Küçük Düşün Büyük Olsun!

Akşam eşimle yürüyüşe çıktık, dönüşte de carrefoura uğradık yumurta da indirim yapmışlar 15 li yumurtadan 4 paket aldık 37 tl fiyatı. Eve gelince eşime dedim keşke 2 paket daha alsaydık dedi bitmeyecek mi dedi doğru ne kadar alırsak alalım bitiyor. Çalı fasulyede 20 tl ama çok karttı almadım.

Kızlar yoktum ayağımı yaktım da bir haftadır onunla uğraşıyorum. Doktor iz kalacak dedi baya da büyük . Maşa yaparken dikkatli olun.

Birkaç gündür annemin hastane işleri var. Sargılı ayağımla onunla gittim. Birikime ufak tefek atıyorum. Geçen 80 tl attım . Annem beğendiğim bir topuklu ayakkabı var onu aldı internetten ama 2 mayısta teslim olacakmış. Onu bekliyorum. Gerçi spor ayakkabı bile giyemiyorum ayağım kanıyor hemen ama iyileşince giyerim artık

Kızlar yoktum ayağımı yaktım da bir haftadır onunla uğraşıyorum. Doktor iz kalacak dedi baya da büyük . Maşa yaparken dikkatli olun.

Birkaç gündür annemin hastane işleri var. Sargılı ayağımla onunla gittim. Birikime ufak tefek atıyorum. Geçen 80 tl attım . Annem beğendiğim bir topuklu ayakkabı var onu aldı internetten ama 2 mayısta teslim olacakmış. Onu bekliyorum. Gerçi spor ayakkabı bile giyemiyorum ayağım kanıyor hemen ama iyileşince giyerim artık
Cok gecmis olsun

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah 🤲

Geçmiş olsun. Umarım bir an önce iyileşir. Allah şifa versin.

Hepimizin cumaları mübarek olsun. Canım sabah kahvaltısına menemen istedi kilerden küçük bir kavanoz aldım. Ama sadece canım istemiş ama çok fazla yiyemedim. Sonra mutfak topladım yemek ve çorba yaptım. Banyoları ve lavaboları temizledim. Kuruyan çamaşırları topladım katladım az oturayım dedim. Esmaları ve dualarımı okudum. Bu gün biraz dinlenicem böyle çok ayakta kalıyorum akşam da tv karşısında uyuyakalıyorum. Çiğ süt aldım yogurt mayaladım. Salça kavanozumda salçam bitmişti onu doldurdum. Hergün biteni doldur boşalt yıka kurut kaldır. Gelen kargoları al, olmayanları iade et biriken ütüm var ama bu gün yapamıcam onlar biraz daha bekleyecek. Eşime acilleri sipariş verdim evden çıkmak istemiyorum nasıl bir rüzgar var dışarıda zor yürür insan bu havada. Elektrik gelmiş eşim söyledi ilk defa ne kadar geldi diye sormadım canım sıkılıyor sırada doğalgaz var bu ay az gelmesini bekliyorum inşallah beklediğim gibi gelir.
Abla bu ay doğalgaz ücretsiz iş bizede 890 gelmişyi
EŞİME mesaj geldi bu ay ücretsiz diye

Bugün kahvaltıya yumurtalı ekmek yaptım güzel gitti. Sonra yazlığın bahçesinden topladığım asma yapraklarını çıkardım dolapdan az birşeydi onları haşladım iç hazırladım mutfagı topladım sarmaya başladım 2 su bardağı pirinçten sardım az bir yapragım kaldı onu da dondurucuya koydum. Sonra evi elektrikliye tuttum paspas çektim, süpürgenin haznesi dolmuş onu boşalttım yıkadım balkona koydum kuruması için viledamı temizledim evimi havalandırdım şimdi yemeğimi yedim bir de acıkmışım dinleniyorum eşim yazlığa gitti bahçeyi düzenlemeye sen de gel dedi ama hava soğuk dedim o gitti. Pazara da ben ugrarım dedi yazlık dönüşü liste attım. Bakalım ne gidecek pazara herşey çok pahalı evde kuru soğanlar bitecek diye yakında sayacağım.

Gecmis olsun
Yara iyilestikden sonra sarı kantoron yağı dene istersen yanık izlerine iyi geliyor diye biliyorum

Çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim. 230 dereceyle yandı sanırım iyi olması baya sürecek ama iyi olunca iz kalmasın diye herşeyi denemeye hazırım
Madecassol silverdin fito krem de iyi geliyor yanıklara size faydası olur mu bilmiyorum ama benim lazerde kollarımı çok yakmislardi hep facali gibiydi kollarımin her yeri bu kremleri karışık olarak sürdüm iz kalmadi hiç tabi sizin daha derindir inşallah geçer

Madecassol silverdin fito krem de iyi geliyor yanıklara size faydası olur mu bilmiyorum ama benim lazerde kollarımı çok yakmislardi hep facali gibiydi kollarımin her yeri bu kremleri karışık olarak sürdüm iz kalmadi hiç tabi sizin daha derindir inşallah geçer
Doktorum da madecassol sür ama sende çok işe yaramaz dedi. Eczaneye gittim yine de krem için o basit izlerde geçerli dedi. Contractubex diye bir krem söyledi ameliyat izlerinde derin yanıklar da filan oluyormuş sanırım. Kabuk bağlayıp kabuk düşsün öyle süreceğim . İz de dert ama acısı çok fazla o yorucu oluyor

Back
X