- 21 Ağustos 2015
- 32.225
- 97.847
- 798
- 38
Slmlar
Resmen robot gibiyiz,evde 2 ye bolunduk kizin yaninda yatiyoruz.
Koci tabletten falan izliyor haberleri kesinlikle acma tv dedim.Kulaklikla izliyor Alya etkileniyor neden saklanmislsr,diyor cocuk
Saklandilar saniyir gocuk altindakileri.
Orda kalan cocuklarin psikolojisini dusundukce,sebep olanlar diyorm bulsun belasini!
O binalara izin veren herkes!
Depremden olmuyo bu insanlar orda
Kardesim e bebekten 50 kutu mama,biberon,cocuk corabi falan almis ,onlarin dernek goturup dagitcakmis.
Allah kabul etsin.
Koci yle ben Ahbap a yolladik.
Koci vadeliden,kagitlardan kari falan atti hep.Tabi suan issizlikle gecinen insanlariz ama akmasa da damlar.
Benim maas 10nuna kadr yatckmis.
Kvdem gozden ameliyat oldu bugun bide.
Annemdeydi kiz,aksm 18.00 da uyumus eve gelince,23.00i buldu uyumasi
Kafa gitti tabi uyaninca herseye agliyor,spagetti istedi yaptm 2 catal anca yedi.
Uyumusum onla.
Resmen robot gibiyiz,evde 2 ye bolunduk kizin yaninda yatiyoruz.
Koci tabletten falan izliyor haberleri kesinlikle acma tv dedim.Kulaklikla izliyor Alya etkileniyor neden saklanmislsr,diyor cocuk
Orda kalan cocuklarin psikolojisini dusundukce,sebep olanlar diyorm bulsun belasini!
O binalara izin veren herkes!
Depremden olmuyo bu insanlar orda
Kardesim e bebekten 50 kutu mama,biberon,cocuk corabi falan almis ,onlarin dernek goturup dagitcakmis.
Allah kabul etsin.
Koci yle ben Ahbap a yolladik.
Koci vadeliden,kagitlardan kari falan atti hep.Tabi suan issizlikle gecinen insanlariz ama akmasa da damlar.
Benim maas 10nuna kadr yatckmis.
Kvdem gozden ameliyat oldu bugun bide.
Annemdeydi kiz,aksm 18.00 da uyumus eve gelince,23.00i buldu uyumasi
Kafa gitti tabi uyaninca herseye agliyor,spagetti istedi yaptm 2 catal anca yedi.
Uyumusum onla.