• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi akşamlar kızlar.
Bugün bakliyat stoguna devam ettim. Çay , nohut , fasulye , kırmızı ve yeşil mercimek , tuz aldım. Kahvaltılık ihtiyaçlar da vardı yumurta peynir gibi. Hepsini bimden aldım. 84 tl ödedim. Bu arada kasiyerle konuşunca marketteki ürünlere yarın akşam zam yapılacağını öğrendim. Cuma günü fiyatlar değişecek dedi. İhtiyacınız varsa yarın halledin kızlar.
Akşam is dönüşü şok markete de ugradim. 5 paket makarna ve ekmek aldım. Ben pirinç ve makarnayı sürekli şoktan alıyorum memnunum. Ayrıca ekmek alırken fark ettim ki her yerde 1 tl olan ekmek 75 kuruş. Bizler için belki çok bir şey ifade etmez ama kalabalık ve durumu olmayan aileler için bu bile bir şeydir. Buradan onu da yazmak istedim. Fayda faydadır.

İyi akşamlar kızlar.
Bugün bakliyat stoguna devam ettim. Çay , nohut , fasulye , kırmızı ve yeşil mercimek , tuz aldım. Kahvaltılık ihtiyaçlar da vardı yumurta peynir gibi. Hepsini bimden aldım. 84 tl ödedim. Bu arada kasiyerle konuşunca marketteki ürünlere yarın akşam zam yapılacağını öğrendim. Cuma günü fiyatlar değişecek dedi. İhtiyacınız varsa yarın halledin kızlar.
Akşam is dönüşü şok markete de ugradim. 5 paket makarna ve ekmek aldım. Ben pirinç ve makarnayı sürekli şoktan alıyorum memnunum. Ayrıca ekmek alırken fark ettim ki her yerde 1 tl olan ekmek 75 kuruş. Bizler için belki çok bir şey ifade etmez ama kalabalık ve durumu olmayan aileler için bu bile bir şeydir. Buradan onu da yazmak istedim. Fayda faydadır.
iyi akşamlar. sağol bilgilendirdiğin için. öğrendiğim iyi oldu yarın bakliyata bakayım ben de. ben somun ekmek yiyemiyorum ya. beyaz yasak bizde eşimi de alıştırdım. hep çavdarlı yada tam buğdaylı. tabi tercih meselesi.

Ben yine ancak oturabildim.

Avm gezdik hic bisi bulamadim

Montlar hep ayni model.
Kazaklar cogunlukla kısa(ben sevmiyorum)
Cizme icin zaten sezon sonu bekliyorum acileyetim yok.

Ama yanimda bir ablam vardi ona lcw beli lastikli dar paca pantolonlar aldik tanesi 19.90 4tane aldi. Yesil,bordo,haki,lacivert.
Bir tanede tunik aldi o da 19.90.
Bende ogluma corap aldim 4'lü 9.90 odetmedi bana

Yol paramida verdirtmedi.

Bende öyle baktik baktim geldim.

Ben avmlerden ziyada carsi,butik vs gezince buluyorum yine 3-5parca bisi.
Kotona girmedigime pisman oldum ama bi goz atabilirdin en azindan.

Cok indirimde ucuz bisey gormedim
Sadece lcw boyle tek kalan, devami olmayan,bedeni olmayan urunlerde kirmizi etiket vardi.

chericherilady chericherilady ben evidea nin magzasini cok ucuz bulmadim
Netten cok takip ederim urunleri ve fiyatlari.
İnt. 39.90olan avizesi 69.90 idi.

Tabak takimlari ve tencereler vardi.
Genellikle cok pahali degil ama cok cesitde yok. Urun pek yoktu belki bitmis satilmisda olabilir kalabalikti.

2katli bir magza ama aman aman cok genis degil.
Tekstilde cift kisilik nevresim +battaniyesi 209tl idi mesela.

Demirdokum tava vardi 49.90
Yemek takimi vardi 219tl
Duvar saatleri 9.90, 29.90 falan.
24parca yemek takimi 69.90 idi.

