- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Dün ev işi ile öylece geçti. Bu gün kahvaltıdan sonra eşim kızları dışarı bıraktı onlar arkadaşları ile buluşacaklarmış dönüşte patates soğan almış. Sonra ben bir makina çamaşır atmıştım onları asıp mutfağı toplayıp eşime hem yürüyüş yapalım hemde alış veriş yapalım dedim. Hazırlanım çıktık önce güzel bir yürüyüş yaptık sonra carrefourdan şeftali ve nektarin aldık, ordan migrosa geçtik kayısı aldık, 2 paket tavuk pirzola, 2 paket kalçalı but aldık pirzolalar malum yazlık için aldık mangal sezonu başladı. Ordan bime geçtik 30 lu yumurta aldık eşim bile nakit ödemedi kredi kartı ile ödeme yaptı aldıklarımız bunlar ne ya diyor 600 tl geçti dedi sabahtan bu yana eşim pazarda meyveyi seçtirmedikleri için marketten alıyoruz, pazarcıların koyduklarının bir çoğu ezik ve çürük. Dün kızıma para vermiştim 50 dolar almış sağolsun birikime gitti. Kiracıya mesaj atmıştı eşim hafta içi iki öğrenci kalıyor evde evi çok hor kullanmışlar eşimde kızım geçecek boşaltın dedi, akşam kiracının babası aradı ağbi mesele kira artışı ise ne kadar istiyorsan anlaşabiliriz dedi eşim on binde versen olmaz dedi canım evin her yerini harcamışlar neyse tamam dediler çıkıcaklar ama bizi güzel bir masraf bekliyor. Şimdi dinleniyorum hava çok kötü puslu ve nemli can sıkıcı neyse eşim birazdan pazara gidecek bakalım orda ne kadar harcar.