Selam kızlar,
Kızı okula bıraktım. Sgk ya gittim yeniden başvuru formu doldurun yoksa işlem uzun sürüyor dediler doldurdum. Dönüşte karton ve yapıştırıcı aldım.
Yemek yapmaya hiç keyfim yok. Akşama da kızı banyo yaptıracağım. Eşim yemek isterse de bilemiyorım :)
Sabah biraz keyfim kaçtı. Biraz burayı bdv ye çevireceğim de

anlatmadan duramadım.
Annemi aradım İkidir arıyorum. Kardeşimin ara tatilde gelemeyeceğinden bahsediyor. Kardeşimle konuşuyoruz geleceğinden bahsediyor. Çocuklar da heveslendi.
Konu şu kardeşimin eşinin yeğeni benim kuzenimle nişanlanacak. Ama maraşta.
Toplanıp gideceklermiş.
Sanki düğün yani. Düğün olsa anlarım. Ayrıca kardeşimim eşine eşim gelin buraya dediğinde işte maddi konudan falan bahsediyor. Ama istanbulmu uzak maraşmı.

He bir de kardeşimin görümcesi benim düğüne gelmedi. Bir de araba tutmadılarmı diye sormuş. Sonra bende onun kızının düğününe gitmedim. Annem diyordu işte yine de ara söyle gelemedim hayırlı olsun falan diye

ben de aramam demiştim.
Niye bu kadar damatlarının ailelerini kayırır anlamam da, he zaten damatlarını da kayırır.
Asla öyle olmayacağım.
Tabi anneme de laf söyleyip kırmak istemiyorum. Sonuçta annem çok emeği var.
Ama bugün biraz sert konuştum. Bu da ilacın etkisi galiba pat pat söylüyorım

Valla dedim ben de bundan sonra böyle yaparım bana gelinmiyorsa ben de gelmem oraya kadar gidiliyor bir tek bana gelinmiyor dedim. Saydım bayağı. Bir de bayramlarda aa gidelim bayram kutlamaya ablasıdır vs . Eşim sevmiyor yine de götürüyorum. Benmi salağım. Dedim gelince de kimse zorlamasın ona gitmeye giden gitsin dedim.
Annem de gelene git gelmeyene gitme dedi.
Neyse kapattık. Biraz da kardeş grubunda yazdım. Onlarda düşüncelerini belirttiler.
Sürekli gelin gelin bayramda gelin şunda gelin annem 15 gün tatil planını bile yapmış, kardeşime demiş onlar gelecek ara tatilde

dedim o nerden çıktı. Hiç öyle planımız yok. Yaza kadar gelmem ben dedim.
Hayır anlamadığım niye ben eşimi sürükleyip bayramda plan yapmayıp anneme götürüyorum da kardeşlerim eşlerini sürükleyip gelemiyor bana. Bence annemin insiyatifinden kaynaklı. Aman idare et sürekli aynı laf.
Karar verdim ben de yapmayacağım bundan sonra.
Ara tatilde de eşim kaplıcayamı gitsek diyordu. Kaplıcaya gideceğim.
Kardeşim diyor ama buraya gelince hepimizle görüşüyorsun çocukla uğraşmıyorsun daha rahatsın. Ben de dedim evet ama artık Ela da diyor onlar da gelsin. Ve eşim zaten hep diyor onlar da gelsin hep bizmi gideceğiz. Haklı tabi o konuda.
Kardeşime de dedim yaz günü burada çocukla uğraşmıyorumki ben, havuzda arkadaşlarıyla oynuyor gün bitiyor. Buna rağmen yeterki çocuklar biraraya gelsin diye geliyorum oraya. Hep gel gel diyorlar çağırıyorlar özlüyorlar evet. Ama ne eşim ne ben bu güne kadar maddi durum deyip gitmemezlik yapmadık.
Neyse yani sonuç olarak kardeşlerime de dedim bundan sonra kimseye gelin bana demem.
Haksız olduğum yer varmı kızlar.
Varsa söyleyin. Belki bir anlık taktım ama uzun zamandır bu konularada ses etmiyordum. Sonunda bu konuda da sesim çıktı

farklılaştım sanki