Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamm
Dün kızı parka cikardim markete gittik yetmedi.
Bir daha park dedi.
Posetleri bıraktık bi daha çıktık
Arkadasada kahveye ugradım cocuklarda evdeydi büyükler onlar ama seviyolar alyayı oynattılar onu biz konusurken uyudu kaldı
Guya 4 de kalkacaktım yemek yapcaktım.
Bebek arabasida yanımda degildi kaldım kadının evinde.
Uyandırsam mizirdancak kucak isticek esimi aradım dedim biraz erken gel beni al.
O geldide aldı bizi.
Arkadaşımda 12-13 senelik arkadaşım ama ben rahat edemiyorum cok uzun oturunca kimsenin evinde yani herkesin kendine göre işi gücü vardır alıkoyuyormusum gibi hissederim hep uzun oturursam.
4-5 saat oturduk.
Iyi de geldi kızı benim oglanla yaşıt bize kahveyi o yaptı

Ayyy bunlar minicikti ya okuldan alırdık o yetisememisti bi gün kız aglayarak yanıma gelmişti lelli teyze annem yok ben nasil eve gidicem diye (aglamiyorum gözüme anilar kaçtı)
Simdi bana kahve yaptı ve hemsire olmak istiyor.
Rabbim hepsinin yüzüne gülsün insAllah.
Böyle anları okadar seviyorum ki insAllah evledigi zamanı, cocuklarinida görürüm
Ozamanda yaad ederiz bu anılarımızı.
Böyle baska arkadasiminda kizinin elinden kahve icmistim.
O da ben lelli teyzeme gidicem derdi anaokulu zamaniydi takılır pesime gelirdi benimle bize
Oynardı eve zorla giderdi ağlayarak
O da büyüdü bana kahve yaptı elinden içtim.
Hepsi ayrı anı bana, küçük ama bana kocaman.

Babym çekirdek ailenle çok ama çok mutlu, sağlıklı, güzel huzurlu çok uzun yılların olsun doğum günün kutlu olsun.

Dün başka semtin pazarına gittim, pazar gezmesini çok seviyorum ama gitmişken 1 kilo biber, 1 kilo limon birkaç birşey daha aldım ama hatırlayamadım. Az harcadım evde sebzeler yeni alınmıştı bana iyi geldi pazara gitmek. Bu gün toz alıcaktım ama alamadım, sabah herkes gidince önce evi topladım sonra mutfağa geçtim bisküvili pasta, karışık kızartma, mercimek çorba ve çökelekli biber yaptım sonrası mutfagı topladım duş aldım şimdi yemek yedim nasıl da acıkmışım. Eşim arabayı yarın servise vericek yıllık bakımı için gitti yine paralar kredi kartına taksit yaptıracak. Bugün gelen kira parası ile eşim 160 euro almış tv de görünen alış satış kuru ile ilgisi yok 23.40 kuruştan almış. Hava yine yağmura dönüyor ama yağmıyor uyku havası var.

babyloading87 ve yedirenk79 Bursa da Guhem (görkem uzay ve havacılık müzesi) diye bir yer gördüm nette. Çocuklar için çok güzel gözüküyor gitmediyseniz aklınızda olsun gittiyseniz fikirlerinizi benimle de paylaşın baby senin kız 4 e girmişti dimi? Tam anlamasa da yine de böyle farklı deneyimler iyi oluyor

Nice saglikli, mutlu yillara canim

Bereketli olsun
Malesef makas aşırı açık niye anlamiyorum
Gr kuru 1.200kusurde giderken kuyumcu 1400demisti bana
Nasıl bukadar açık oluyor hepsi kâr mı bu farkın bilemedim.

Bereketli olsun
Malesef makas aşırı açık niye anlamiyorum
Gr kuru 1.200kusurde giderken kuyumcu 1400demisti bana
Nasıl bukadar açık oluyor hepsi kâr mı bu farkın bilemedim.
Bankalara ve kuyumculaa talimat gitmis makası acin diye. Sonumuz belirsiz ve korkutucu
Gelecek nesiller ve çocuklarımız için çok endişeliyim

Sizde oylemisiniz bende mi bir gariplik var
Geç yatıyorum uykumu alamıyorum
Erken yatıyorum yine uykulu uykulu geziyorum
Enerjim hiç yok bu ara
Keyif alamıyorum hiç biseyden
Canım kan değerlerine baktır bence magnezyum, b 12 değerlerinde belki az da olsa takviye gerekebilir. Küçük kızım yaptırdı yorgunum diye gitti doktora b 12 magnezyum ve bir tane daha ilaç vermiş.

