Kolay gelsin canım...tam zamanlı bir işte sanırım artık çalışmam ben de...çok yorgun hissediyorum kendimi aktif çalışma hayatı için.... Allah kolaylık versin, kolay değil hamileyken ise gitmek...bulantılar, uyku hali...hep yatası geliyor insanınben bugün çalışıyorum hiç gidesim yok okula ama mecburen gideceğim
birde bu soğukta evden çıkma haliKolay gelsin canım...tam zamanlı bir işte sanırım artık çalışmam ben de...çok yorgun hissediyorum kendimi aktif çalışma hayatı için.... Allah kolaylık versin, kolay değil hamileyken ise gitmek...bulantılar, uyku hali...hep yatası geliyor insanın
Zorunlu olduğu icin....Zorunluluk kötü..alış veriş, sinema gezme için çıkarken soğuğu hiç düşünmüyorum da banka, odeme vs için çıkarken binbir bahanem oluyorbirde bu soğukta evden çıkma hali
yok valla benim hiç çıkasım yok evde keyfim gayet yerinde baksana altını bile almaya çıkmadım üşendim kaç gündürZorunlu olduğu icin....Zorunluluk kötü..alış veriş, sinema gezme için çıkarken soğuğu hiç düşünmüyorum da banka, odeme vs için çıkarken binbir bahanem oluyor
Az önce altın düşüşe geçti haberi duydum tvde...böylesi daha hayırlıdır belki...ben de evde olmayı çok seviyorum, filmimi açıp elime kahvemi alıp huzurla keyif yapmayı seviyorum .her ne kadar bu ara huzurumuz olmasa da ev kale gibi, dışarıdaki sorulardan, sorunlardan, karmaşadan, dedikodudan uzak nefes alabildiğim, belki de saklanmayı basarabildigim tek alan .yok valla benim hiç çıkasım yok evde keyfim gayet yerinde baksana altını bile almaya çıkmadım üşendim kaç gündür
ben de çok isterdim evde oturayım keyif yapayım da sağolsunlar akrabalar rahat vermez çoğu zaman. kahveye, kahvaltıya, oturmaya çağırırlar. size karışan eden yok çok şanslısınızAz önce altın düşüşe geçti haberi duydum tvde...böylesi daha hayırlıdır belki...ben de evde olmayı çok seviyorum, filmimi açıp elime kahvemi alıp huzurla keyif yapmayı seviyorum .her ne kadar bu ara huzurumuz olmasa da ev kale gibi, dışarıdaki sorulardan, sorunlardan, karmaşadan, dedikodudan uzak nefes alabildiğim, belki de saklanmayı basarabildigim tek alan .
ben de çok isterdim evde oturayım keyif yapayım da sağolsunlar akrabalar rahat vermez çoğu zaman. kahveye, kahvaltıya, oturmaya çağırırlar. size karışan eden yok çok şanslısınız
maşallah çok sanşlısın:)BENim de yaşadığım yerde hiç akrabam Yok. Sadece kv var. Onu da en son ramazan bayramında gördüm.
Ben de evde oturayım keyif yapayım. Bayılırım. Akraba filan olsaydı buralarda çok bunalırdım Emin'im. Bana göre değil o işler. Her hafta görüş buluş.... yok ben yapamam
Canim ben doğduğumdan beri hep mesafeleri olan bir insan olmusumdur..kendi özel alanima çok sık birilerini almam, ya da insanların çok özel alanlarına girmem...çok arkadasimiz dostumuz vardır ama ben musade ettiğim surece gunume dahil olurlar..öyle zirt pirt aramalar, çat kapı gelmeler yok hayatımda..hazırlığımı yapar arar davet edersem gelebilirler..günlük hadi çık gel diye arayan da olmaz, ancak 1 hafta önceden yapılan programlara dahil olurum. Hadi giy ceketini cık gel denilecek tip degilimdir..çok uzun yıllar aralıksız çalışınca zaten bu tarz ilişkilerin olmuyor..neyseki herkes huyumu suyumu bilir, hatır gönül koyan da olmaz.ben de boyleyimben de çok isterdim evde oturayım keyif yapayım da sağolsunlar akrabalar rahat vermez çoğu zaman. kahveye, kahvaltıya, oturmaya çağırırlar. size karışan eden yok çok şanslısınız
ben de öyle mesafeli olmayı severim. akarabalarda ev oturmalarını pek sevmem çünkü hep dedikodu, bide soru sorarlar işimiz gücümüzle ilgili, kime ne? ama gel gör ki annem beni acayip bulur bu konuda. böyle olmazmışmış.Canim ben doğduğumdan beri hep mesafeleri olan bir insan olmusumdur..kendi özel alanima çok sık birilerini almam, ya da insanların çok özel alanlarına girmem...çok arkadasimiz dostumuz vardır ama ben musade ettiğim surece gunume dahil olurlar..öyle zirt pirt aramalar, çat kapı gelmeler yok hayatımda..hazırlığımı yapar arar davet edersem gelebilirler..günlük hadi çık gel diye arayan da olmaz, ancak 1 hafta önceden yapılan programlara dahil olurum. Hadi giy ceketini cık gel denilecek tip degilimdir..çok uzun yıllar aralıksız çalışınca zaten bu tarz ilişkilerin olmuyor..neyseki herkes huyumu suyumu bilir, hatır gönül koyan da olmaz.ben de boyleyim
Günaydın herkese ,aynen öyle olmayinca da araniyorz esim sporu bıraktı iki aydır heraksam bişeyler istiyor normalde abur cubur yemez ben çok çikolata yerim oğlum için alıyorm ne görsem oda açıp açıp dağıtıyor:)) çayın yaninada güzel oluyor, güzel bir gün diliyorum herşey gönlünuzce olsun.Bu aburcuburu almadanda olmuyo ya benim erbaslar aksam olunca araniyolar.
Kendim aliyorum hani sacma sapan seyler almasinlar diye
Cizi,haylayf,balikkraker,cekirdek,cerez,halley falan.
Ama en az 30-35tutuyo el kadar seyler cesit olsun tuzlusu tatlisi derken paralari bayiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?