Babym çekirdek ailenle çok ama çok mutlu, sağlıklı, güzel huzurlu çok uzun yılların olsun doğum günün kutlu olsun.Iyıgrceler bacımlar
Bugun dogumgunum 36yı bıtırdım
Kardesım cıcek yollamıs,ofste de suprz pasta kestıler
Kocı de yemege cıkarız demıs ama bıngo kız uyudu
Yemekte yoktu gozlme yaptık yedık napalım
Kız hava hala soguk,gecen sene bugun Dıdımde denıze gırıyorduk hey gıdı
Nice saglikli, mutlu yillara canimIyıgrceler bacımlar
Bugun dogumgunum 36yı bıtırdım
Kardesım cıcek yollamıs,ofste de suprz pasta kestıler
Kocı de yemege cıkarız demıs ama bıngo kız uyudu
Yemekte yoktu gozlme yaptık yedık napalım
Kız hava hala soguk,gecen sene bugun Dıdımde denıze gırıyorduk hey gıdı
Bereketli olsunDün başka semtin pazarına gittim, pazar gezmesini çok seviyorum ama gitmişken 1 kilo biber, 1 kilo limon birkaç birşey daha aldım ama hatırlayamadım. Az harcadım evde sebzeler yeni alınmıştı bana iyi geldi pazara gitmek. Bu gün toz alıcaktım ama alamadım, sabah herkes gidince önce evi topladım sonra mutfağa geçtim bisküvili pasta, karışık kızartma, mercimek çorba ve çökelekli biber yaptım sonrası mutfagı topladım duş aldım şimdi yemek yedim nasıl da acıkmışım. Eşim arabayı yarın servise vericek yıllık bakımı için gitti yine paralar kredi kartına taksit yaptıracak. Bugün gelen kira parası ile eşim 160 euro almış tv de görünen alış satış kuru ile ilgisi yok 23.40 kuruştan almış. Hava yine yağmura dönüyor ama yağmıyor uyku havası var.
Bankalara ve kuyumculaa talimat gitmis makası acin diye. Sonumuz belirsiz ve korkutucuBereketli olsun
Malesef makas aşırı açık niye anlamiyorum
Gr kuru 1.200kusurde giderken kuyumcu 1400demisti bana
Nasıl bukadar açık oluyor hepsi kâr mı bu farkın bilemedim.
Canım kan değerlerine baktır bence magnezyum, b 12 değerlerinde belki az da olsa takviye gerekebilir. Küçük kızım yaptırdı yorgunum diye gitti doktora b 12 magnezyum ve bir tane daha ilaç vermiş.Sizde oylemisiniz bende mi bir gariplik var
Geç yatıyorum uykumu alamıyorum
Erken yatıyorum yine uykulu uykulu geziyorum
Enerjim hiç yok bu ara
Keyif alamıyorum hiç biseyden
Magnezyumu günlük kullaniyorumCanım kan değerlerine baktır bence magnezyum, b 12 değerlerinde belki az da olsa takviye gerekebilir. Küçük kızım yaptırdı yorgunum diye gitti doktora b 12 magnezyum ve bir tane daha ilaç vermiş.
Geçmiş olsun canım.Magnezyumu günlük kullaniyorum
Hasimatom var 6 ayda bir baktiriyorum değerlere
Haziranda vakti geliyor demirim ve d vitaminim hep düşüktür benim
Çoğu kuyımcu euro yok diyor zaten. Bugün 22.75 e aldım benYine yeni yeniden güzel bir gün bu gün hava güneşli güzel görünüyor. Ev derle topla makinaya çamaşır yerleştir ile başladık güne toz yine kaldı yarına artık. Sabahtan yemeğimi yaptım öğleden sonra dışarıda işlerim var. Eşim kurufasulye istedi ona kurufasulye pişirdim kendime de dondurucuda yemeklik doğranmış kabağım vardı birde patates doğradım soğanla kavurdum ben sebzesiz yapamıyorum illaki sebzem olacak. Mutfagı topladım az dinlenip tv izleyip sonra hazırlanır çıkarım.
tr_lelli canım bankadan da alsan kuyumcudan da alsan makas çok açıkmış kuyumcu söylemiş tv de ki değil piyasada ki geçerli demiş. Yapıcak birşey yok almasak tl de değeri daha düşüyor bir yerde mecbur alıyoruz. Birikim değil benim yaptığım diyorum paranın değerini korumak istiyorum Çünkü birkaç yıl önceki yaptığım birikimi asla yapamıyorum artık. Eşimle akşam konuşuyorduk bundan sonra asla arabanın modelini bile değiştiremeyiz, almak istediğimiz ikinci el 2020 model araç olmuş 1250 bin tl mümkün değil dedik bu gün de aracımızın yıllık bakımını yaptırıyor ne tutacak bilmiyoruz.
Bende 2 gündür böyleyimSizde oylemisiniz bende mi bir gariplik var
Geç yatıyorum uykumu alamıyorum
Erken yatıyorum yine uykulu uykulu geziyorum
Enerjim hiç yok bu ara
Keyif alamıyorum hiç biseyden
Arkadaslarda bakiyor kıa 2.el 2015 modelYine yeni yeniden güzel bir gün bu gün hava güneşli güzel görünüyor. Ev derle topla makinaya çamaşır yerleştir ile başladık güne toz yine kaldı yarına artık. Sabahtan yemeğimi yaptım öğleden sonra dışarıda işlerim var. Eşim kurufasulye istedi ona kurufasulye pişirdim kendime de dondurucuda yemeklik doğranmış kabağım vardı birde patates doğradım soğanla kavurdum ben sebzesiz yapamıyorum illaki sebzem olacak. Mutfagı topladım az dinlenip tv izleyip sonra hazırlanır çıkarım.
tr_lelli canım bankadan da alsan kuyumcudan da alsan makas çok açıkmış kuyumcu söylemiş tv de ki değil piyasada ki geçerli demiş. Yapıcak birşey yok almasak tl de değeri daha düşüyor bir yerde mecbur alıyoruz. Birikim değil benim yaptığım diyorum paranın değerini korumak istiyorum Çünkü birkaç yıl önceki yaptığım birikimi asla yapamıyorum artık. Eşimle akşam konuşuyorduk bundan sonra asla arabanın modelini bile değiştiremeyiz, almak istediğimiz ikinci el 2020 model araç olmuş 1250 bin tl mümkün değil dedik bu gün de aracımızın yıllık bakımını yaptırıyor ne tutacak bilmiyoruz.
Tesekkur ederimGeçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?