- 31 Ağustos 2017
- 2.468
- 11.240
- 208
- 35

Sabah aşı randevumuz vardı eşimle birlikte 7.30 da evden çıktık yürüyerek gittik randevu 9 ama 9.30 aşımızı olduk yazdan mıdır nedendir anlamadım neyse şifa olsun. Eve de yürüyerek geldim. Allahım çok sıcak markete gittim eve girmeden sabah küçük kızım bitki çayı istedi ona onu hazırladım baktım az kalmış bir adaçayı, hazır yoğurt küçük kızım ev yogurdu yemiyor kokuyor diyor, corn flakes, pedler, laktozsuz süt, kakao bir paket bir iki gofret çikolata 127 tl baydım yine. Eve girdim üstümü değiştirdim aldıklarımı silip yerleştirdim ev biraz dağılmıştı ama kalsın dedim yarın da annemi-babamı bankaya sabahtan götüreceğim promosyon için öncelikle yarının yemeğini biber dolması olarak ayarladım onun hazırlığını yapıp dolmaları doldurup buzdolabına koydum. Mercimek çorbası da attım ocaga, biberleri doğradım çökelekli biber yaptım tavada acılı bu akşam için de köfte-patates-biber kızartıcam kıymayı yogurdum dolaba koydum, patatesleri tuzlu suya bıraktım biberleri de süzgüye aldım akşam hazırlıklarıda tamamdır bir kızartırım yanına kaşık salatası yapıcam karpuz ayran yeter. Oturdum çok acıkmışım kendime çökelekli yumurta yaptım kahvaltılıklarıda çıkardım yedim saat 13.20 olmuş. Tekrar mutfak topla ev topla bir makina çamaşır hazırladım akşama çalıştırırım. Balkon yıkadım çay içiyorum sonra kalkıp toz almayı düşünüyorum yapabilirsem.