Her butceye gore biseyler var yani.
Ben almadim.
Baktim gezdim.

kızlar çakma saat konusunda ne diyorsunuz
Galiba pek içine sinmemiş. Aceleye geldi sanki. Olsun bu böyle olsun şimdilik. Daha iyisini de alırsın bir gün. Hem hediyede mühim olan düşünmüş olmak değil midir ? Eşin saatini sen de cicilerini güle güle kullanın.:KK36:

Galiba pek içine sinmemiş. Aceleye geldi sanki. Olsun bu böyle olsun şimdilik. Daha iyisini de alırsın bir gün. Hem hediyede mühim olan düşünmüş olmak değil midir ? Eşin saatini sen de cicilerini güle güle kullanın.:KK36:
çalışıyor olsam gözümü kırpmadan alırdım. yada kredi kartı olsaydı. çok içimde kaldı. neyse artık. çok teşekkür ederimm:)

Bugun lcw ortaokul arkadasimi gordum tesaduf
Hic degismemis sadee kapanmis birde 3yaslarinca cocugu vardi.
Ben ismiyle seslendim o fark etmedi beni sonra o bakti o ismimle bi ciglik ben bi ciglik magzadakiler bize bakiyo ama :)
İkimizde sok.
Seni coook aradim
Cok bulmak istedim bulamadim feyste yoksun dedi.
Evet dedim yokum
Ortaokulda tek kankamdi
Yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi
Erzurumluydu annesi keteler yapardi okuldan cikinca karnimizi doyururduk evleri okula yakindi.

Ay bi gozlerimiz doldu falan.
Hemen telf aldik verdik.
Ay nerden nereye
Dunya kucuk.
Saniye farkla belki goremeyebilirdim.
O cikmis olabilirdi
Yada ben o magzaya girmicek olabilirdim.
Kader kavuscagimiz varmis.
Belki en sevdigim kademli dostum olur bundan sonra kimbilir.

Nasil koptuk onuda anlayamadik.

Her tesaduf bir vesile olabilir.

İyi akşamlar kızlar.
Öğrendiğim iyi oldu ben de yarın bir uğrarım bimin bakliyatlarını hiç denemedim bir kere baktım hep ithaldi çin meksika kanada vs ürünleriydi sonra da bakmadım acaba düzeldi mi bir tek baldo pirincini kullandım onun da menşei türkiyeydi
ben de şoku seviyorum makarna 85 kuruş ve gayet güzel
ayrıca migrosun kendi markasının ürünlerini merak ediyorum hep büyük firmalar yapıyormuş şekeri konya şeker süt ürünlerini sek üretiyormuş gidip biraz kurcalamam incelemem lazım
Ben yine ancak oturabildim.

Avm gezdik hic bisi bulamadim

Montlar hep ayni model.
Kazaklar cogunlukla kısa(ben sevmiyorum)
Cizme icin zaten sezon sonu bekliyorum acileyetim yok.

Ama yanimda bir ablam vardi ona lcw beli lastikli dar paca pantolonlar aldik tanesi 19.90 4tane aldi. Yesil,bordo,haki,lacivert.
Bir tanede tunik aldi o da 19.90.
Bende ogluma corap aldim 4'lü 9.90 odetmedi bana

Yol paramida verdirtmedi.

Bende öyle baktik baktim geldim.

Ben avmlerden ziyada carsi,butik vs gezince buluyorum yine 3-5parca bisi.
Kotona girmedigime pisman oldum ama bi goz atabilirdin en azindan.

Cok indirimde ucuz bisey gormedim
Sadece lcw boyle tek kalan, devami olmayan,bedeni olmayan urunlerde kirmizi etiket vardi.

chericherilady chericherilady ben evidea nin magzasini cok ucuz bulmadim
Netten cok takip ederim urunleri ve fiyatlari.
İnt. 39.90olan avizesi 69.90 idi.

Tabak takimlari ve tencereler vardi.
Genellikle cok pahali degil ama cok cesitde yok. Urun pek yoktu belki bitmis satilmisda olabilir kalabalikti.

2katli bir magza ama aman aman cok genis degil.
Tekstilde cift kisilik nevresim +battaniyesi 209tl idi mesela.

Demirdokum tava vardi 49.90
Yemek takimi vardi 219tl
Duvar saatleri 9.90, 29.90 falan.
24parca yemek takimi 69.90 idi.

