- 21 Ağustos 2015
- 32.095
- 97.401
- 598
- 38
Saolasın cnmNice saglikli, mutlu yillara canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolasın cnmNice saglikli, mutlu yillara canim![]()
Saolasın cnmMutlu yaşlarbabyloading87
Aldıklkk ama nasıl vakumlanmıs aldıkSlm kızlar
Baby duyurulur bezelye çıkmıs bolcana al at
Ben 4 kilo aldım iki poşet çıktı
Nıce saglıklı basarılı yılları olsun kzuumunnnBuraya yazarken arkadas aradı gel bahceye cocuklar oynasın diye.
Evi öylece bıraktım çıktım valla bize gezme olsun analı kızlıdünden hazırız.
Parktı, bahceydi derken arkadas kahve falan indirdi bahceye iyi oynadı kızlar.
Eve getirdim el yüz yika ust degiş uyuyakaldı.
Hemen yemek attim ocaga güya ıslak kek falan yapacağdım.
Yarın oglumun doğum günü 18 oluyor artık
Esim dedi hic bahsetme yarin pasta alir geliriz supriz yaparız.
Cocuk unuturmu oy kullancak hemen ertesi gün
Yarın zaten avm cikicaz gelirken pasta aliriz kapıda yakarız dedik. Beklemez çünkü gelmemiz 10-10.30 olur tam sürpriz
Hediyede akıllı saat istiyor epeydir ama onunki baya akıllı 3binden başlıyor.
Esim dedi patronun ogluna soylim iyi bisi baksın (o anlar öyle seylerden) siparişini verim taksitle alalım.
O siparis vercekti bi de tshrt alırız yarın dedim.
Alyoş verir onuda abisine
Doğum Günü faslı Ekime kadar kapanır bizde artık.
Dışarısı nasıl iyi geliyor insana kac gündür çıkıp duruyoruz valla nasıl sevgi pıtırcığı oldum yumus yumus
Bende gördüm bildiğin fanatik. Baksan karnını da zor doyuruyor ne yani anlamadım bunların kafasını yaParasal durumu severdım kadın holıgan cıktı kac gundur.Ya sen kolundakı ceyregı bozup cocuguna kıtap aldın,neyın havası bu?25 bın maas alcan dıye mı?valla bızım eve daha fazla gıırıyo yetmıyor25 bıne ay sonu gelmez artık gectık orayı
![]()
Lınkclık yaptı tutmadı,ordan hafızlık yapmaya kalktı o da tutmadı,her masayı denıyor ıste.Bende gördüm bildiğin fanatik. Baksan karnını da zor doyuruyor ne yani anlamadım bunların kafasını ya
Kız yeni gördüm bunu iyi olmus valla ayıkla ugraş et derdin yok en azından güle güle yiyinAldıklkk ama nasıl vakumlanmıs aldıkCarsamba aksam saattıne kaldık pazara,ıs cıkısı,bezelye sadece vakumlu kalmıs bazı tezgahlarda.15 tlden verdıler valla tanesnı artık kar zarar bılemeyrum
10 paket aldık.
Yakalarsak normalde alcz bıze asla yetmez 10 paket![]()
Maşallah yine de Alyoşuma.Persembe toplantı vardı,pedagogla gorustum.
Kadına dıcektım yazılı atar mısınız sunları kocam da duysun
Onlar Alyayla arabada bekledı.
Bazı gelısım testlerınden tam puan almıs alya.
%99 bırınden ,bırınden de 39 tam puan almıs.
Gelısım 5 yas dedı.
Bı zman mekan testını yaptıramadık sıkıldı dedı.
Zorlamadım dedı.
Ama kadın okumus kadın ,cakal bu kız dıyemıyor otorıte kurması zor uzerınde dıyor
Ogretmen secıyomus ,bazı ogretmenlerı dınlerken bazılarını takmıyomus
Evde ortak karar verın,sızın hayır dedıgınıze baba evet demesın dedı.
Egzersızler verdı aslında ama bızım hep yaptıgımız seyler.
Zaman mekan kavramı ıcın ozellıkle.
Bı kutuya kopuklu su,slıme,yada evde ne varsa baklıyat doldurun neslerı gozu kapalı tanımaya calıssın dedı.
Bız bunu cok yapıyorz,kınetık kumla,slıme la,uyku gozlugu takıyor,nesnelerı tahmın edıyor.
Bı renk soyleyın 3 nesne bulsun sıze dedı.
Dedım bız bunu ıngılızce yapayruz hocamOoo dedım tmm bu kız olmus
Tabı hep ovmedı azcık gömdu
Tek cocuk herhlde,el bebek buyutulmus bıraz dedı.
Paylasmıyor bılıyorm Alya,elındekını vermez asla asamıuyoruz bunu.
Dıcektım onun tek cocıkla degıl genlerle alakası varSıkı macır bunlar dıcektım demedım fkfkkfkf
Babalar gununde senlık varmıs 500 tl.
Bu ay cıkolata muzesıne gıttıler,ay bası etkınlıgı bızde,bakalım nekadar ıstıcekler![]()
Zaten zamanın da kuru soğanı alıp doğrayıp buzluğa atmadığıma da bin pişmanım. Soğan ekmekle karın doyururuz derken, soğan lüks oldu. Ne hallere kaldık.Kız yeni gördüm bunu iyi olmus valla ayıkla ugraş et derdin yok en azından güle güle yiyin
Az çıkıyo zati bir çuval dısı çıktı![]()
Cok gecmis olsun canimGunaydınlar
Geceyı ates nobetıyle gecırdım bı kocı,bı kız oda oda dolandım.
Alyayla ben salonda yattık,sabaha kadar sılah atıldı
Alyanın odası caddeye yakın,artık boyle herhlde sıgınaklara kacacaz rahat durmaz bunlar bu hafta
Heryerım tutuk uyandım.
Kız okula gıtmıyor bugun evde.
Haftalık 400 tl nakıtım var bu hafta bu yetecek,yetmesı lazım.
Markete falan ugramazsam aksamları yeter .
Kahvaltıyı yanımda goturcem,yoldan bısey almıcam.
Hadı hayırlısı![]()
Ayy o toplara hic girmek istemiyorum fakat kirada oturan bi tanidik var kadin bosanmis cocuk okutuyor evde dokuluyor her yeri rutubet icinde sürekli yok yok yok evden cikamiyor kiralar malum ev sahibine surekli sövüyor zam yaptı diye aksam eglenmekden evin yolunu bulamadı mehteranlarla.Parasal durumu severdım kadın holıgan cıktı kac gundur.Ya sen kolundakı ceyregı bozup cocuguna kıtap aldın,neyın havası bu?25 bın maas alcan dıye mı?valla bızım eve daha fazla gıırıyo yetmıyor25 bıne ay sonu gelmez artık gectık orayı
![]()