Oh ne güzel canım bol eğlenceler gezmeler

Selam kızlar
Dün pek iyi hissetmiyordum o sebeple pek girmedim.
Kahvaltı sonrası arkadaşa gitmiştik.
Oradan da başka arkadaşlarla bebek görmeye. Oradan da arkadaş dedi aynı blokta onlar, gelin kediyi sevin gittik ona Elayı çıkartamadım. Saat akşam 9 oldumu. Eve geldim hızlıca yemek yapıp yedirdim. Benim karnım toktu. Çayla birşeyler yedik arkadaşta.
Eşim zaten geç geldi.
Evde yalnız durunca üzerime geliyorlar iyi oldu kafamı dağıttım.
Ablamla konuştuk akşam bayağı, meditasyon yap dedi onu yaptım rahatladım ya biraz dua biraz o iyi geldi. Rahat uyumuşum.
Dün Arkadaştayken Ela geldi ağlayarak anne arkadaşım şuramı acıttı dedi.O bile beni bitirdi. Çok hassasım bu konuda.
Ama inanıyorum rabbim görecek bu konuda hassaslığımı.
Neyse duygusala bağlamayı bırakıyorum😁
Bugün okul için gerekli şeyleri sipariş ettim trendyolda 30 tl indirimim vardı.
Eşim de dün eminönünden almış eksikleri. İki şey kaldı onu da fileden alacağım okula giderken, daha da geç kalmayayım.
Daha yol hazırlığı yapmadım o da yarına kalacak.
Okul dönüşü arkadaşla masalarda çay keyfi yaparız.
Bugün de böyle biter

Selam herkese,
Okula gittim müdürle görüştüm. Öğlen tamamen dolu ama bırakan olursa alırız öğlene dedi. Bizim sitedeki öğretmen sabah giriyormuş derse. Aslında ona gitse iyi olur diyaloğumuz olur. Ayarlarız istediğiniz sınıfa dedi.
Elayı arkadaşa bırakacaktım illa okula geleceğim diye tutturdu. Kediyi sev diyorum yok kedi alerjim var diyor🤣🤣🤣 sırf okula gitmek için yaptığına. :)
Gittik okulun parkına girdi illa bu okula gönderin beni diyor.
Rahat ol Kayıt yaptırdım dedim. İnşallah hrp sever bu okulu.
Dönüşte arkadaşla masalarda oturduk.
Sonra iki arkadaş daha geldi. Çay vs. Çocuklar oynadı.
Ameliyat durumum belli oldu. Ablama dönüş yapmışlar hastaneden.
Bodrum acıbademde olacağım ameliyatı. Çünkü doktor bayramda ve 18 ine kadar oradaymış. En azından kontrolümde olur bayramda yapalım ameliyat demiş.
Düşük glade temizleriz demiş. Kalan duruma göre de tedaviye devam edilir denilmiş.
Doktor G.yaşargilin öğrencilerinden T Tutunamayanlar777 sen deyince
gücümüz yetmez dedim ama sağolsun ablamın çalıştığı kişi ayarlamış doktoru. Allah razı olsun kadından. Kadının hem kalben anneliğini ( kaç çocuğu var ama bir çocuğa daha aile olmuş, servetim param dememiş ailesine dahil etmiş) hem de çok insana yardım etmesini çok beğeniyorum.

Selam herkese,
Okula gittim müdürle görüştüm. Öğlen tamamen dolu ama bırakan olursa alırız öğlene dedi. Bizim sitedeki öğretmen sabah giriyormuş derse. Aslında ona gitse iyi olur diyaloğumuz olur. Ayarlarız istediğiniz sınıfa dedi.
Elayı arkadaşa bırakacaktım illa okula geleceğim diye tutturdu. Kediyi sev diyorum yok kedi alerjim var diyor🤣🤣🤣 sırf okula gitmek için yaptığına. :)
Bodrum acıbademde olacağım ameliyatı. Çünkü doktor bayramda ve 18 ine kadar oradaymış. En azından kontrolümde olur bayramda yapalım ameliyat demiş.
Düşük glade temizleriz demiş. Kalan duruma göre de tedaviye devam edilir denilmiş.
gücümüz yetmez dedim ama sağolsun ablamın çalıştığı kişi ayarlamış doktoru. Allah razı olsun kadından. Kadının hem kalben anneliğini ( kaç çocuğu var ama bir çocuğa daha aile olmuş, servetim param dememiş ailesine dahil etmiş) hem de çok insana yardım etmesini çok beğeniyorum.
İnşallah güzel geçsin ameliyatın en azından kafanda kurmassin canım çabucak bitsin sıkıntın dualarimdasin

Selam herkese,
İnş güzel haberlerle bekliyoruz bacım güzel olcak geleceksin buralara yarın arefe günün hürmetine dualarımda olacaksın

Selam herkese,
Dualarımız seninle canım hayırlı haberler gelecek hiç merak etme😍😍

Back
X