Her butceye gore biseyler var yani.
Ben almadim.
Baktim gezdim.

anladım teşekkür ederim bilgiler için o zaman denk gelirse uğrarım özellikle gitmeye gerek yok:super:

Ben ismiyle seslendim o fark etmedi beni sonra o bakti o ismimle bi ciglik ben bi ciglik magzadakiler bize bakiyo ama :)
İkimizde sok.
Seni coook aradim
Evet dedim yokum
Ortaokulda tek kankamdi
Erzurumluydu annesi keteler yapardi okuldan cikinca karnimizi doyururduk evleri okula yakindi.

Hemen telf aldik verdik.
Ay nerden nereye
Dunya kucuk.
O cikmis olabilirdi

dünya çok küçük gerçekten ne büyük tesadüf. benim de aynı şey başıma gelmişti. ilkokul arkadaşımı görmüştüm, hem de nerde; istanbul'da otobüste!

dünya çok küçük gerçekten ne büyük tesadüf. benim de aynı şey başıma gelmişti. ilkokul arkadaşımı görmüştüm, hem de nerde; istanbul'da otobüste!
İnternetde bir nebze bulunma ihtimali var yine ama o beni bulamazdi yani bende onu
İste 5katli lcw magzasinda (avm magzada degil baska lcw da) o katda denk geldik.
İnsan seviniyo ya eski gunler geliyo akla yad ediyo.
Evime davet ettim o da beni.
Simdi neler kaynatiriz biz neler :)

İkimizde sok.
Seni coook aradim
Evet dedim yokum
Ortaokulda tek kankamdi

Hemen telf aldik verdik.
Ay nerden nereye
Dunya kucuk.
O cikmis olabilirdi

Ne güzeel çok sevindim benim de bazı arkadaşlarımı görmüşlüğüm var genelde ilkokul ortaokul arkadaşlarıyla sanki hiç ayrılmamış gibi devam edilebiliyor
lise arkadaşlıkları da yaş ilerledikçe değişiyor lisede çok sevdiğinle görüşmez oluyorsun hiç konuşmadığınla yakınlaşıyorsun
ben herşeyine gittiğim lise arkadaşlarım kınama düğünüme gelmediğinde çok kısa zamandır tanıdığım arkadaşlarımsa o günlerde benim her işime koşuşturduğunda anladım arkadaşlığın eskisi yenisi olmuyor paylaşım önemli olan
en eskisi iyi arkadaş değilmiş meğer
migrosun kendi ürünleri harika kızlar çok kaliteli tavsiye ederim

ben de deneyeceğim en kısa zamanda şimdilik sütünü denedim güzeldi hem de diğer marketlerin kendi ürünleriyle aynı fiyat hatta bazıları daha ucuz

şu an kotondayım:)) kızlar tam istediğim gibi bir deri ceket 60 lira çok iyi dimi alayım mı?
Almalısın :)) ogluma kazak aldım 40 tl den 10 tlye düşmüş. Ayrıca kışlık mont aldım 25 tlye düşmüş sıfır kollu mont aldım baharda gıyer 15 tl olmuş. Eşime kaban aldık 200 tlden 140 tl olmuş süper bence

Bugun bi ata altın aldım 875 tl verdim. İntrnette 860 tl yazıodu satış.için. neyse aldım artık. Hersene bi ata alabılecek kdr para bırıktırebılıyorum arkadaşlar belkı az ama şöyle düşünürsem hastane masrafımız cok. Giderimiz fazla. Ben ancak bu kdr biriktırebıldım. Calışmıyorum. 100 tl kaldı onun üstüne biriktrmeye devamm :))

Bugun bi ata altın aldım 875 tl verdim. İntrnette 860 tl yazıodu satış.için. neyse aldım artık. Hersene bi ata alabılecek kdr para bırıktırebılıyorum arkadaşlar belkı az ama şöyle düşünürsem hastane masrafımız cok. Giderimiz fazla. Ben ancak bu kdr biriktırebıldım. Calışmıyorum. 100 tl kaldı onun üstüne biriktrmeye devamm :))
hayırlı olsun devamı gelir inşallah. niye az olsun böyle böyle birikecek

Back
X