- 27 Şubat 2013
- 14.899
- 42.574
- 798
Bir arkadaş şöyle demişti, o parayı özele vereceğime o paraya ev alırım en azından evi olur kira derdi olmaz diye.tabi bana mantıklı gelmişti. Ama sonra geçen yıl dayanamayıp o da verdi özele :)Benim küçükde özele gidiyor..
Ama şu var ki ilkokulda özel okuldan ziyade öğretmen önemli.İlkokulu şansımıza Rabbimin hikmetiyle diyim çok iyi bir öğretmende okuma şansını yakaladık..Orta okul yoktu sadece ilkolkul idi maalesef.. Bu arada benim okulumda okudu kızımda:)Tabi yenilenmiş olarak..
Ortaokulda adres aldırdım en yakın semtimizdeki okula vermek isedim. Ama maalesef ki orada bile sınıf mevcudu en az 45 dedi müdür.. Şuan gittiği okuluda ilkokul öğretmenimizin tavsiyesi ile bulduk..
Memnunuz.. Butik okul olduğu için diğer özellerden hem daha uygun, hem sınıf mecvutları da 12-13 kişi civarında..
Bizim Bu sene son artık.. LGS öğrencisiyiz.. Dersaneye falan gitmeyecek.. Çünki okul Lgs ye göre program yapmış.. tüm gün okulda.. Cumarteside dahil ..Ortaokul için verdik iyi kide vermişiz.. Okulunda başarısı iyi ..
Öğrenciler iyi güzel liselere giriyorlar.. Tabi iş en çok çocuk da bitiyor..
Lİse ve üniversite için özel düşünmüyorum ama.. Zaten gücümüzde yetmez..
Amacımız iyi güzel bir liseye girmesi ve oradan da iyi bir devlet üniversitesi olur inşallah Üniversite hakkaten de özelle devlet baya ayrışık.. Devlette daha zorlama var ama özelde daha basit geçebilmek en basiti..Neyse bakalım bizi neler bekliyor.. Şimdilik düşüncelerimiz bu yönde ilerde değişr mi bilemem..
Ben kendim de ilk üniversiteyi okudum. Zaten ilk sınava giriş amacım okul öncesi öğretmenliğiydi. Alan değişti. Onu kazanamadım. Yıllar sonra lise çocuk gelişimi bölümü diploması aldım.Sınava çalışamadım girdim. İkinci üniversite olarak Özel ünv. kazandım gitmedim. Baktım fiyatlar fena. Karşılayamam dedim. Zaten çalışıyorum. Geçiniyordum. Vazgeçtim.
Keşke imkanlarım olsaydı da yapabilseydim.