Canım kan değerlerine baktır bence magnezyum, b 12 değerlerinde belki az da olsa takviye gerekebilir. Küçük kızım yaptırdı yorgunum diye gitti doktora b 12 magnezyum ve bir tane daha ilaç vermiş.
Magnezyumu günlük kullaniyorum
Hasimatom var 6 ayda bir baktiriyorum değerlere
Haziranda vakti geliyor demirim ve d vitaminim hep düşüktür benim

Yine yeni yeniden güzel bir gün bu gün hava güneşli güzel görünüyor. Ev derle topla makinaya çamaşır yerleştir ile başladık güne toz yine kaldı yarına artık. Sabahtan yemeğimi yaptım öğleden sonra dışarıda işlerim var. Eşim kurufasulye istedi ona kurufasulye pişirdim kendime de dondurucuda yemeklik doğranmış kabağım vardı birde patates doğradım soğanla kavurdum ben sebzesiz yapamıyorum illaki sebzem olacak. Mutfagı topladım az dinlenip tv izleyip sonra hazırlanır çıkarım.
tr_lelli canım bankadan da alsan kuyumcudan da alsan makas çok açıkmış kuyumcu söylemiş tv de ki değil piyasada ki geçerli demiş. Yapıcak birşey yok almasak tl de değeri daha düşüyor bir yerde mecbur alıyoruz. Birikim değil benim yaptığım diyorum paranın değerini korumak istiyorum Çünkü birkaç yıl önceki yaptığım birikimi asla yapamıyorum artık. Eşimle akşam konuşuyorduk bundan sonra asla arabanın modelini bile değiştiremeyiz, almak istediğimiz ikinci el 2020 model araç olmuş 1250 bin tl mümkün değil dedik bu gün de aracımızın yıllık bakımını yaptırıyor ne tutacak bilmiyoruz.

Çoğu kuyımcu euro yok diyor zaten. Bugün 22.75 e aldım ben

Kızlar selam,
Kızı almaya gitmeden önce iki kelam edeyim dedim :) sonra zaten işim çok.
Dün kimlik değişimi için gittim. Ehliyetle kimliği de birleştirdim. Ehliyeti kullanmasam da
Sonra avm gezdim. Elaya ve yeğenime kıyafet aldım. Ama bu ara sanki fazlamı aldım. Giydireceğim zaman da kıyafet bulamıyorum. Yok o uymadı o şöyle vs.
Klasik şey kendime bir şey bakamadım.
Kıza bayramlık keten şort aldım. 6-7 yaş bol geldi. Şaşırdımmı hayır. 5-6:yaş alsam seneye olmaz. Bir çare bulacağım. Ne yapsam bilemedim.
Sabah uyandık. Mutfağq gittim halı ıslanmış. Akvaryumdan su akıyor.
Eşime dedim başıma iş açtın. İlgilenmeyeceğim dedim yine iş bana kaldı.
Siliyorum tekrar akıyor bez koy sık. En son akvaryumu aldığı kişiyi aramış geldi aktardı yeniye. Ama iş çıktı tabi bana. Yemek yapmadım. Bir çorbayı bile ancak yapabildim.
Kızı okuldan gelince banyoya sokacaktım.
Elaya mantı haşlarım. Ben kalan yemeklerden yerim. Eşim de işine geliyorsa yesin. Napim başıma iş açtı
Ya da gelirken alsın bişi yapsın biz de yiyelim.
Hiç taviz yok

Sizde oylemisiniz bende mi bir gariplik var
Geç yatıyorum uykumu alamıyorum
Erken yatıyorum yine uykulu uykulu geziyorum
Enerjim hiç yok bu ara
Keyif alamıyorum hiç biseyden
Bende 2 gündür böyleyim
Keyifsizim, iş yapıyorum ama sanki yaptıkca çoğalıyor, oturuyorum kalkasim gelmiyor, elim hic bisi gitmiyor.
Esime az once sahile gidelim dedim telf. yemekden sonra
Belki yürümek biraz iyi gelir

Arkadaslarda bakiyor kıa 2.el 2015 model
900bin istemisler.
Bence bir kac ay sonra şu gunlerimizde arayacağız net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…